User Tag List

Sayfa 51/88 İlkİlk ... 41495051525361 ... SonSon
1658 sonuçtan 951 ile 969 arası

Konu: Bitcoin ve Altcoin Hakk Bilgi paylaşımı...

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cenkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Btc'leri eth,bnb vs olarak satabiliyosunuz.Altcoin almak istiyosan btc'nin altcoinleri olması lazım,eth aynı şey geçerli eth nin altcoin'leri olması lazım,direk alımlarda market bölümünden alım yap limit yazan yerden değil,buna rağmen sıkıntı oluyosa destekle iletişime geçmen lazım.Tron hakkında bilgili kişiler ne düşünüyo bi miktar tron yatırımı yaptım ama geleceği konusunda bi fikrim yok.
    Destek için mail attım 1-2 dakikada geri döndüler hesabımda bug oluşmuş btc/usdt vs hiç birşeye izin vermiyodu şimdi çözüldü
    100 dolarda bu problemi bildirdiğim ve zararım için hediye ettiler
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3450 wcx im oldu ha gayret bulcam parayı
    beleş parayı benimsedi millet
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı fore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BTC Heat'den de 0,035 BTC alınabiliyormuş ama uzun sürüyor. Ben henüz %20 deyim

İlginenen olursa;

BTC HEAT
    Btcheat yalan;

Btcheat Odeme Yapıyor Mu ? - SinanY.net

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bana hızlı bir kurs verin. nereden alıp satılır nereden para yüklicem nereden para çekeceğim hangi alt coinler prim yapıyor şuan nelere dikkat etmem lazım up up

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bana hızlı bir kurs verin. nereden alıp satılır nereden para yüklicem nereden para çekeceğim hangi alt coinler prim yapıyor şuan nelere dikkat etmem lazım up up
    paribudan hesap açıcaksın paribu senin tl yi bitcoine cevireceğin site. paribuya para yollıcaksın min 500tl, sonra binance ve ya kucoin gibi sitelerde hesap açıcaksın. o siteler bitcoinini başke coinlere çevirmek için. paribudaki bitcoinini diğer açtığın sitelerdeki adresine yollicaksın. bu sırada telefonuna google authenticator indirmen lazım ki hesaplarına 2. bir güvenlik ekle.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş sayfalarda bazı postlarda yardımcı olabilir + ekşide bitanesi "babaanneye anlatır gibi" anlatıyor

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dertsiz başına dert alma kardeşim bugün alttan veriyor yarından btcden alıyor enteresan bi piyasa var işten güçten alıkoyuyor insanı

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu heyecanla giren herkes zararda, öncelikle sakin olup sabırla öğrenerek işlem yapmaya girişmen lazım. Aman dikkat

İBO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulaşmayınnnnn zaten elden dusmeyen telefon iyice ele yapisiyo... Şuan mutfaktaki meyve sepetindeki muzları grafik eğrisi gibi goruyorum��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortalık toz duman, 1-2 hafta daha böyle gider heralde,
    BTC 12'in altına inip çıkıyor...

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cryptocurrency Market Capitalizations | CoinMarketCap

Yeşil yanan yok. Ciddi bir çıkış var sistemden. Yatırım yapanlar dikkatli olsunlar aman diyeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ripple resmen bitti ya

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar sürünmeye geçti komple
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11800 usd de beklemeye geçti sanki
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar acemi olduğu sürece bu tarz haraketleri daha çok görürüz.

geçen sene coin piyasası 15milyar dolardı. bugun sadece ripple 50 milyar dolar. adamlar battık öldük sistem çöktü muamelesi yapıyor.

neyse 1.25 den iyi topladık alttan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bitcoine kazara bulaşmak üzereydim, pek çok arkadaşımla oturdum, hatta btcturk'e kayıt dahi oldum ama para yatırmaya elim asla gitmedi.

kimisine çok acemi bir soru gibi gelebilir ama, en basit sorum " parayı kim var eder?"

parayı devletler var eder. devletlerin onaylamadığı hiç bir birim para yerine geçemez, hayali paralar ile karlar kazançlar tabi ki devletlerin gözüne batacaktı.
    21 aralıktaki çöküşte arkadaşlarıma söyledim, abi gelin çıkın bu işten , bu işlerin ekmeği yendi bitti gitti dedim..
    bana güldüler.
    "alttan alamayanlar hep böyle konuşuyo" dediler. "blockchain teknolojisini aklın alamıyo mu" dediler.

