User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Bilge Adam SqL - Sistem eğitimi hak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006 BA mezunuyum. bi ton sertifika sınav vs war. inan hiçbiişey yaramamakta. ciddiyim.

16 yıldır bu işi yapıyorum. 2004 ten itibaren kazanılan para her sene düşmeye başladı. IT de artık inan kazanç yok. çünkü yeni gelen nesil araştırmayı ve "google" kullanmayı bilmekte. o sebepten artık hemen herkes IT cıyım diye geçinmekte.

şahsi tavsiyem hiiiç bulaşma, he yok illa gircem dersen direk yazılıma yönel.

ben yakın zamanda ((inş)) gitcem istanbuldan.. gittiğim yerdede bilgisayarın "B" sini ağzıma almıcam. direk ticaret.

16 yıldır bu işten ekmek yiyen biri olarak yazdım. karar yine sana kalmış.
    selametle

Rıdvan
    Hocam hiç olmamış her It çalışanı tarla işine girer bu sektörden sonra sen ticaret diyorsun
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum erken ödersen tabiki notun düşer adamın alacağı faize kesik atıyorsun adam seni ...kecekti ne güzel

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Bende gitmeyi düşünüyordum.Sistem ağ ve güvenlik uzmanı , .Net , java ve android yazılım derslerine gitmeyi düşünüyordum ama iş ve kurs saatlerim çakıştığı için yazılmadım.Toplamda 22 bin tl gibi bir ücreti vardı.Sana ne fiyat verdiler ?
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SQL yerine İngilizce öğren. Hazır kullandığınız sorgulardaki her kelimeyi neden yazdığınızı araştırarak anla. Benzerlerini yazmaya çalış. Tabiki ayrı bir sanal sunucudaki yedekten kopya veritabanı üzerinde. Reşit bile olmadan bu sektöre girmiş, çekirdekten yetişmiş, halihazırda ekmeğini bu işten kazanan birisi olarak söylüyorum.

Eğer bazı insanlar gibi illa kalabalık bir ders grubunda birisinin anlattığı dersi dinleyerek öğrenebilen bir zeka yapısına sahip değil isen kurslara gitme. Sertifikaya ihtiyacın yoksa kurslara gitme. Akşam 8-9 dan sonra evde bir çay eşliğinde gece 1-2 lere kadar (uyku ve iş çalışma saatlerinin izin verdiği miktarda) yapacağın çalışma çok daha verimli olur.

Ama şuda var. SQL bir araçtır bir amaç değil. Ufakta olsa program yazabiliyorsan SQL kullanan bir program yazmaya başlabilirsin. İhtiyaçlarını daha kolay nasıl yaparım diye araştırırken öğreneceğin şeyler seni şaşırtır. Ayrıca bazı komutların sahip olduğu dezavantajları da sana hiçbir kurs söylemez. Gerçek hayat tecrübelerinin sonuçlarını ve sorunlarını araştırarak öğrenirsin.

Kolay gelsin.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

PuT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese çok çok teşekkür ederim üşenmeyip usanmadan bilgilerini benımle paylaştığı için.Bilgi adam maceramız başlamadan bitti.Saolsunlar şirketteki yazılımcı abilerim öğrenince konuyu ve ben ciddi ciddi gidicem kursa diyince kendimizi bi takvim çıkardık kısmet olursa ramazandan sonra başlanıcak çalışmaya.Bu arada IT'den kastımız bilgisayar server vs değil.Sonucta yaptığım bölüm iş buraya dayandıgı için bişeyler öğrenmek ki orta düzeyde çoğu biliyorum hani boş bir adam değilim.Benim derdim kullanılan programa müdahale etmek sorgularla uğraşmaktı ki bunuda saolsun burdaki arkadaşlarla halledicez.Kusura bakmayın lütfen bir çok tavsiye vermişsiniz herkese tek tek cevap atamıyorum genel yazdım.Bir arkadasım yda abim SAP geçmemi önermiş.Şuan hali hazırda Nebim tarafında hatrı sayılıcak bir çevrem var hem merkez olsun hem piysada olsun.Yazılım tarafınıda hallettikten sonra biraz daha gelişip ilerleyen zamanlarda neden olmasın ama Nebimde prof olmadan şuan kesinlikle SAP düşünmüyorum.Ayrıca ingilizce konusundada gayet yeterli bir dilim var.Herkese çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.
    Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

Hz.Ali

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler