bodrumda aynı ciddi pahalı bira en kotu 18tl den başlıyor
2 kişi denize girelim plaj içiçcek yemek vs derken akşam yemeği haric minimum 100tl den oluyorsun
Printable View
Fena sallandı. Ve yerinden kötü Allahim.
istanbulda ben cok az hissettim fakat annemler yazlikta turgutreiste yer yerinden oynamis 17 agustosa yakin sallanmislar
Kuşadasında baya hissettik,avizeler resmen dans etti
Tuzladayim hic hissetmedim
Annem datçada. İstanbul depremi gibi olmuş hissiyat
İzmirde ben hissetmedim.
Uykudan uyandirdi,ciddi salladi valla gecmis olsun.
Hanım Kos'lu adada durum bizdeki kadar iyi değil oldukça fazla hasar olmuş. Çatlamayan ev kalmamış bir çok akrabası merkezdeki evleri terk edip dağa çıkmış durumda.
Annemler Marmariste tatilde gece deprem esnasında aradı beni zar zor kendilerini otelden dışarı atmışlar. Sabah 8 tekrar konuşurken artçı oldu yine çıktılar otelden.
Allah beterinden sakınsın.
Kos Earthquake! Pray for Kos! - Mark Oliver Williams | Facebook
Şu profilde resim var baya, bildiğin yer yarılmış
Meydandaki Camii malesef yıkılmış :(
Δημήτρης Δρόσος | Facebook
Büyük geçmiş olsun. annemler de didim de yazlıktalar onlarda hissetmiş
2 ölü biri Turk dediler kanks :(
Bodrum fena sallandı can kaybı yok çok şükür hepimize geçmiş olsun.
hanımın 2 teyzesıde kostaydı. akılları gıtmıs
Bütün Ege'ye geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun...
orda karılar cıbıldak geziyor, herkes sarhoş geziyor çok normal tabii Allah'ın gazabının orayı vurması!
diyecek ilk kişiyi merak ediyorum...
Abi dün bir video izlerken gördüm bütün küf beyinliler bu şekilde yorumlar yazmıştı. Sanırım doğum günü kutlaması mı ne, biri şarkı söylüyor sonra birden deprem oluyor. Bir kaç kişi bismillahirahmanirahim demiş sallanırken. Hemen yorumlar senin dediğin gibi yazılmıştı. var yani yok değil hepsi kindar gençlik.
Çok geçmiş olsun. Kendi ahlaksız duygularını tatmin eden kindarlara da lanet olsun.