1 hafta sonra tek tek devletlerden yasaklamalar engellemeler gelmeye başladı. yine aynı arkadaşlarıma çıkın dedim, anlatamadım derdimi.

bana göre 6 ay sonra ne btc ne de altcoin olacak, bunların esamesi bile okunmayacak. gerek devletler internet kısıtlamalarıyla , gerekse de spekülatif hareketlerle elde avuçtakileri kaybettirecekler ve herkes pes edecek.

hatta masaüstünde notum var. "21 haziranda sercan'a btc 'yi sor " diye not bile aldım. dediklerimde haklı çıkarsam 21 haziran günü buraya kendisinin elimi öperken pozunu koyacağım

diyeceğim şu ki;
    devletlerin var etmediği para ve hayali kazançlar ile göz göre göre nasıl bu sisteme dahil oluyorsunuz?
    şunu bir anlayabilsem ben bugün girip paramı koyacağım ama hiç bir akıl mantık bugüne kadar izah edemedi, mantıklı yanıtlara açığım.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayali ihracaat
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bitcoine kazara bulaşmak üzereydim, pek çok arkadaşımla oturdum, hatta btcturk'e kayıt dahi oldum ama para yatırmaya elim asla gitmedi.

kimisine çok acemi bir soru gibi gelebilir ama, en basit sorum " parayı kim var eder?"

parayı devletler var eder. devletlerin onaylamadığı hiç bir birim para yerine geçemez, hayali paralar ile karlar kazançlar tabi ki devletlerin gözüne batacaktı.
    21 aralıktaki çöküşte arkadaşlarıma söyledim, abi gelin çıkın bu işten , bu işlerin ekmeği yendi bitti gitti dedim..
    bana güldüler.
    "alttan alamayanlar hep böyle konuşuyo" dediler. "blockchain teknolojisini aklın alamıyo mu" dediler.

1 hafta sonra tek tek devletlerden yasaklamalar engellemeler gelmeye başladı. yine aynı arkadaşlarıma çıkın dedim, anlatamadım derdimi.

bana göre 6 ay sonra ne btc ne de altcoin olacak, bunların esamesi bile okunmayacak. gerek devletler internet kısıtlamalarıyla , gerekse de spekülatif hareketlerle elde avuçtakileri kaybettirecekler ve herkes pes edecek.

hatta masaüstünde notum var. "21 haziranda sercan'a btc 'yi sor " diye not bile aldım. dediklerimde haklı çıkarsam 21 haziran günü buraya kendisinin elimi öperken pozunu koyacağım

diyeceğim şu ki;
    devletlerin var etmediği para ve hayali kazançlar ile göz göre göre nasıl bu sisteme dahil oluyorsunuz?
    şunu bir anlayabilsem ben bugün girip paramı koyacağım ama hiç bir akıl mantık bugüne kadar izah edemedi, mantıklı yanıtlara açığım.
    körü körüne savunan yatırımcı kesinlikle değilim ama kripto paraların arkasında devletlerin olmadığına nasıl kanaat getirdiniz?
    Engelleme ve yasaklama konusuna gelelim. Çin kripto para borsalarını ve ticaretini değil ICO'ları yasakladı. Güney Kore ülkedeki finans kurumlarının coin ile alışverişini yasakladı. Elle tutulur sadece Endonezya yasal düzenleme getireceklerini açıkladı. Her yatırım aracında olduğu gibi burdada ciddi risk var. Volatilitenin bu kadar yüksek olduğu bir ortamda riskin bu kadar yüksek olması ise gayet doğal. Ben şahsım adına bu konulara farklı bakıyorum. Dünyada öyle veya böyle bir trend oluştu ve bunun doğrultusunda finansal araçlarda ciddi değişimler olabileceği söz konusu. Araştırıp değişime ayak uydurmaya çalışmak yerine böyle sadece eleştirmek bana çok garip geliyor. VISA gibi bu piyasada kan emici olarak nitelendirilen dünya çaplı firmalar bu işlere yatırım yaparken bizim buna toplum olarak bugün patladı yarın patlayacak gözüyle bakmamız gerçekten tuhaf.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: VISA'nın BlockChain engineer ve diğer ilanlarının linkini de buraya bırakayım.
    https://www.linkedin.com/jobs/visa-cryptography-jobs

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler