Allah rahmet eylesin
Printable View
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin ders almak lazım..
Üzücü haberler. Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar.
Emniyet kemerini 1000 kere takarsın 1 kere ihtiyacın olur.
Bana bişey olmaz diyen arkadaşlara da örnek olur umarım kendi hayatınıza değer veriyorsanız bile evinize ailenize geride kalıp ah edecekleri düşünüp yakın şu kemeri.
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin.
Her zaman diyoruz, olay aracı yüklemekte değil, güvenlik önlemlerini yüklemekte. Kemer takmak bu işin başı. Benim kuzenim de arabasında hiçbirşey olmamasına rağmen felç kaldı. Kemer takmış olsaydı, cabriolet aracın üstünden fırlayıp viyadükten aşağı uçmazdı...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Çok üzücü, çok talihsiz bi olay :(
Allah rahmet eylesin. Gencecik bir arkadaşmış. Allah geride bıraktıklarına sabır versin.
Kemerdi fiberdi sosyal mesaj vermeyeceğim. Bu konuya bugün yazabilen arkadaşlar az da olsa ders çıkartabilirler diye ümit ediyorum.
Geçme geçilme derdine düşüldüğü sürece bu olaylarda çok can kaybı olur.
Allah rahmet eylesin. Geride kalan ailesine de Allah sabır versin.
öncelikle Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
3-4 hafta önce atasehıre giitgmzde 2 arac denıycek, arkada da 8-9 araba var,biride biziz.
biz 3. seride sabitledik kendimizi 100mt geriden izliyoruz ama bazı araclar var orda kendını illa tatmin ediyor.denycek araclardan hem daha hızlı gidiyolar,hemde arkadan gelip makas atarak öne geçme çabaları filan..
hele bide siyah dumanlılar var hiç sormayın.öyle bi duman varki arabamı yanıyo egsozdan mı cıkıyo belli değil. göz gözü görmüyo kendi bi fren yapsa arkadan gelenler hepsi giricek.çözemedim şu siyah duman olayını.
Her ilde bu işe ilgi duyan büyük bir topluluk var ama hemen hiçbir ilimizde pist yok. Pist olmayınca herkes sokaklarda, caddelerde hiçbir güvenlik önlemi olmadan gazliyorlar. Üstüne birde emniyet kemeri takılmayınca sonuç kaçınılmaz oluyor. Vefat eden arkadaşımızı tanımazdım ama inanın çok üzüldüm.
Araçlardan sökülen kapı bagaj tampon arabaya kaç boy verir diye düşünmektensen emniyet kemeri vs hayatıma kaç gün kazandırır diye nezaman hırs yapılacak çok merak ediyorum Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlarada Allah sabır versin
Çok üzüldüm gerçekten Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun. O emniyet kemerini takmak şart, takmadığım için şuan suratımda 30 dikişin hala izi durmakta bu benim en büyük dersim oldu...
Emniyet kemerini takmayınca sanki kendimi boşlukta hissediyorum. Ve insanlar bu şekilde 200+ km/h süratle langır lungur gezebiliyorlar. İlginç.
Bir de bazı ilanlarda, emniyet kemeri takılı vaziyette arabalar görüyorum. Üzerine sürekli oturulan. Mutlaka denk gelmişsinizdir. Direkt kapatıyorum ilanı. Kendine değer vermeyen adam arabaya mı değer verecek? Pehhh..
Allah rahmet eylesin...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin cok uzuldum... Mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin Allah geride kalanlara sabır versin