Şuan kanald de gösterdiler haberini.Allah rahmet eylesin..
Şuan kanald de gösterdiler haberini.Allah rahmet eylesin..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Allah rahmet eylesin.
Kendi hatasina hayatindan olmus. Ders olsun.
Roll cage bile gerek yok. Kemer taksa hala yasiyor olurdu.
Allah kalanlara sabir versin.
Çoook üzüldüm... Allah rahmet eylesin.Ailesine sabırlar dilerim...
Face te birkaç mesaj gördüm sizin yüzünüzden oldu, bırakıp kaçtınız falan diye. Hakkaten bırakıp kaçma durumu olduysa çok yazık gerçekten.
Aracın sökülmesi yandan bir darbe almadıkça en fazla aracın dengesini bozar. Herkes bunun üstüne gitmiş ama vefatın bununla bir alakası olduğunu sanmıyorum. Nasıl oldu net bilmiyorum ama kaza bu her yerde olabilir, Allah'ın taktiri. O kadar yarışırsın bir şey olmaz, normal bir araç ile kaza yapar, hayatını kaybedersin.
Burada en büyük hata kemerin takılı olmaması. Aynı kaza kemer takılı bir şekilde yapılsaydı muhtemel arkadaşımız en fazla hastanede bir kaç gün yatar çıkardı.
Allah rahmet eylesin ve kimsenin başına aşağıdaki gibi bir sahne yaşatmasın;
""Acı haberi alarak olay yerine gelen Enis Özkan’ın aile yakınları sinir krizi geçirdi. Ayakta durmakta güçlük çeken aile yakınlarını polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Özkan’ın cansız bedeni morga kaldırıldı.""
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Çok şey konuşuluyor kaza ile ilgili. Kayıt yapan araçlara ait videoları yüklemiyorlar vs. Elbet mobese kayıtlarından olay netleşicek.
Ya netleşse de değişen birşey olmayacak. Sonuç acı olmuş. Gerçekten çok üzücü Allah ölümün bile hayırlısını göstersin. Çok üzüldüm.
Mekanı cennet olur inşallah![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Allah rahmet eylesin.
Ama demeden edemeyeceğim. Arabanın fotoğraflarına bakınca kaportacıda 5 güne toplanır derecede az hasar var. Tabiki takdiri ilahi ama kemer takılı olsaydı şuan başınız sağolsun yerine geçmiş olsun derdik.
Şimdi söyleyeceklerimi ruhsuzluk yada başka şekilde algılamadan önce lütfen dikkatli okuyun. Ben bütün gece olayı evden internet başından takip etmeye çalıştım.
Söylenene göre arkadaşımız araçtan fırlayınca önce trafik levhasına sonra bariyere çarpmış. Vücudunun maalesef şekli bozulmuş ve maalesef olay yerinde can vermiş. Orada bulunup arkadaşın vefat ettiğini öğrendikten sonra kendisinin orada bulunma sebebi de illegal yarış olduğu için polisten kaçanlara kızamıyorum şimdi. Eğer yaralı olup edebileceği bir yardım var iken bunun yerine kaçan var ise onlar zaten insan olamazdı. Uzaktan atıp tutmak klavyeden yazmak kolay. Öyle bir psikoloji içine girmeden kimseyi suçlamamak gerekir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. İmzamdaki yazıyı tekrar hatırlatmak istiyorum.
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Dun gece 3 gibi atasehirden ümraniye istikametine giderken sağ şeritte rahmetlunin aracı bir s2000 birkaç tane daha araç vardı yavasladim tanıdık varmı diye hata sağ şeritte. Benden sonra olmuş sanırım kaza. Allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin. Hayat çok kısa olum ani.
Allah rahmet eylesin, şimdi haberlerde gördüm çok üzüldüm.
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
kazayı, sonrası herseyı gectım sonucta bu ıs artık polıste
ama bu guzel tablodakıler ıcın allah rahmet eylesın demekten baska care yok , ne acı.
kısısel hırslarınızdan once hep sevdıklerınız gelsın aklınıza. ucunda aılenız ya da ölüm-kalım olmayan hıcbır sey ıcın bu denlı rısk almayın. bızler 2 dua edıp gecıyoruz, konu ustune konu acılıyor belkı ama aıleler bu travmayı atlatamıyor. hele cocuklar? babasız buyumek nasıl bır duygudur, yasayanlara sormak lazım. yapmayın, etmeyın.
allah gani gani rahmet eylesin, cok uzuldum ozellıkle cocukları gorunce
![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Mekanı cennet olur inşallah. Allah rahmet eylesin
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)