User Tag List

Sayfa 14/15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
276 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Katar Arap Aleminden Atıldı!!!

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hah iştee ben sonradan aldatılmamak için araştırırım, gerçi bu fetoş un araştırmasına bile gerek yoktu, beyin kullanma kapasitesini yitirmemiş herkes çok rahat anlayabilirdi... devamlı düşünüp fikir üretmeliyiz ki sonradan aldatılmayalım, hani o siz bilmezsiniz diyenler tarafıdan özellikle...
    Ülkemiz için hayırlısı olsun artık. Sizlere de çok teşekkür ederim usulunce, güzelce konuşup saygı çerçevesinde anlaşabildiğimiz için. Hepinizi seviyorum. Gelişmeleri takip edeceğim sizlerle. Sağlıcakla kalın. Arada yazarım diyeceğimde ama yazmam kızıyorsunuz Thumbs Down larım artıyor
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Focus4171 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ülkemiz için hayırlısı olsun artık. Sizlere de çok teşekkür ederim usulunce, güzelce konuşup saygı çerçevesinde anlaşabildiğimiz için. Hepinizi seviyorum. Gelişmeleri takip edeceğim sizlerle. Sağlıcakla kalın. Arada yazarım diyeceğimde ama yazmam kızıyorsunuz Thumbs Down larım artıyor
    Yıllardır savunduğunuz her konuda haksız çıkmaktan , kandırılmaktan hiçmi sıkılmadınız be bilader....

TaxiDriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TaxiDriver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam şöyle söyliyim, kore döneminde, TC hükümeti, Sovyet çekincesindeen dolayı Nato'ya girmek istiyordu. Bunun için kore savaşı bir nevi fırsat oldu. TC hükümeti ABD'nin yanında yer alarak Güney kore den çıkarma yaptı. Akabinde 1-2 sene sonra Nato'ya resmen dahil olduk. Mağlum, Sovyetler o zaman çok güclüydü ve Osmanli ile çarlık döneminden kalma savaşlardan dolayı ülkemizde çekince olmuş olmalı. benim arastirmalarımdan hatırladıklarım bunlar. yanlısımız varsa affola.

Bugun Güney kore, Ülkemizi en çok seven ülkelerin başında geliyor, Bugunlerde sıra sıra inşa edilen dev projelerin çoğunu güney kore Bankaları kredi ediyor. Çıkardıgımız askerler, bize yol su elektrik olarak dönüyor mu yoksa? Tabi 1 sehidin kanına dahi hiçbir maddi değer bicilemez orası ayrı
    Kardeşim ben neden gildiğini iyi biliyorum .. sorum o değil .. gittikde ne oldu.. natoya girdikde ne faydası oldu .. bizi avrupa birliğinemi aldılar.. natoya ne zaman ihtiyaç duysak bizi yarı yolda bırakmadımı kıbrıs çıkartmasına bakın işte ambargo yedik üstüne avrupadan.. biz ne zaman natoya ihtiyaç duysak hep bizi yarı yolda bırakdılar ama kendi işleri oldumu yolla türkleri somaliye yolla türkleri koreye yolla türkleri afganistana yolla türkleri adını bile duymadığımız afrika ülkerine.. işlerine geldimi yolla türkleri türkler yardım istedimi tık yok..

Bahsettiğim budur.. bu fırsat falan değil nato zaten bizi alıcakdı kore savaşına girmesekde adamlar zaten taşeron bir ordu arıyorlardı işte sağa sola yollamalık barış gücü adına.. güney korenin sevgisine lafım yok onlar vefalı insanlar japonlarda öyledir hala vefa duyguları sağlamdır.. ama bunun savaşla ilgisi yok o onların karakteristik yapıları.. onca ülkeye yardım etmişizdir ancak işte bir kore yardımcı olmuşdur diğerleri işleri bittimi arkamızdan laf bile etmişlerdir..

demem şu dönüyorum katara niye gidiyor türk askeri.. ?? niçin gidiyor ?? 2.5 milyon katar nüfusu büyüklüğü bursa kadar toplasan 2.5 milyon katarlıdan zaten 2 milyonu yabancılar halis mulis katarlı insanların nüfusu 250 bin kadar bir şey.. yani katardan bugün yabancıları çıkart hepsi evlerine dönsün katarın halis mulis nüfusu 250 bin kişi gibi bir şey..
    yani bizdeki bir ilçe nüfusu kadar.. bir şey..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam sevgili öğrenciler yazamadı tahtaya siz ne diyonuz ne katarı ya..
    Arkadaşlar siz nasıl başbakanımız hakkında böyle saçma sapan yorumlar yaparsınız. Başbakanımız orada yazmaya çalışıyor ama, elektronik Amerikan ışınları yazı yazmasını engelliyor. Bu tamamen Amerika'nın bir oyunu tuzağa gelmeyin. İmam Hatip lisesinde yazsaydı bu yaşanmayacaktı. Çünkü dualar ışın geçirmez.

