Megane 2 leri baya seviyor kaporacılar haftada 1 tane 1.5 veya 1.6 Dynamique düşüyor. Muhabbete başladığın gibi aracı isteyen çok yarına kalmaz sen kapora yolla başını bağla kalıbını yapıştırıyorlar.
Printable View
Megane 2 leri baya seviyor kaporacılar haftada 1 tane 1.5 veya 1.6 Dynamique düşüyor. Muhabbete başladığın gibi aracı isteyen çok yarına kalmaz sen kapora yolla başını bağla kalıbını yapıştırıyorlar.
22 bine m5 valla güzel kafaymış
ACİL SATILIK #BakmadanGeçme
İlan No: 447733300
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Amatör dolandirici
Fena sekilde turediler ozellikle hafta sonu acilan ilanlara dikkat edin genelde hafta sonu aciyorlar bu tur ilanlari
arkadaşlar satıcı kapora dolandırıcısı aman dikkat.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Türkçe katili o.... cocuklari
Gecen hafta ılk sahıbı oldugumuz servıs bakımlı 45 bın kmde opel corsayı 42.000 tl sattım. Arac sorunsuz hatasızdı, uygun fıyata verdım.
Alan arkadas sabah aradı ızmıre kadar zor geldık motor tekledı 6 7 bın masraf cıkardılar sız odemezsenız dava acıcam dıye..
Elınden gelenı ardına koyma dedım. Ben aracı 37 bın e galerıye bırakıyorum dedı. Getır 40 a ben gerı alıcam dedım tabıkı getırmedı.
Arac suan aynı sahıs uzerınden 47.000 tl satışta..
Buda farklı bır dolandırıcılık yöntemi, tatildeyken tel. boşuna vaktımı calan adama hakkım haram olsun.Allah hıcbırımızı kotu ınsanlarla denk getırmesın...
2014 sahibinden acil satılık Golf
İlan No: 448599617
Konunun açılmasına sebep olan ilan tekrar yayında. Yine birilerinin canını yakacak şeref yoksunları.
aslında bu vatandaşların ilanlarını SS şeklinde paylaşsak nasıl olur ? İlan kaldırılınca göremiyoruz, kontrol etme şansı olur en azından insanların.
Muhtemelen aynı kişi önce zarfladım arabanın fotoğrafları kendine ait değil mi diye evet diyince arabanın içinden olan fotoğraf comfortline diyince pat telefonu kapattı karı zaten bi kadının açıpta hatasız boyasız değişensiz hasar kayıtsız demesi ne derece inandırıcıdır bilemem yemezler ahmetçim diyemedim ona yanarım :D Şikayet ettim arkadaşlar boş geçmeyelim
Fotoğrafta paylaşayım
https://i.hizliresim.com/RPJ90Z.png
2014 Volkswagen Golf 1.6 TDi BlueMotion Highline
İlan No: 453241911
Bunların mevzusu nedir bilen var mı? Diğer ilanlarında fiyatları aşırı düşük. Kaporacılar artık galeri üzerinden mi çalışıyor?
Bu fiyatları görüp gerçek olduğunu düşünüp para kaptıran var mıdır acaba
fake ilan : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Gerçek ilan: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Gerçi gerçek ilanda çok güvenilir değil ama işte :D
ben artık ilanların sahibinin üyelik tarihine bakıp öyle arıyorum , ve ' acil ciddi alıcılar arasın' gibi sözlerle açıyolar ilanları.. umarım aldanan yoktur çünkü harbi dolandırıcıysada çok salakça konuşuyolar telefonda , hatta artık ilan sahibinin adını soyadını feysde aratıp öyle birinin olduguna emin olarak arıyorum.. tavsiye ederim..
8. yiliymis sahibinden deki.. bence bu iste bi terslik var, bu kadar alenen dolandiricilik mumkun mu yahu??
smdi o denizli mert otomotiv in ilan adinda yer alan kisinin fb hesabi
Umut Yeniaydın | Facebook
cok sahte bir fb hesabina da benzemiyor. ama ilanlar sahte. bu nasil ozguven??
bir de sahibindendeki ilan fotolarini nasil caliyorlar? ilan fotolari uzerinden ilan numaralari yaziyor vs..