Bu video benim çok zoruma gidiyor ömür boyuda gidecek bu kadar basit bu köpekler helikopter düşürüyor.
Misilleme yapamayacak kadar acız hükümet şu an Suriye de yerleri belli salla fuzeyi yemez
Printable View
Bu video benim çok zoruma gidiyor ömür boyuda gidecek bu kadar basit bu köpekler helikopter düşürüyor.
Misilleme yapamayacak kadar acız hükümet şu an Suriye de yerleri belli salla fuzeyi yemez
Göremedik şu elektrik tellerini bir türlü. Hani adamlar devamlı şurdan geldi, buraya gitti, bilmem ne oldu diyen adamlar?
Tele takılsa döne döne düşmez mi? 1 kişi bile kurtulmaz mı en azından?
Işıd ile mücadelede tanklar içinb teknik arıza dendi, vurulma videoları çıkmadı mı sonradan?
Seni başkan yapacağız..
Haberleri izleyen vardır. O bölgenın muhtarıyla röportaj yaptılar. Adam akşam saatinde dısardaydım canlı gördum dıyo cuma namazını kılmaya gıderken dıyo çok alçak ucuyordu falan dıye sonra toparlıyo aksam namazı diye. Bildigin saçmalıyor saçmalatıyorlar
Allah hepsine rahmet eylesin mekanları cennet olsun, yalnız kaza pek normal gibi değil
Sen o kadar operasyona katıl, o kadar çatışmalara gir,o kadar başarı elde et
Gel bi elektrik direği senin kaderin olsun
İnsallah halkımıza bu tarz acı yasatanlar öbür tarafta cayır cayır yanar srfszler!
Şu komutanın geçmişine bir bakın
Daha fazla söversiniz
Valla böyle komutanlar gittikçe ordu zayıflıyor
Bundan daha gelir mi gelmez
Eşref Bitlis kokusu alıyorum ve küfür ediyorum
Mekanları cennet olsun. Kuru sıkı atmaktan bir hal oldular her gün ama canı yanan yine askerimiz oldu biz olduk. Tel falan hikaye.
Tel hikayesine inanmış olursak şu habere çıldırmamak elde değil.
Odatv helikopter kazasına neden olan ihmali acıklıyor
Allah rahmet eylesin.