çançinçonlar zaten yılanları gözleyerek depremi önceden tahmin ettiklerini iddia ediyorlar.
Printable View
Son Depremler
6.3 den sonra bazen 1-2 bazen 5-10 dakika aralıklarla defalarca deprem olmuş.Fay fena kırılıyor belli ki.Allahtan hepsi küçük küçük oluyor
En son ben çocukken yine karaburun merkezli 6 küsurluk bi deprem olmuştu hatta karaburundaydım o gün..
Yine Üniversitedeyken aynı hafta içerisinde 2 defa 6 üstü deprem oldu dünküde sanırım yaşadığım bu büyüklükte 3. depremdi İzmirde...
Çok şükür 3 üde yıkıcı depremler olmadı.. Ve enerji boşalması belli aralıklarla bu büyüklükte depremlerle gerçekleştiği için belkide daha büyüğü yaşanmadı bugüne kadar... Takip ettiğim bir iki profesör var bu konularla alakalı.. Birisi yıllardır karaburunda 6 üstü deprem bekliyorum diyordu dün yaptığı açıklamada beklediğim deprem buydu ama ben biraz daha büyük bekliyordum yeteri kadar enerji boşalması olmadı ilerleyen tarihlerde o fay 6.8-.6.9 civarında bir deprem üretecektir dedi...
Deprem tabiiki bilinemez nokta atışı tahmin edilemez birşey ama bu yapılan uyarılara dikkat etmekte fayda var.. He ediyormuyuz? Yok.. Doğal afet sonrası toplanma noktalarını bile AVM yapıyoruz...
Depremi Unutma Süresi
http://www.mintik.com/wp-content/upl...CountDown1.gif
6,2'lik Deprem Ege'yi, Gokcek Twitter'ı Salladı: Suni Deprem Olabilir!
"DIŞ GÜÇLER BİZİ BİTİRMEK İÇİN SUNİ DEPREM KOZUNU KULLANABİLİR"
İnternete"haarp" yazıp girerseniz birçok video daha bulabilirsiniz. Demek istediğim şu; söylediklerim kesin değil ama kuvvetli ihtimaldir. Dış güçlerin Türkiye'ye şu ana kadar gücü yetmedi. Ancak bizi ekonomik ve siyasi olarak bitirme için suni deprem kozunu kullanabilirler. İstanbul'un yaşayacağı bir felâket bizi büyük sıkıntıya sokar.
"FETÖ'NÜN BÖYLE BİR HAZIRLIĞI VARDI"
Gibi başlıklar bence dalga geçiyor :D
Biradan bunların hepsiii.
tam 5 sene önce aynı zamanda yine 6.3 şiddedinde bir deprem olmuştu 3 tane daha artçıı oldu üstüne
Narlıderedeydik deprem esnasında inanılmaz sallandık yer resmen ayağımın altından gitti geldi
şimdi gene olmuş. 5,3
"Yine mi güzeliz, yine mi çiçek" diyesi geliyor insanın ama yok abi, tırsıyoruz.
Deprem konumu yine karaburun ve midilli arası.
Foça'da falan acayip hissedilmiş.
Allah büyüğünden korusun.
Evet, alttan bi çarptı, allahtan kısa sürdü.
Kisa surdu beylikduzunden hissedildi.
maltepedeyim ben hiç bişi hissetmedim
Izmirde olan depremlerin istanbulda boylesine hissedilmesi pek hayra alamet degil. Yani ben 39 yildir boyle birsey gormedim. Ciddi salladi.
istanbulda kisa sureli hissettik biz
2 tane büyük tamam da; öncüleri artçıları falan nasıl hissediyor insanlar, anlamıyorum. Bazılarında sismik popo var herhalde.
Her şey olacağına varır. Paniğe lüzum yok.
21:30dan beri yaklaşık 15-16 büyüklü-küçüklü deprem olmuş .Geçmiş olsun
lokasyonlar neresi