User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
93 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bu ahlak zabıtaları yenimi türedi?

///berke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben senin nasıl efendi biri olduğunu bildiğimden abi demeni saygı açısından gayet normal buluyorum,ama böylelerine sırf senden büyük diye saygı gösterdiğinde kendini adam sanıyor. Bu ülkede zerre adalet, insanında samimiyet kaldığına inanmıyorum. Geçen yaşadığım bi olaydan sonra tamamiyle anladım ki yaşım hazır elverişliyken yurt dışına yerleşmeye çalışmam en doğrusu..

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başına bela almamakla iyi etmişsin. O köpeklerin sahibi var demek, o yüzden böyle rahat davranıyorlar.

Bazen hikaye aşağıdaki gibi bitiyor, dünya bir an için güzelleşiyor.

AVM'de öpüşen gençler kendilerini uyaran adamı bıçakladı
    Abi dedigim gibi mal gibi kaldim açıkçası. Avm deki arkadas en temizini yapmis,ama it kopek icinde kendime en cokta aileme sıkıntı stress yasatmak istemem. Insallah iyi mevkiilere gelirsek ozaman gerekeni kat be kat yaparim zaten.
    Alıntı tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni ahlak bekçileri türedi...nişanlımın yanında beni tahrik etti vs diye hemen fotoğraflarıp şikayetçi olsaydınız... şimdi biz bunlara yüz verirsek 5 sene sonra kızla aranda 12 metre mesafe olcak derler...
    Abi yorumuna kesinlikle katiliyorum,ama malesef yaşlardan dolayi şikayetci olma durumu biraz sorunlu olabilirdi.
    Alıntı Batu-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı durum oturduğum sitede başıma geldi. Doğum günümden bir gün sonra kız arkadaşım geldi yanıma hem kutlamak için hemde rütin olan buluşmamızı yapmak için. Siteye geldi neyse boş sessiz sakin bir yere oturduk baş başa sohbet muhabbet gırgır şamata falan derken o bana sarıldı ben ona sarıldı. O öptü ben öptüm falan böyle kötü hiç bir şey yok normal her şey. Neyse durduk baya dedim evde pasta var arkadaşlarım almıştı hemde evi gezeriz hemde pastayı yeriz diye bi plan yaptık. Aradan 5 dakika geçmeden birisi bağırdı camdan ne olduğunu anlamadan anlamadım buyrun dedim. Oturmayın orada napıcaksanız 4 duvar arasında yapın diyince bir anda şalterlerim attı. Benden de baya da büyük. Hayırdır lan sen kim oluyosun da bana emir veriyorsun nereye gidip gideceğimi sana mı sorucam lan amk gazatesi falan derken olay büyüdü kız arkadaşım türbanlı. Ona başka bir yakıştırma yaptı. Ben iyice sinirlenince kiracı mı ev sahibi mi olduğunu sordum ev sahibiyim dedi. Bekle amk gazetesi çocuğu görüşücez elbet seninle falan dedim. İndirme beni aşağı dedi. Dedim senin inmen değil ben yukarı çıkarsam sıkıntı olur adam ol dedim. O sırada sinirle eve koşturuyorum silahı alıcam vurucam onu öyle çok bilendim. Kız arkadaşımın da keyfi bozulunca gitmek istedi o başka yöne doğru gidince mecbur peşine gittim. Aradan 10dk olmadı koştura koştura yanıma geldi. Kolumdan tuttum gel konuşucaz dedi. Dedim hayırdır ya sen napıyosun çek elini kolunu dedim. Hala tutmaya çalıştı, bak bilader o elini kırarım eve sakat gönderirim elin kolun rahat dursun dedim konuşucaksan gel adam gibi konuş dedim. Baya saydı söylendi boş muhabbet için mi geldin bu kadar dedim. Baya bi konuştu he me dedim kız arkadaşıma da orada baya bi giydirdi iyice sinirlendim. Seninle sonra görüşücem ben dedim.

