3450 wcx im oldu ha gayret bulcam parayı
beleş parayı benimsedi millet![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Btcheat yalan;
Btcheat Odeme Yapıyor Mu ? - SinanY.net
beyler bana hızlı bir kurs verin. nereden alıp satılır nereden para yüklicem nereden para çekeceğim hangi alt coinler prim yapıyor şuan nelere dikkat etmem lazım up up![]()
paribudan hesap açıcaksın paribu senin tl yi bitcoine cevireceğin site. paribuya para yollıcaksın min 500tl, sonra binance ve ya kucoin gibi sitelerde hesap açıcaksın. o siteler bitcoinini başke coinlere çevirmek için. paribudaki bitcoinini diğer açtığın sitelerdeki adresine yollicaksın. bu sırada telefonuna google authenticator indirmen lazım ki hesaplarına 2. bir güvenlik ekle.
Bulaşmayınnnnn zaten elden dusmeyen telefon iyice ele yapisiyo... Şuan mutfaktaki meyve sepetindeki muzları grafik eğrisi gibi goruyorum
Ortalık toz duman, 1-2 hafta daha böyle gider heralde,
BTC 12'in altına inip çıkıyor...
Cryptocurrency Market Capitalizations | CoinMarketCap
Yeşil yanan yok. Ciddi bir çıkış var sistemden. Yatırım yapanlar dikkatli olsunlar aman diyeyim.
Ripple resmen bitti ya![]()
Pazar sürünmeye geçti komple![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
11800 usd de beklemeye geçti sanki
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bu kadar acemi olduğu sürece bu tarz haraketleri daha çok görürüz.
geçen sene coin piyasası 15milyar dolardı. bugun sadece ripple 50 milyar dolar. adamlar battık öldük sistem çöktü muamelesi yapıyor.
neyse 1.25 den iyi topladık alttan.
bitcoine kazara bulaşmak üzereydim, pek çok arkadaşımla oturdum, hatta btcturk'e kayıt dahi oldum ama para yatırmaya elim asla gitmedi.
kimisine çok acemi bir soru gibi gelebilir ama, en basit sorum " parayı kim var eder?"
parayı devletler var eder. devletlerin onaylamadığı hiç bir birim para yerine geçemez, hayali paralar ile karlar kazançlar tabi ki devletlerin gözüne batacaktı.
21 aralıktaki çöküşte arkadaşlarıma söyledim, abi gelin çıkın bu işten , bu işlerin ekmeği yendi bitti gitti dedim..
bana güldüler.
"alttan alamayanlar hep böyle konuşuyo" dediler. "blockchain teknolojisini aklın alamıyo mu" dediler.
1 hafta sonra tek tek devletlerden yasaklamalar engellemeler gelmeye başladı. yine aynı arkadaşlarıma çıkın dedim, anlatamadım derdimi.
bana göre 6 ay sonra ne btc ne de altcoin olacak, bunların esamesi bile okunmayacak. gerek devletler internet kısıtlamalarıyla , gerekse de spekülatif hareketlerle elde avuçtakileri kaybettirecekler ve herkes pes edecek.
hatta masaüstünde notum var. "21 haziranda sercan'a btc 'yi sor " diye not bile aldım. dediklerimde haklı çıkarsam 21 haziran günü buraya kendisinin elimi öperken pozunu koyacağım
diyeceğim şu ki;
devletlerin var etmediği para ve hayali kazançlar ile göz göre göre nasıl bu sisteme dahil oluyorsunuz?
şunu bir anlayabilsem ben bugün girip paramı koyacağım ama hiç bir akıl mantık bugüne kadar izah edemedi, mantıklı yanıtlara açığım.
körü körüne savunan yatırımcı kesinlikle değilim ama kripto paraların arkasında devletlerin olmadığına nasıl kanaat getirdiniz?
Engelleme ve yasaklama konusuna gelelim. Çin kripto para borsalarını ve ticaretini değil ICO'ları yasakladı. Güney Kore ülkedeki finans kurumlarının coin ile alışverişini yasakladı. Elle tutulur sadece Endonezya yasal düzenleme getireceklerini açıkladı. Her yatırım aracında olduğu gibi burdada ciddi risk var. Volatilitenin bu kadar yüksek olduğu bir ortamda riskin bu kadar yüksek olması ise gayet doğal. Ben şahsım adına bu konulara farklı bakıyorum. Dünyada öyle veya böyle bir trend oluştu ve bunun doğrultusunda finansal araçlarda ciddi değişimler olabileceği söz konusu. Araştırıp değişime ayak uydurmaya çalışmak yerine böyle sadece eleştirmek bana çok garip geliyor. VISA gibi bu piyasada kan emici olarak nitelendirilen dünya çaplı firmalar bu işlere yatırım yaparken bizim buna toplum olarak bugün patladı yarın patlayacak gözüyle bakmamız gerçekten tuhaf.
Edit: VISA'nın BlockChain engineer ve diğer ilanlarının linkini de buraya bırakayım.
https://www.linkedin.com/jobs/visa-cryptography-jobs
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)