Batu-R Nickli Üyeden Alıntı
Aynı durum oturduğum sitede başıma geldi. Doğum günümden bir gün sonra kız arkadaşım geldi yanıma hem kutlamak için hemde rütin olan buluşmamızı yapmak için. Siteye geldi neyse boş sessiz sakin bir yere oturduk baş başa sohbet muhabbet gırgır şamata falan derken o bana sarıldı ben ona sarıldı. O öptü ben öptüm falan böyle kötü hiç bir şey yok normal her şey. Neyse durduk baya dedim evde pasta var arkadaşlarım almıştı hemde evi gezeriz hemde pastayı yeriz diye bi plan yaptık. Aradan 5 dakika geçmeden birisi bağırdı camdan ne olduğunu anlamadan anlamadım buyrun dedim. Oturmayın orada napıcaksanız 4 duvar arasında yapın diyince bir anda şalterlerim attı. Benden de baya da büyük. Hayırdır lan sen kim oluyosun da bana emir veriyorsun nereye gidip gideceğimi sana mı sorucam lan amk gazatesi falan derken olay büyüdü kız arkadaşım türbanlı. Ona başka bir yakıştırma yaptı. Ben iyice sinirlenince kiracı mı ev sahibi mi olduğunu sordum ev sahibiyim dedi. Bekle amk gazetesi çocuğu görüşücez elbet seninle falan dedim. İndirme beni aşağı dedi. Dedim senin inmen değil ben yukarı çıkarsam sıkıntı olur adam ol dedim. O sırada sinirle eve koşturuyorum silahı alıcam vurucam onu öyle çok bilendim. Kız arkadaşımın da keyfi bozulunca gitmek istedi o başka yöne doğru gidince mecbur peşine gittim. Aradan 10dk olmadı koştura koştura yanıma geldi. Kolumdan tuttum gel konuşucaz dedi. Dedim hayırdır ya sen napıyosun çek elini kolunu dedim. Hala tutmaya çalıştı, bak bilader o elini kırarım eve sakat gönderirim elin kolun rahat dursun dedim konuşucaksan gel adam gibi konuş dedim. Baya saydı söylendi boş muhabbet için mi geldin bu kadar dedim. Baya bi konuştu he me dedim kız arkadaşıma da orada baya bi giydirdi iyice sinirlendim. Seninle sonra görüşücem ben dedim.
Aradan bi kaç gün geçti cumartesi akşamı kapısının önüne gittim bağıra çağıra konuşuyorum bi tatsızlık çıksında insin aşağı diye 5 kişiyiz herkes deli fişek. İnmedi, ah bi inseydi de o ahlakı gösterseydim...