User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: dergici abilerim sizlere sesleniyorum!!!

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bahsetmiş olduğunuz Honda motor kodları, Citroen Saxolar, Mantar Tuning'in turbo civiclerini ve daha bir çok içeriği daha önce Tuning Türkiye dergisinde okuma fırsatını bulmuştunuz. Beğenileriniz için hepinize teşekkür ederiz. EG Civic projemiz zaten gündemimizde var. Bir çok araç sahibi bizleri tercih ettiği için bu konuda sıkıntı çekmiyoruz. Fakat sizlerden gelen bu talep üzerine bu çalışmayı daha öne almayı düşünüyoruz. Sadece Japon otomobilleri değil, tüm markaların en iyi örneklerine yer vermeye hazırız. Bizlerle bu konuda daha hızlı irtibat kurmak için mail adreslerimiz saner@tuningturkiye.com.tr ve onur@tuningturkiye.com.tr'dir. Bu konu, hazırladığımız eg projesi için çok iyi oldu. Teşekkürler
    Loading World's Best Magazine...

DogukanB
    Misafir
    Tuning Türkiyede izmirden subaruları görmüştük. Araç sahipleride gönüllü olursa Eglerden sonra Tork' da da dergiye çıkmaya layik araçlar var, onlar için toplu bir ekşın olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuning Türkiyede izmirden subaruları görmüştük. Araç sahipleride gönüllü olursa Eglerden sonra Tork' da da dergiye çıkmaya layik araçlar var, onlar için toplu bir ekşın olabilir.
    Aklımızda bu proje de var. Kağıda yazdığımızda sayfalar dolusu yapabileceğimiz şeyler var. Yakın zamanda bu konuyla ilgili de proje olabilir. Zaten dergimizin Ankara temsilcisi Ahmet de bu konuda bize oldukça baskı yapıyor

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklıma güzel bir fikir geldi subi ve evo ların sıkıştırma tek yakalama gibi çeteyi andıran fotoğraflarından bolca görmüşüzdür
    Bunun gibi mesela 5 honda 5 pug kafa kafa gelmiş birbirlerine dikleniyorlarmışcasına bir dergide çok şahane bi kombo olabilir ama tek sayılık birşey olur
    Yada bu konuyu bölüp bir kaç sayıya sığdırabilinir kötü düşüncemi

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pug 2 burada

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yada japon olarak yada marka olarak ayrıştırılır aylara bölünür o ay full o gruba ayrılır

D16inside - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok fikir hayata gecse süper olur herkes yararlanır inş. olur.

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bahsetmiş olduğunuz Honda motor kodları, Citroen Saxolar, Mantar Tuning'in turbo civiclerini ve daha bir çok içeriği daha önce Tuning Türkiye dergisinde okuma fırsatını bulmuştunuz. Beğenileriniz için hepinize teşekkür ederiz. EG Civic projemiz zaten gündemimizde var. Bir çok araç sahibi bizleri tercih ettiği için bu konuda sıkıntı çekmiyoruz. Fakat sizlerden gelen bu talep üzerine bu çalışmayı daha öne almayı düşünüyoruz. Sadece Japon otomobilleri değil, tüm markaların en iyi örneklerine yer vermeye hazırız. Bizlerle bu konuda daha hızlı irtibat kurmak için mail adreslerimiz saner@tuningturkiye.com.tr ve onur@tuningturkiye.com.tr'dir. Bu konu, hazırladığımız eg projesi için çok iyi oldu. Teşekkürler

ilgilenmenize gerçekten sevindim diğer üyelerinde dediği gibi bir çok araç var merak edilen görülmek isteyen ve görmek istediğimiz böle bir sitede olduğumuz içinde şanslıyız en iyiler burda bu tür projeleri hep forumda soruyoruz acaba ne var arabada ne yapıldı akslar uydumu ,swap nasıl oldu nelere mal oldu .bu soruları araç sahipleri bir kerede okuyuculara sunmuş olucak .irtibat için size mail atıyorum .

bu arada bende eg kullanıyorum benide arada kaynatın herkese çok güzel olucak bir plan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yada japon olarak yada marka olarak ayrıştırılır aylara bölünür o ay full o gruba ayrılır
    +1000

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende dergiye çıkmak istiyom yaaa soft tune kısmı yokmu ehuehueh

