Mekanı cennet olsun hepimizi üzdü.
Printable View
Mekanı cennet olsun hepimizi üzdü.
Enis i typer grubundan tanırım
arabası yapılırken emegım dokunmustur
sabah haberı alınca ıcım kan agladı
nasıl boyle bısı oldu ınanamadım
Allah rahmet eylesın
Gerıde kalanlara Allah sabır versın
Boyle bır kazayı gorup orada durmayıp kacıp gıdenlerde var ise Allah belalarını versın
Bir kez daha bu rolling cart curt işlerine son verdiğim için ne kadar haklı olduğumu gördüm..
ALLAH rahmet eylesin kalanlara sabırlar..
İnsan ne yaparsa iyi veya kötü bunu dünyada yaşar , eğer enisi yerde yatarken bırakıp gidildiyse aynısını o bırakanlar bir gün yaşar ve onuda bırakırlar...
Allah mekanını cennet eylesin ailesine sabır versin
allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin...
Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin inşallah
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
Enis'e Allahtan rahmet acılı ailesine de başsağlığı diliyorum. Çok acı Allah sabırlar versin.
Birşey için anlamsız şekilde ısrar edenlerden de nefret ediyorum. Noldu şimdi bir genç toprak olacak ya gazlayalım diye ısrar edenler? Neredeler ? nasıl bir vicdan azabı çekecekler ?
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay giden gidiyorda kalanlara çok çok daha zor oluyor... Olay hakkında konuşulan çok fazla şey var, silinen videolar var, hala nerede olduğu soylenmeyen araç kamerası var, orada olanlardan çıkan tek kelime yok herkes inkar ediyor yazik oldu yok yere
allah rahmet eylesin.. kader,zamanın dolması vs. ayrı bir konu ama görünene göre o kemeri takmak hayata bağlarmış arkadaşı..
vallahi kendi arkadaşıma üstelik arabası cabrio,kemer takması için her seferinde vaaz veriyorum yarım saat.. yahu kendimizi düşünmüyoruz tamam da anayı babayı yakınları düşünelim hiç değilse.. sen tak kemerini al önlemini kurallar dahilinde sonra ne yapıyorsan yap.. allah hayırlı ölüm nasip etsin herkese..
Arabayı hafifletecem diye kendi hayatından olmuş resmen. :( Allah ailesine sabır versin ...
Beyler yarışırken elemanın teki sıkıştırmış mı nolmuş hiç görgü tanığı yada kamera yok mu? Düz yolda sıkarken kaza olacağına pek inanamadım ben.
Görüpte durmayanların gözüne uyku boğazına yemek ruhuna mutluluk girmesin inşallah.
Allah rahmet eylesin.geride kalanlara Allah sabır versin
kemer takılı 4 takla atıp burnum bile kanamadan arabadan çıkmış biri olarak.ahh kemerin olaydıda takaydın bee dostum.mekanın cennet olsun.
Bana kalpsiz vicdansız hatta başka şeyler diyenler olabilir ama ben bu seçimi yapıpta ölene üzülmüyorum. O fotoğraftaki sabiye geride kalan eşine akrabalarına sevenlerine üzülüyorum. Ölen kişinin egosu hırsız üstüne tedbirsizliği yüzünden bu acıyı yaşıyorlar. Onlara bunu yaşatmaya kimin ne hakkı var? Neyin hırsı bu kardeşim şeyinize madalyamı takıyorlar kazanınca ya da adamlığınız itibarınız kapısı bacası fiber olan güvenliği sıfır o teneke parçalarına mı bağlı? Olmaz olsun öyle adamlıkta itibarda. Ben de artık bu süratli araba işlerini tamamen bırakmış ailemle daha çok zaman geçirme derdinde biriyim artık ve çok da mutluyum. Bunun hesabını ömrü veren elbet sorar huzurunda. O çocukların sevenlerin döktüğü gözyaşlarının vebalini saymıyorum bile. Allah bilir orasını edebiyatı yapacak varsa da boşa çene yormasın Allah akıl vermiş eğriyi doğruyu düşünelim diye. Yazık. Rabbim yine de rahmetiyle merhametiyle muamele eylesin, ama dediğim gibi ben ölene değil geride kalanlara üzülüyorum. Ölen arkadaş bir seçim yapmış ama geride kalanların böyle bir şansı yok hatta onlara soranda yok. Keyifli forumlar herkese artık nasıl oluyorsa...
Allah rahmet eylesin, ama biraz da bile bile lades olmuş.
Ölenin arkasından konuşmak doğru değil
İhmalleri yazdık çizdik önce ki konularda
Bu konu acı bir tecrübe olarak forumdaki arkadaşlara ders olsun
Bir kemer parçasının nasıl işe yaradığını birkez daha gördük
Takın şunu erkekliğinize laf gelmez :(
Ölenle ölünmüyor ama evladı inş bu durumu kaldırır allah yardımcıları olsun