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abiler kardeşler iyi güzelde hani burası otomobil bilgi platformuydu siyaset yoktu. Her kesimden insan var burada siyaset yapmayacaktık hani _?

Siteye giriyorum stres derten siyasetten uzaklaşayım diye yine burda gerginlik altan laf çakmalar...

BENCE yeri burası değil...

Saygılar İLHAN

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 sayfadır okuyorum bu tarz konuşulara girmeyi çok sevmem ama herkes hükümet üzerinden yürümüş olaya. Taraf olanlar tamam Katar'a tamam demiş, karşıt olanlar her zamanki gibi ne işimiz var orada demiş(ABD'nin, Rusya'nın ne işi varsa bu coğrafyada onuda bilemiyorum, onlar süper güç vs.). Fakat unutmayın ki Devlet Aklı diye birşey vardır. O ne sizde nede bende vardır. Sabaha kadarda tartışsanız işin iç yüzünü hiçbir zaman bilemeyeceksiniz. Yakın bir zamanda Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanlarından biriyle sohbet eden arkadaşımın başından geçenleri anlatayım kısaca.
    Arkadaşım yine buradaki gibi fikir yürüterek Suriye olayları vs. ile ilgili konular hakkında yorum yapıyor ve tartışıyorlar ortamda. Hiç konuşmayan Danışman en son söylediği söz; Hiçbirşey bilmiyorsunuz, aklınızın erişemeyeceği şeylere karışmayın, boşa yorum yapmayın der.
    Kısacası Devlet aklı ve bizim aklımız bir olamaz. İşi bilenler konuşsun, duygusal taraf olanlar değil.

Lan ayni kafa ayni dusunce tarzi bana bir yerden cok tanidik geldi ama neyse...

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan ayni kafa ayni dusunce tarzi bana bir yerden cok tanidik geldi ama neyse...
    LAN derken? Bana değil sanırım değil mi ?
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sokayım Katarınıza , emirinize , arabınıza..

Sen ülkendeki kendi atadığın 22 yaşındaki öğretmeni koruyamıyorsun...

Gencecik , hayalleri olan öğretmenini şehit ediyorlar engelleyemiyorsun lan sen daha ne katarı..

Bide devlet aklı falan yazılıyor burda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abiler kardeşler iyi güzelde hani burası otomobil bilgi platformuydu siyaset yoktu. Her kesimden insan var burada siyaset yapmayacaktık hani _?

Siteye giriyorum stres derten siyasetten uzaklaşayım diye yine burda gerginlik altan laf çakmalar...

Saygılar İLHAN
    Konu basligina tiklamazsan okumazsin

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız dikkatimi çeken başka bir şey var, ne zaman buna benzer konularda dolaylı yoldan siyaset konuşsak bir noktadan sonra konu özellikle başka noktalara çekilip hararet yaptırılıyor, neticesinde de konuyu uçurmak zorunda kalıyor moderatörler. Hayır, artık bunun bazı üyeler tarafından bilinçli yapıldığını düşünmeye başlayacağım.

Ayrıca, evet otomobil forumu burası, ama hepimiz bu ülkede yaşıyorsak o veya bu şekilde, ülkede olup bitenleri konuşmak istememiz de gayet normal. Otomobille alakası olmayan her konuyu mu uçursunlar yani, anlamadım gitti.
    öyle işte.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız dikkatimi çeken başka bir şey var, ne zaman buna benzer konularda dolaylı yoldan siyaset konuşsak bir noktadan sonra konu özellikle başka noktalara çekilip hararet yaptırılıyor, neticesinde de konuyu uçurmak zorunda kalıyor moderatörler. Hayır, artık bunun bazı üyeler tarafından bilinçli yapıldığını düşünmeye başlayacağım.