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende dergiye çıkmak istiyom yaaa soft tune kısmı yokmu ehuehueh
    isteyen herkese kapımız açık ayıpsın

serkan demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bi düşüce

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence profesyonel hazırlanmış tüm araçlar yer alsın.
    profosyonel görmekten sıkıldık artık prof prof nereye kadar birazda bildiğini kadarını yapanların ki çıksın eleştirilsin hataları düzeltilsin.Proflar çıka çıka dergiler bu hale geldi zaten bilgiden çok artistik amaca döndü
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    profosyonel görmekten sıkıldık artık prof prof nereye kadar birazda bildiğini kadarını yapanların ki çıksın eleştirilsin hataları düzeltilsin.Proflar çıka çıka dergiler bu hale geldi zaten bilgiden çok artistik amaca döndü
    Bilgiden çok artistik amaca döndü demek belki biraz yüzeysel bir yorum olabilir diye düşünüyorum. Dergi içinde insanların neyin ne olduğunu belirten güzel makaleler, soru cevaplar da yer alıyor. Projeyi insanlar neden yapmışlar, hangi ürünleri neden birbirleriyle kullanmışlar bunlar açıklanıyor. Bu da gayet iyi birşey. Önerilerinizin hepsi teker teker değerlendiriliyor bundan emin olabilirsiniz. Yorumun için teşekkürler Kaan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgiden çok artistik amaca döndü demek belki biraz yüzeysel bir yorum olabilir diye düşünüyorum. Dergi içinde insanların neyin ne olduğunu belirten güzel makaleler, soru cevaplar da yer alıyor. Projeyi insanlar neden yapmışlar, hangi ürünleri neden birbirleriyle kullanmışlar bunlar açıklanıyor. Bu da gayet iyi birşey. Önerilerinizin hepsi teker teker değerlendiriliyor bundan emin olabilirsiniz. Yorumun için teşekkürler Kaan.
    dergideki şuanki gidişetlara karşı bir kaç sölemek istediklerim var bunları sana mailde de belirttim eski dergi alma isteğinin azaldığı hissediyorum burda bir konu defalarca bakılıyor mesela yapım aşamaları yer alsa gibi bunlar şahsi görüşlerim ama bu tür bir çalışmada güzel tepki alırdı

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saner müftüoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isteyen herkese kapımız açık ayıpsın
    biraz daha zamanı var
    header ve yay alayım o zaman bakarız
    filtre egzos ve jant yetmez dergiye çıkmak için

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dergide çalışan veya dergi ile bağlantı kurabilcek kişilerden bir ricam var bu aralar forumda herkes yeni projeleri yeni araçları takip ediyor ve benim gördüğüm kadarıyla eg ksalara çok güzel projelere imza atıldı onun yanında güzel araçlarda var . her motor koduna bir konu açıldı roll yapıldı .şimdi her motor koduna bir ay yer verilse türkiyede en azından bu siteden bilinen araçlar toplansa güzel bir çekim yapılsa , yapılanlarda garajda usul usul yatan makinaları çıkarsanız okuyucuların da bizlerinde hoşuna gideceğini düşünüyorum . daha önce yapılıyodu böle çalışmalar mesela vth,an,ed plakalı araçlar toplanmıştı ve çokta zevkle okuduğum bir sayıydı. bu ara hep subaru evo gördük dergilerde birazda toplu hondalar görelim bunun için bir buluşma yapılsın çekelim dersenizde katılım olacağını zannediyorum.
    ukte olmuştur içimde bende dergiye çıkım yaw kenar köşede olsa olur vala

diğer üyelerinde fikrini yazmasını rica ediyorum .

eg kasalarda (k20si, b20,b18c,d16,d15, vrsa daha fazlası toplansın) sonra ek kasa ve ep kasalr

bu konuda dergide çalışanların yardımcı olmasını bekliyorum en azından fikirlerini yazarlarsa sevinrim
    Alıntı atilatilgan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gayet mantıklı bir fikir Berkan;

Böyle bir çalışmayı TRTUNING olarak yapmak isteriz. Geçmiş dönemlerde benzer çalışmalar olmuştu zaten
    Eğer bu iş içerisinde ATIL ABİ varsa bende varım.Bende bu projeye ufak bir video klip çalışmamla katılmak isterim.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    profesyonel demek gırtlağına kadar yüklenmiş araç demek değil ki işi adabına göre yapan, kaliteli iş sunan makinelerden bahsettim. Az parayla çok iş lafı biraz garip gelmişti ondan yazmıştım

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    profesyonel demek gırtlağına kadar yüklenmiş araç demek değil ki işi adabına göre yapan, kaliteli iş sunan makinelerden bahsettim. Az parayla çok iş lafı biraz garip gelmişti ondan yazmıştım
    bende gırtlağına kadar yüklü araçlardan bahsetmiyorum cnm prof diince oda bana garip geldi bende ondan yazdm mcx
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)