Aradan bi kaç gün geçti cumartesi akşamı kapısının önüne gittim bağıra çağıra konuşuyorum bi tatsızlık çıksında insin aşağı diye 5 kişiyiz herkes deli fişek. İnmedi, ah bi inseydi de o ahlakı gösterseydim...
    Senin durum cok cok daha skntiliymis abi. Insallah bidaha yasamazsin,it kopek ugruna gelecegimizi karartmaya deymez.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korkmayın ahlak dışı bir şey yapmıyorsunuz zaten. Adını soyadını devletin ona verdiği yetkiyi yaka veya sicil no sunu sorun o zaten hizaya gelir baktın çok dikleniyor. Ara polisi gelsin korkmayın. Korkudan besleniyor zaten böyleleri.
    Abi vasifsiz guvenlik gorevlisi,belliki hayati boyunca gelebilecegi en iyi mertebede ve bu onu ego sahibi yapmis. Yaşlarimizdan dolayi polislik durumda sorun olur diye cagirmadim,yoksa kesinlikle aklimdan gecti. Hoş öldürülmeyle tehtid edilen adama kendini koru diyen polis. Aradigimizda gelmezdi bile..
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ciddi anlamda rahatsız eden durumlar bunlar
    Sormayin,hemde fazlasiyla vallahi.
    Alıntı ///berke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben senin nasıl efendi biri olduğunu bildiğimden abi demeni saygı açısından gayet normal buluyorum,ama böylelerine sırf senden büyük diye saygı gösterdiğinde kendini adam sanıyor. Bu ülkede zerre adalet, insanında samimiyet kaldığına inanmıyorum. Geçen yaşadığım bi olaydan sonra tamamiyle anladım ki yaşım hazır elverişliyken yurt dışına yerleşmeye çalışmam en doğrusu..
    Ülkemi cidden seviyorum,forumdaki yurtdisi konusunuda sıkı sıkıya takip ediyorum. Bi yanim git kurtul keyfine bak diyo,diğer yandan ülkemi bunlarami birakicam diyorum. Cidden skntili isler.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkede son zamanlarda yükselen tek şey orspu çocuklarının sayısı.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle insanlar genellikle sıkıntılı insanlar.İki karı kız gördü mü totosuna bakmaktan kaldırımda yürüyemez,ama siz bu şekilde oturunca ahlak zabıtası kesilirler.Çok takmamak lazım.Bulaşmayın.Benim cebimde hep 20 cm. bıçak vardır.65 kilo adamız.100 kiloluk adam canımı almaya kalkarsa kendimi koruyayım diye taşırım.Gerekirse de kullanmaktan sakınmam.Bu şekilde tenha bir yerde otururken öldüreyise bir çocuğu dövmüşlerdi.Kız arkadaşı bağırmaktan sesleri kısılmış halde hastaneye geldi.Neyse ki şimdi görüyorum arada.Gayet iyiler.Takılmamakla iyi etmişsiniz aslında.Oluyor böyle vakalar.Üzerinde çok durmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonra çıkıp demiyorlarmı ;

Türkiye özgürlükler ülkesi kimsenin yaşam tarzına karışmıyoruz

diye... binlerce kişide alkışlamıyormu bunu...

Bu ülke çok garip bir hal aldı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle insanlar genellikle sıkıntılı insanlar.İki karı kız gördü mü totosuna bakmaktan kaldırımda yürüyemez,ama siz bu şekilde oturunca ahlak zabıtası kesilirler.Çok takmamak lazım.Bulaşmayın.Benim cebimde hep 20 cm. bıçak vardır.65 kilo adamız.100 kiloluk adam canımı almaya kalkarsa kendimi koruyayım diye taşırım.Gerekirse de kullanmaktan sakınmam.Bu şekilde tenha bir yerde otururken öldüreyise bir çocuğu dövmüşlerdi.Kız arkadaşı bağırmaktan sesleri kısılmış halde hastaneye geldi.Neyse ki şimdi görüyorum arada.Gayet iyiler.Takılmamakla iyi etmişsiniz aslında.Oluyor böyle vakalar.Üzerinde çok durmayın.
    Haklisiniz,zaten bicaklara hevesim var ve bircokta bicagim var. Bulundursak bi dert bulundurmasak bi dert. Nefsi mudafa durumunda kesinlikle kullanilmali ama
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katarcı olur genelde böyleleri .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katarcı olur genelde böyleleri .
    Arap aleminden atildilar diyemi bunlar
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı konu üzerinden yapılan bir inceleme:
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi mabi demeden diklenseydin keşke..
    Yeni Türkiye denen şeyin köpeği bunlar..
    Ya kız arkadaşının yanında bişey yapsalardı, darp etselerdi vs 2 kişilermiş arkadaki yapılı olanmış
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı arsenikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya kız arkadaşının yanında bişey yapsalardı, darp etselerdi vs 2 kişilermiş arkadaki yapılı olanmış
    sen de haklısın
    susmasan başa bela, sussan gönül razı değil..
    adalet denen kurum bi boka yaramıyor ki cezasını versin böyle köpeklerin

samara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülke olarak ileri gidiceğimize geri gidiyoruz.Geçende diyarbakırda bir olay olmuşdu.Adama gücü yetmeyince kıza vuruyordu.Bu tarz olaylar gittikçe atar durumda
    Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı konu üzerinden yapılan bir inceleme:
    Abi bu nedir ya. Allah aşkına, farkında değiliz ama hani arabamızın, motorsikletimizin, dükkanımızın başına iş geldiğinde neyden geldi diyoruz. Adamlara baksana "saldırmaya teşvik ediyor" dedi göz göre göre. Bilmeden ne çok düşman ediniyoruz. Sınırları aşanlara lafım yokta ayrılırken ya da anlık sarılabilir bir insan. Bundan doğal ne var. Nasıl bir şeye dönüşüyoruz ya..

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz insanlar hep vardı,biyerden güç alıp artık içinde patlayan kelimeleri dışlarına vurmaya başladılar.
    Bu tarz durumlarda şayet kendine güveniyorsan tam yol devam vericeksin coşkuyu. Ama güvenmiyorsan ve sessiz kalabiliyorsan mümkünse kalacaksın çünkü polisi arasalar emin ol sen suçlu çıkarsın..
    Malesef iki ucu güllü değnek

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    once su pendikteki gulcu kadinlari temizlesinler
    . insanlar rahat rahat yuruyemiyor yapisip kaliyorlar sahilde rahat rahat gezemiceksem ne anlami var bu sahilin.
    aklıma bu karikatür geldi,

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah denk getirmesin başka bir şey demiyorum..
    Tufan has no limits.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soylarının kurutulması gereken canlılar.
    ürememeleri lazım ama genç hücre gibi bölünüyorlar maalesef

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sokakta kadın dayak yediği zaman rahatsız olmayan ruh hastası şerefsizler, kadına sarılınca, öpünce rahatsız oluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler