Bu gün gene utanmadan kimsenin yüzleri kızarmadan cıkıp konuşma yapıcaklar. Teröre lanet olsun bıcak kemiğe dayan dı klışe laflar
Allah rahmet eylesin 13 ana bugün uyuyamadı
Printable View
Bu gün gene utanmadan kimsenin yüzleri kızarmadan cıkıp konuşma yapıcaklar. Teröre lanet olsun bıcak kemiğe dayan dı klışe laflar
Allah rahmet eylesin 13 ana bugün uyuyamadı
Allah rahmet eylesin.
yazık günah be,Allah rahmet eylesin mekanları inşallah cennet olsun.
şimdi bi kaç tane tipik çıkıp televizyona konuşma yapacak ya ona yanıyorum.daha yazı yazmayı bilmeyen şahıslar bize bu olayı anlatacak.yazık günah,Allah sabır versin ailelerine.
Tele takılıp ölecekler değil mi ?
https://scontent.fada1-2.fna.fbcdn.n...55&oe=59EA6149
bu işte kimin parmağı var ise ta anasının a*** koyim.O.çocukları.
Mekanları cennet olsun,Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Ailelerine ve Türk milletine sabır diliyorum.
Gidenlerin hepsi vatan evladı allah gani gani rahmet eylesin. Ama bu helikopter kazalarıda hep rütbeli kişiler varken oluyor... Yazık oluyor..
Allah Rahmet Eylesin...
Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin. Halk olarak şehit haberlerine o kadar alıştırdılarki sanki normal bişeymiş gibi davranıyo herkes ama elden bişey gelmiyo malesef, Türk milletine askerine toprağına göz diken kimise allah belalarını fazlasıyla versin...
Allah Rahmet Eylesin
Allah rahmet eylesin hepsine ama türk basını kadarda araştırmayan, okumayan, ctrl+c-ctrl+v haberciliğinin bokunu çıkartan başka bir guruh yoktur.
Yahu, her yerde Şehit Pilot Uzman Çavuş yazıyorlar, astsubaylar ne zamandan beri pilot bu memlekette? Ailesi, yakınları için ne kadar büyük bir acı bunu okumak, acılarını katmerliyorlar farkında olmadan. "Bizim babamızın daha mesleğini bile doğru düzgün bilmiyorlar" demiyecek mi o çocuklar?
Basit gözükebilir ama, Türk basınının şehitlere verdiği önemin en güzel kanıtıdır.
Tabi ki şehitlik makamının rütbesi olmaz. Allah tüm şehitlerimize gani gani rahmet eylesin.
Ben kısa dönem askerliğimde 2 defa karşılaştım Aydoğan paşa ile tuğgeneral'di o zaman. o rütbede bir insanın bu kadar asker ile ilgilenmesine hayret ediyorduk. Çok üzüldüm gerçekten.
dostumuzu düşmanımızı iyi öğrenmek lazım, Kurtlar Vadisi izleyerek gündem takip edenlere müjde, şimdilerde bir sürü askeriye dizisi baladı, şimdi o dizilerden birinden öğrenirsiniz bu kadar rütbeli nasıl tek helikoptere bindi kim oları şehit etti vs vs sonra da kahvehanede anlatırsınız Türkiye ne kadar büyük oyun içinde diye...
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, başımız sağolsun...
Yazık orada canını dişine takıp görev yapan insanların bunları yaşaması gerçekten yazık.
Kaza olduğuna dair bir inancım yok (belki olmuştur) gündemi biraz takip eden arkadaşlar zaten yazmışlar.
Konuşulanları yapılanları alt alt koyunca durum meydanda. Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.
Ölümün sabrı yok hele böyle pisi pisine olanın hiç yok.
Başımız sağolsun, tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
Sen imkansızı başar, canını milletine devletine siper et, gözünü kırpma dağları yerle bir et. Basit diye bile nitelendirilemeyecek bi kazada, -ki benim fikrim suikast- şehit ol. Uğruna canını verdiğin devletin resmen göz yumsun buna.
Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun.
Alın size söylentinin kralı ...
... deniyor ki helikopterimiz gerilim hattına kaza ile çarpmadı. Kalkıştan hemen sonra ona atılan Amerika'nın YPG'ye verdiği ve ne hikmetse PKK'nın eline düşen Stinger (Manpad - Yerden Havaya Isı Güdümlü Füze) atışı ile vuruldu. Daha önce de benzer olay var görüntülü olarak hatırlarsanız.
... farkındaysanız o Helikopter için basında "300 metreden düştü, taşıdığı mühimmat patladı!" haberleri yayınlanmaya başladı.
Lütfen bana biri açıklar mı? Yüksek gerilim hatları yerden 300 metre yukarıdan mı geçiyor? General ve komutanları taşıyan helikoptere kim hassas mühimmat yükler? 7/24 o alanda uçan pilotlar sizce gerilim hatlarının nerede olduğunu bilmiyor mu?
... diyeceksiniz ki peki neden halka "kaza" açıklaması yapılıyor?
Basit ... millet çıldırıp Amerikan Elçiliklerine saldırmasın diye.
... anlayacağınız -kocaman- bir mevzunun üzerini örtme operasyonu ile karşı karşıyayız.
... bugün yarın -algı yönlendirme- veya -gündem değiştirme- operasyonu başlatmazlarsa ben de hiç bir şey bilmiyorum.
allah rahmet eylesin. milletimizin başı sağolsun.