bana sormana gerek yok
Printable View
Allah Rahmet etsin kalanlara sabır versin.
Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun. Rabbim geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun. Bu saatten sonra tartışmak ne kadar gerekli onu da bi düşünmek lazım bence...
Değmezdi. Allah rahmet eylesin. Ailesine özellikle 2 küçük çocuğa ve eşine çok üzüldüm. Allah sabır ve dayanma gücü versin. İnşaAllah son olur.
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.
Arabalari oyle bir hale getiriyorlarki 4 teker direksiyon şasi tmm gazla.
Ya ne anliyorsunuz o isten.Sonra civic le m3 gectim ya civic civiclikde cikmis artik civic degil
Allah rahmet eylesin
Ben anlamakta güçlük çekiyorum biri açıklasın bana.. 2 küçük bebe ve bir eş evde bekliyor .. Araba kapılar fiber hafifletilmiş turbo swap vs araç , araç zaten 30 yaşında allahlık olmuş artık ve roll vs yapıyorsun kemer yok ???? Nasıl oluyor abi nasıl mantıklı düşünmekten bu kadar uzak oluyoruz.
Konuyu gunlerdir okuyorum hep aynisini yazacagim ama yanlis anlasilacak diye vazgeciyorum. 18-19 yaslarinda bizimde yapmadigimiz aptallik kalmadi ama vefat eden arkadas anladigim kadari ile yasini basini almis . Allah rahmet eylesin, ailesine esine cocuguna sabirlar versin.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah geride kalanların Allah yardımcısı olsun,ölüm ne olursa olsun kötüdür,sevinilmez,ölen öldüğüyle kalır arkada kalanların acısını da hiç bi söz hiç bi şey dindirmez/dindiremez zaten. Tedbir kuldan,takdir Allah'tan diye bi cümle vardır,keşke olmasaydı böyle bi olay ama oldu,bizlere ders olsun. Hiç bi yarış ya da geçtiğiniz/geçildiğiniz araba aldığınız nefesten değerli değil.
bence tamamen artamla alakalı veriyorlar gazı millete hadi uçarsın kaçarsın parçala onu sapla ona 10 boy 20 boy sapla sonra face gruplarında havan olur o ortamda mantıklı düşünmek zor oluyor kendini ölümsüz kahraman bana bişe olmaz mantıgı yerleşiyor kafaya rahmetlinin arabasında gene koltuk var 106 ile stadlardaki plastik koltuk ile roll yapanlar var
allah rahmet eylesin, geride kalanlara rabbim sabr-ı cemil ihsan eylesin. çok zor çok, 2 tane yetim, allah yar ve yardımcıları olsun. 2 çocuk babası artık yaşı kemale ermiş bir kişi, nasıl kapısı bacası olmayan bir araba ile emniyet kemerini takmadan roll yapıyor, aklım hafızam almıyor...
Buralara video atılınca zevkle izliyorduk eskiden,şimdi eskisi kadar video yüklenmiyor roll yapan kesim de azaldı. O zamanlar sesimizi çıkartıp insanlara biraz engel olabilseydik keşke. Herkes arabasını biraz daha hafifletmek için arka camı söküp yerine karton bantlıyordu,arka koltuklar yolcu koltuğu zaten yok . Her yer fiber ,trafiğe açık alanda nasıl gazlıyordu,heyecanla izliyorduk.
Polisin trafikte bile görse direk alıp bağlaması lazım bu tarz araçları . Ancak önce devletin bu insanların bir keyfi ve tutkusu olduğunu anlayıp,insanları pistlere yönlendirmesi lazım . İnşallah daha bilinçli oluruz.
Allah kalanlara sağlık versin , o çocuklara , eşine , ailesine üzülmemek elde değil. Bu olay çoğu kişiye ders olur diyeceğim de hala çıkıp gazlayanlar var.Kime neyi ispatlama çabasındalar ki desek sosyal mesaja girecek.Neyse, kimsenin başına bu tarz bir vaka gelmez inşallah.
Allah rahmet eylesin.
Yorumuna katılıyorum.
Katılmadığım nokta ise;
Devletin böyle bir yönlendirme yapmaması bu tür araçlarla roll yapılmasını haklı çıkartmaz. Devlet böyle bir imkan vermiyor diye kapısız,kemersiz trafikte bu tarz araç kullanmak doğru değil. Emniyet kemeri takmak/takmamak tamamen kişisel seçim kanımca.
allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin ölene bir şey olduğu yok ama kalan çekiyor tüm acıyı
yalnız şu forumda bir şey için baskı yapacaksak yöneticilere halka açık 1500-1700 metre bir alan yaptırılması olmalı
bu bir keyif bir hobi zevk meselesi kabul ama bunun şehir içinde yapılması trafikteki diğer araçlar içinde risk
ne kadar yasak koyulursa koyulsun bu iş illegal devam edecek bundan eminiz
ses çıkaracaksak bu tarz yarışların yapılabileceği boş bir alan için ses çıkarmalıyız
o zaman hem daha profesyonelce olur hem de kitle kontrol edilebileceği için daha güvenli olur trafiği de riske etmemiş oluruz
Tr de drag şampiyonasının en yoğun en popüler olduğu dönemlerde de yine durum böyleydi. Şimdi pist günleri vs var Tr de 3 ayrı pistte ** yine aynı hatta daha arttı. Araçlar daha çok hızlandı ama insanlar daha hırslı daha bilinçsiz hale geldi. İstedikten sonra sonra imkan var ancak maalesef cadde işleri , rolling vs bitmiyor aksine daha da kötüye gidiyor.. Ne yazık ki ne ölen ne yaralanan kimseye ders olmuyor. Gidene de geri de kalanlara da yazık oluyor..