Abim adres alabilirmiyim evde envai çesit bozul yada kullanmadığım ürün var hepsini gönderiyim![]()
Gelen ürünlerin fotoğraflarını ya da öncesi sonrası şeklinde fotoğraflar ekleyebilirseniz bizde çok seviniriz. Ve umarım kargolar gönderici ödemeli oluyordur. Bir adres de ben alabilir miyim. Ofisteki kullanılmayan ekipmanları değerlendirelim.
Şu an elden teslim aldığım Özay abiden ve Arda kardeşimden gelen ürünler var. Ürünleri eve götürdüm. Yarın yine kargodan gelmesini beklediğim ürünler mevcut. Hepsi geldikten sonra paylaşmayı düşünüyordum ama eve geçince çekip salı paylaşabilirim. Yarın sanayide makine üretimi için tüm gün çalışmam gerekiyor. Adres gönderiyorum. Çok teşekkür ederim.
Bi evlerinizi deponuzu karıştırın emin olun ihtiyacınız olmayan bir sürü malzeme vardır. Hepimiz isteriz birilerine yardımcı olmayı veya geri dönüşüm olmasını bir işe yaramasını en önemlisi birşeye vesile olmayı.
Bugün kargo gönderirken sürat kargoyla anlaşması olduğumu öğrendim Erhan abinin belki bir nebze yardımcı olur![]()
İlk önce Batuhan kardeşimize burada açıklayamayacağım jesti için çok teşekkür ederim.
Ardından Özay abinin yönlendirmesiyle 2 Lcd ekran ve bir adet yazıcıyı teslim aldım. Görselini çekemedim.
Avm'de ki iş yerime Arda kardeşim bir bagaj dolusu eşya ile geldi. Görseli aşağıdadır. İşlemden geçirdim ancak fotoğraf çekmemiştim.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Berkan kardeşimizin kargosu, çok teşekkür ediyorum.
Bugün ulaşan Muharrem abinin kargosu. Çok teşekkür ediyorum. Birazdan işlemeye başlayacağım.
Ve bugün yine ulaşan Emre kardeşimizin kargosu. Çok teşekkür ediyorum.
Gelen ürünleri ne yapıyorum. Örnek olarak bir kablosuz fare. Çalışmıyor.
Fare en küçük ayrıntısına kadar kırmadan demonte ediliyor. Kırarak demonte işlemi daha uzun sürüyor. Bu yüzden vidalarından sökmek daha hızlı işlem demek. Çıkan plastikler türüne göre ayrı şekilde biriktirilmeye başlanıyor. Yine vidaları bir yerde ve çıkan metal parçaları türüne göre ayrı şekilde biriktiriliyor. Belirli bir kiloya ulaştıktan sonra direk olarak alım yapan yerlere satılacak.
Asıl meşakkatli olan kısmı ise elektronik devresi. Elektronik devre üzerinde ki bileşenler ayrı ayrı sökülecek ve içerdiği kıymetli metallere göre sınıflandırarak yine belirli bir seviyeye geldikten sonra belirli ve tehlikeli aşamalardan geçerek geri dönüşecek.
Evde ayrıştırma sırasında kova kullanıyorum.
Burada da bilgisayar sabit diskleri mevcut. Sabit diskler yine en ince ayrıntısına kadar demonte edilip türüne göre ayrılıyor. Yine belirli bir kiloya ulaştıktan sonra nakite çevrilecek.
Büyük Türk hakanı Atilla'nın bir sözünü benimseyerek yola çıktım.
Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu da koca bir ülkeyi kurtarır.
Örnek olarak en küçük micro sd kart bile işime yaramaktadır.
Desteğini esirgemeyen ve esirgemeyip kargo gönderecek arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Ben + çevremdeki insanlardan toplayıp bu h.içi kargo yapmayı planlıyorum kablo mouse ıvır zıvır her şeyUmarım sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.peki bu süreç ne zamana kadar ? Atıyorum 3 hafta sonra tekrar başka malzemeleri kargo çıksak sizin işinizi görecek midir ?
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Abi çok memnun oldum seni tanıdığıma. Eşe dosta söyledim, onlardan toplayıp bi parti daha getireceğim yakın zamanda.
Umarım başarılı olursun projelerinde.
Konuyu gorunce canim sikildi... O kadar cok elektronik esya cikardim ki evden ABDye yerlesirken... saglik olsun...
Tez zamanda durumunu toparlaman dilegiyle...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Böyle olduğunu görmek çok güzelevde daha ürün çıkartıyorum vakit kalırsa tanıdığım telefonculara gidip parça alıcam tek bir koliyle bir parti daha çıkarıcam
Allah kolaylık versin abi vaktim olsaydı gelirdim yardıma parçalamayı seviyorum
![]()
Bizimde isyerindeki elektrikci arkadas yarin geliyor yurtdisindan, ne var ne yok toplaticam abi![]()
Erhan abicim bu arada, burda da makine projenden bahsetsen, eş dost derken geniş bir kitleye hitap etmiş olursun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)