Ayrıca, evet otomobil forumu burası, ama hepimiz bu ülkede yaşıyorsak o veya bu şekilde, ülkede olup bitenleri konuşmak istememiz de gayet normal. Otomobille alakası olmayan her konuyu mu uçursunlar yani, anlamadım gitti.
    Konu uçşa ne olacak uçmasa ne olacak

Siyaset karışması gündemle alakalı siyasi kararlar gündemi belirliyor

İnsanlarda düşüncelerini paylaşıyor

Ülke elden gittikten sonra araba marana konuşulur mu

Konuşulmaz

Bu tarz konular siyasilere küfür etmedikçe kalkmamasının kimseye bir zarar getireceğini düşünmüyorum

İçinizden sövebilirsiniz
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu uçşa ne olacak uçmasa ne olacak

Siyaset karışması gündemle alakalı siyasi kararlar gündemi belirliyor

İnsanlarda düşüncelerini paylaşıyor

Ülke elden gittikten sonra araba marana konuşulur mu

Konuşulmaz

Bu tarz konular siyasilere küfür etmedikçe kalkmamasının kimseye bir zarar getireceğini düşünmüyorum

İçinizden sövebilirsiniz
    Ben sana niye söveyim yahu, tamamen seninle aynı kafadayım bu konuda
    öyle işte.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sana niye söveyim yahu, tamamen seninle aynı kafadayım bu konuda
    Bana değil siyasetçilere demek istemiştim

İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 sayfadır okuyorum bu tarz konuşulara girmeyi çok sevmem ama herkes hükümet üzerinden yürümüş olaya. Taraf olanlar tamam Katar'a tamam demiş, karşıt olanlar her zamanki gibi ne işimiz var orada demiş(ABD'nin, Rusya'nın ne işi varsa bu coğrafyada onuda bilemiyorum, onlar süper güç vs.). Fakat unutmayın ki Devlet Aklı diye birşey vardır. O ne sizde nede bende vardır. Sabaha kadarda tartışsanız işin iç yüzünü hiçbir zaman bilemeyeceksiniz. Yakın bir zamanda Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanlarından biriyle sohbet eden arkadaşımın başından geçenleri anlatayım kısaca.
    Arkadaşım yine buradaki gibi fikir yürüterek Suriye olayları vs. ile ilgili konular hakkında yorum yapıyor ve tartışıyorlar ortamda. Hiç konuşmayan Danışman en son söylediği söz; Hiçbirşey bilmiyorsunuz, aklınızın erişemeyeceği şeylere karışmayın, boşa yorum yapmayın der.
    Kısacası Devlet aklı ve bizim aklımız bir olamaz. İşi bilenler konuşsun, duygusal taraf olanlar değil.
    Ben her şeyi geçtim de şu danışmanın yorumuna bayıldım Danışmanın kendisi nasıl bir sıfata sahip de kalkıp böyle bir genelleme yapabiliyor Düne kadar halkı ötelediniz, küçük gördünüz diye siyaset yap sonra kalkıp anlamazsınız, aklınız ermeze getir muhabbeti Herkesi kendi aklının alabildiği kadarıyla tahlil edenler, ancak böyle altsız, boş cümleler kurarlar.

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Saygılar İLHAN
    Siyaset yapmakla, duyarlı olmayı karıştırıyorsun bence. Sayfaya girip girmemek de senin elinde olan bir şey. Facebook timeline' ı gibi bir şey değil baktığın yer.

bomberr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten yıllardır bu halde olmamızın nedeni bu danışmanın zihniyeti.
    ''Siz bilmezsiniz büyükleriniz sizin yerinize düşünür siz kafayı yormayın''
    Hey Allahım ya öyle bir alışmışlar ki herkesin bunlara ağam paşam çekmesine, bu zihniyet heryere yerleşiyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet aklımız ermediği için hergün şehit haberi alıyoruz.Yıllardır bu topraklarda terör bitmedi.Neden bitmedi diye soruyoruz aklınız ermez.Hiçbir komşumuz ile iyi ilişkimiz yok neden diyoruz aklınız ermez.Neden çaldınız çırptınız aklınız ermez.Bu fetöye neden buladar taviz verdiniz aklınız ermez.Komutanları ergenekon masalı ile içeri aldınız daha sonra çıkartıp hadi sen görevinin başına geç vatan millet sakarya dediniz neden deidk aklınız ermez.Bu olaylardaki devlet aklını danışmana sorup konunun linkini kendisine verirseniz bir devlet aklı açıklaması bekliyorum!!!!

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alaattin Unuvar Bakan Danışmanı | Bidolu Haber

m.alum danismani buldum beyler. Gercekten kisiligiyle, almis oldugu egitim ve sahip oldugu donanimla hak ettigi bir pozisyona gelmis. Cekemeyen bence anten takabilir.
    "Korkmadık, savaştık"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler