olay yapanlardan bir terörist siyanürle intahar etmiş. zaten siyanürü duydum işid tarzı değil bu dedim..eskiden bu yöntemi başka ülkelerde yakalanan nazi ajanları uygularmış..
olay yapanlardan bir terörist siyanürle intahar etmiş. zaten siyanürü duydum işid tarzı değil bu dedim..eskiden bu yöntemi başka ülkelerde yakalanan nazi ajanları uygularmış..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bölgesel kürt yönetimi bağımsızlık ilanı etmek için 25 eylüldede refarandum yapıyor refarandumdan ever çıkarsa bağımsız kürdistan kurulucak ve tüm dünya tanıycak.. bizde hala pyd pkk diyelim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
o değilde şimdi biz katara gıda yardımı yaparak krizi atlatıp ülkeye fazlaca dolar girmesinide sağarız yandaşların tezgahı hazırdır bile![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sozcu'yu genel olarak okurum ama cogu haberını sevmem.
Ancak akıt/sabah ıle sozcuyu aynı kefeye koymak buyuk hatadır!
Sebebı acık;bıri duzenlı olarak yalan yada sırf hukumete yaranmak ıcın kurgulu haber yapıyor hatta yaptırılıyor. Hatta ulkenın degerlerıne saldırmayı marıfet kabul edıyor.Dıgerı hukumetın yaptıgı yanlısları dogru sekılde yazarak muhalıf olmaya calısıyor....
Ak PArti cenahinda ki etkisini demistim. Ayni kefeye koymadim... Yanlis anlasilma oldu ise veya karmasik yazdi isem aciklayabilirim... Yani iki gazetenin hedef kitlesi tamamen farklidir birbiri ile... Lakin Sozcu gazetesi kaba tabirle `aa bak zindiklar bize nasil saldiriyor din dusmanlari` etkisi yapiyor basit anlatim ile... Sozcu sadece bir ornek... Kamplara ayrilmis toplumlarda kamplastirmayi arttirdikca sinirlanirini cizer ve geciskenlikleri azaltirsiniz... Bunu sagladiginizda (Gezide sagladilar maalesef) sizin ikna etmek icin gosterdiginiz yanlislar bile bazen uslup hatalari yada carpitmalarla yandas gazeteniz gibi bir etki yapar ve kendi safiniza`bak gordunuz mu bunlar bizi kabul etmeyecekler asla` mesaji verir...
Yoksa Sabah ve AKIT ile SOZCU asla ayni kefeye koyulamaz sizinde dediginiz gibi...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Ee şimdi noluyo. Biz katarın safını mı seçtik yani.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Sabah ve AKIT yazarlari ne yazmaya baslamis? Onlara gore karar verelim![]()
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
konu; Arap /Şia savaşı..
Haçlılar Öncelik rotayı buna çevirdiler. Çok uzun zamandır deniyorlar fakat Bir türlü başaramamışlardır.
Sonunda biraz fitillemeyi başardılar. Trump, Suudi lere yüzlerce milyar dolarlarlık silah sattı.
Alın bunları İran'a savaşın diye.
Petrolü de daima DOLAR ile satın diye söz almaya devam etti tabi
Şimdi Katar'ı yanlızlaştırdılar, Vahhabi/Safevi inançlıları Şia çılara karşı kışkırtıyorlar.
Müslümanlar gerek Suriye'de, GErek Körfezde savaş halinde olurken İSRAİL'in güvenligi saglanmış oluyor.
Amerika'nın kalbi israil, beyni ingiltere'dir.
Amerika bir yahudi devletidir ve ABD için İSRAİL'in güvenligi önceliktir.
İSRAİL için güçlü bir İSLAM ÜMMETİ tahammül EDİLEMEZDİR.
daima müslümanlar savaş halinde olmalı ve kendilerini bu şekilde rahat hissediyorlar.
Aksi takdirde DENİZ'e dökülmekten korkuyorlar.
Suudi arabistan her aciklamasinda kardes ulke katar vurgusu yapiyor. Trump bir olta atti iranin dusmesini bekliyor . Amerika destekli suudilerle irani carpistirip guc veya hiz kaybetmesi amaclaniyor. Iranda bugun patlama olan yerde insaat yapan bir arkadasimla konustum iran savas moduna gecmis bile.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
bu sırada çin'in ipek yolu projesi de ABD için kesinlikle karşı konulması gereken büyük bir ekonomik tehtittir.
İpek yolu projesi güzergah'ında ne kadar ülke varsa ABD için hepsi tehtittir.
Yeni ipek yolu sayesinde çinden kalkan bi tren 12-13 saatte Avrupa'ya ulaşabilecegi söyleniyor.
Bu ipek yolu aynı zamanda bizim 3.köprü ve kısmen 3.havalimanını da içine alıyor
Çin'in aynı zamanda üretiminde duraksama yaşamamak için Körfezdeki petrol'e ihtiyacı var
Turk askeri icin 'Katar' kararı... TBMM'de kabul edildi - Son Dakika Haberleri
Türkiye Katar'a asker gönderecekmiş. Evet yanlış duymadınız..
Dış politikada yapılmış şimdiye kadarki en büyük hatalardan biri olacak. Suriye bataklığına battığımız yetmiyormuş gibi şimdi de görgüsüz Katarlıları korumaya bizim gençlerimiz gidecek, hatta belki şehit olacak. Araptan ne zaman hayır gelmiş bize?
Yazık bu ülkeye.
Aklım almıyor şu askere gönderme kararını.
Ota boka referandum yapılan memlekette halka sorulmadan imzalanan karara bak, skandal resmen.
psn: DAGHAN26
katarda zaten 3 bin türk askeri vardı.. daha kaç bin tane gidicekmiş.. mehmetçik oraya ne için gidiyor anlamış değilim..
Anlamak icin gonderiyoruzCumhurbaskanimiz oyle soyledi, benim fikrim degil...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Şimdi Katar'a niye mi asker gönderiyoruz?
önce Kore savaşında, Kore'ye neden asker gönderdigimizi tartışalım.
ABD ve NATO'ya yalakalık yapmak BATI kutbundan yana olmak için bunu yaptık.
Fakat, Türkiye için BATI doğru bir tercih değildi/ değildir. Nato'dan Batı'dan bize hayır gelmemiştir.
Bizim için hayırlı taraf DOĞU kutbudur.
Katar ülkesi mağlum olarak mevcut Hükümetimizin/Devletimizin en öncelikli müttefiklerinden biri.
Türkiye için Cumhuriyet tarihinin en kanlı senesi 2016 da ve devamı ekonomik yaptırımlar sürecinde Katar'dan ülkemize ciddi para girişi olmuştur.
Birbirini koruyan müttefik hesabı.
Biz burdan anca boş boş yorum yaparız. Yukarda Devletlar arası hiyearşi de neler oluyor, amaç ne, Büyük bakış açısı ne? 10-20 sene sonrasını düşünerek hareket etmece vs
Erdogan'dan bizim bekledigimiz ise Körfezdeki gerilimi dindirmesi
körfezi birbirine düşürmek isteyenlerin ise asla istemeyeceği birşey.
Erdoğan, çok müdahil olursa, sert bir uyarı alabilir ülkemiz. Sanıyorum ki soft bir müdahillik de bulunacaktır
tamam beyler boş boş konuşmayın abimiz noktayı koydu herkes dağılsın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)