bu seferde sen teröre yardım eden ülkeye yardım ediyorsun derler döner dolaşır iş gene bizim başımıza patlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
iranda da öyle olmadı mı. ben boşverdim artık. işini bilir onlar. ilerde gene birileri zarrab hesabı faturayı öder.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kafa karışıcak bir şey yok.. yazdıklarım gayet açık ve net.. yazılarda çelişkide yok..
normalde bizlik bir şey yok.. bizi alakadar eden bizi bağlayan hiç bir şey yok iç aile meseleleri bizi ilgilendirmez.. ama gökhan rs dediği gibi olursa o zaman bizde işin içine girer bizde burnumuzu sokar bizde payımıza düşeni alırız.. bu kadar basit..
öyle olursa böyle olur böyle olursa öyle olur..
normalde bizi ilgilendiren hiçbir şey yok.. nezaketen bir telefon diplomasisi yapılabilinir ama o kadarda kalmalı .. bizi ilgilendirmez onların iç aile meselesi.. aracı ara bulucu yada işde o kadar ambargoya rağmen o kadar ülkeyi umursamayıp ambargolarını delersek otomatik olarak başımıza iş alırız..
en güzelini ruslar yaptı işte onların iç meselesi bizi ilgilendirmez dediler çıktılar işin içinden.. Tamam biz onlar kadar yapamasakda neticede katarla ekonomiksel parasal çok iç içe geçmiş durumdayız .. en fazla bir telefon diplomasisi ile ortam yoklamalıyız benim fikrim. bizde geri planda kalmalıyız .. arabulucuk falan filan bu işlere girersek başımız bence çok yanar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Katar türkiyeyi bağlamıyor
Akp yi bağlıyor
Para muslukları kapanmasın diye yoksa umrundamı katar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dh'de katar'da darbe olduğuna dair bir twitter paylaşımına denk geldim. Doğruluğu nedir?
Katar'da darbe oluyor iddiası
Bu şunun gibi..![]()
Benzine zam gelirse gelsin bana ne benim arabam mazot yakıyor..
Orada olan, gelişen herrrrşey bizi ilgilendirirBu Arapların bir iç meselesi değil zira.. Öyle gösterilmeye çalışılıyor, sen de öyle görüyorsun..
![]()
Türkiyeyi ilgilendirir.. İktidar partisini ilgilendirir.. Vatandaşı ilgilendirir.. Çünkü bu bir sürecin başlangıcıdır, sürece giriş kısmını yaşıyoruz, gelişme ve sonuç kısmında Türkiye öyle ya da böyle, az ya da çok kesinlikle etkilenecektir. Bana ne oradaki işlerden yahu demek tuhaf..
Yeni gördüm bir konuda yazdığını..
Ruslar işin içinden çıktı mı?
Sustum ben tamam![]()
Türkiye ilk önce terör ve ekonomisini düzeltsin
İç meselesini çözememiş bir ülke dış meselelerinde içine eder
Not: @Majör beğenme sen akpli güzel kardeşim![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
herşeyi Katar, S.Arabistan, Ürdün, BAE fonlarına satarken ne kadar büyük salaklık yaptığımızı şimdi idrak edenler var mı acaba?
o süreç yemenle başladı zaten o adam vardıya adını bilmiyorum kendini yaktı hani sonra arap baharı başladı .. o günbaşladı bugünün hali..
rusya dışarda kalmıycak tabiki ama rusya dış işleri bakanı böyle bir açıklama yapması asırlık rusya siyasi stratejisinin derinliğini gösterir..
Ahahah. Senin sorunun ne biraderForumun en ergen eleştirisini yapan kişisinin bu yorumu yapması güldürdü gerçekten.
Mümkünse saçma salak triplerini seni çeken arkadaşlarına yap. Bir daha bana ithafen bir şey yazdığını görmeyeyim.
Burada paylaşma yaparken dh'yi referans almış olsa bakın böyle yapmış vs derim. Neyse neyi açıklıyorsam.
Katar yaptırımları ağırlaşmaya dewam ediyor. Qatar Airways'in uçuş lisansını iptal etmişler. 48 saat içinde tüm ofisler kapanmak zorundaymış vs.
Öncelikle ben senin biraderin değilim.
İkincisi forumun en ergeni ilan ederken neyi neleri kıstas aldıysan çok merak ettim goygoyla gerçeği ayırt edemediğini zaten paylaşımından anlamak mümkün.
Üçüncüsü "saçma salak?" "trip?" gibi nitelemelerini kendine sakla zira ben hakaret veya saygısızlık etmedim. Burası forum ortamı argo, küfür, saygısızlık etmediğim kurallara uyduğum sürece istediğimi yazarım sana da kalmadı dün gelmişsin bağdakini kvuyorsun aklınca.
Şahsına itafen bişey yazmadım, ister gör ister görme çok ta derdimdi.
Agdali cumleler kuramiyorum artik...
Hem devlet hem de hukumet olarak etkileme ihtimali yuksek bizi... Bakalim nasil bir diplomasi izlenecek...
Ulsulararasi Teror finansmani ciddi bir iddia...
Nasil bir zaman diliminde yasiyoruz ve yaslaniyoruz...
Allah sonumuzu hayretsin...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)