User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: dergici abilerim sizlere sesleniyorum!!!

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgiden çok artistik amaca döndü demek belki biraz yüzeysel bir yorum olabilir diye düşünüyorum. Dergi içinde insanların neyin ne olduğunu belirten güzel makaleler, soru cevaplar da yer alıyor. Projeyi insanlar neden yapmışlar, hangi ürünleri neden birbirleriyle kullanmışlar bunlar açıklanıyor. Bu da gayet iyi birşey. Önerilerinizin hepsi teker teker değerlendiriliyor bundan emin olabilirsiniz. Yorumun için teşekkürler Kaan.
    Bunlar zaten geçmişten günümüze devam eden ve olması gerkeen şeyler neyi ne için kullandıkları felan.bunlara zaten bi lafım yok benim tabiki bunlar dergi içerisinde olması gereken şeyler.Artistik amaç derken evet ben kendi açımdan ele aldım açıkcası benim görüşe göre öyle yani izlemim öyle oldu dorudur yada yanlıştır ama yinede önerileri dikkate aldığınız için teşekkür ederim değerlendiriliceğinden hiç şüphem yok
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

saner müftüoğlu
    Misafir
    aslına bakarsanız araca yapılan en ufak bır ıslem bıle arac sahıbı cok onemlı seylerı ıfade eder. Mesela olaya sadece proje olarak bakmaya kalkarsak topu topu 20 aracın etrafında donmeye baslarız. Yanı bır sekılde gıdısat hem profesyonele dönuyor hem de daha elıt ve daha ıddıalı araclar hazırlanmaya baslıyor. Bazı arkadaslar motora yonelırken bazıları da sadece dıs kısımla yada muzık sıstemıyle ılgılenmek ıstıyor. Turkıyedekı bırcok kısı daha cok motor modıfıyesı gormek ıstedıgı ıcın halıyle cızgımızı bu yöne kaydırdık. Eger bundan da sıkılmalar baslarsa bu sefer modıfıye Turkıyede bıtıyor dıyebılırım. Cunku eger olayın son noktası cogu kısı tarafından motor olarak goruluyor ve bu da doyumsuzluk yaratıyorsa yapılacak pek bır sey kalmamıs demektır. Dergı ıcınde benım sahsı fıkrım aynı zamanda soft olarak hazırlanmıs araclarında olması yer alması gerekır. Yanı ornek vermek gerekırse 2007 sonrası sedan Honda Cıvıc'lere yapılan görsel modıfıkasyon asagı yukarı aynıdır. Ve bazı araclarda hakıkaten sık durur. Bu aracta motor kısmında gelıstırme yok dıye cogu kez olumsuz cevabı vermek zorunda kalıyoruz. Aslında sadece jantla bıle bır aracı sık gostermek mumkundur. Artık zaman ıcerısınde Turkıyede tunıng konusunda ne sekılde gelısmeler olur, ya bıter, ya da devam mı ederız bılemıyorum.

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu hortlasın günceli onurdan mail bekliyorum hala duyurulur .

atıl abidende ilgi bekliyorum

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklıma güzel bir fikir geldi subi ve evo ların sıkıştırma tek yakalama gibi çeteyi andıran fotoğraflarından bolca görmüşüzdür
    Bunun gibi mesela 5 honda 5 pug kafa kafa gelmiş birbirlerine dikleniyorlarmışcasına bir dergide çok şahane bi kombo olabilir ama tek sayılık birşey olur
    Yada bu konuyu bölüp bir kaç sayıya sığdırabilinir kötü düşüncemi
    evet abi hatta tam ortalarındada mantarın 4g63 ü durur panik yok gibisinden hatta tek sayı olursa buğra abininde yardımıyla video klipte olur dergi yanında cd de hediye edilebilir bu tür olayların posterleride güzel oluyo şahsen yatağımın baş ucunda geçen senenin yılbaşı süprizi turbo hondalar ve ondan önceki sayılarda yine vth an ve ed nin yer aldığı posterler var inşallah en yakın zamanda hayata geçirilirde en güzel sayılardan birini görmüş oluruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet abi hatta tam ortalarındada mantarın 4g63 ü durur panik yok gibisinden hatta tek sayı olursa buğra abininde yardımıyla video klipte olur dergi yanında cd de hediye edilebilir bu tür olayların posterleride güzel oluyo şahsen yatağımın baş ucunda geçen senenin yılbaşı süprizi turbo hondalar ve ondan önceki sayılarda yine vth an ve ed nin yer aldığı posterler var inşallah en yakın zamanda hayata geçirilirde en güzel sayılardan birini görmüş oluruz
    çıktığı gün tükenir böle bir sayı hele buğra abi çekim yapar cd hazırlar vs posterler off off sayfaların içine düşeriz

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4g63'ü karıştırmayalım. O tek çıkacak Bu arada maile cevap vereceğim fakat dergi hazırlıkları bu aralar çok yoğun. Bir toplu çekim programı yapmak gerçekten uzun bir hazırlık aşaması getiriyor. Slave, tekrar mail atıcam sana
    Loading World's Best Magazine...

saner müftüoğlu
    Misafir
    bı de pıyasalar duzgun olsa neler yapıcaz da

DB18a2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok Güzel Fikir Amca Sende Çıkarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok Güzel Fikir Amca Sende Çıkarsın
    kendini tanıt üye bölümünden zibidi

bu arada kendisi benim orta 1e gicen sarışın mavi gözlü yakışıklı yiğenm oluyor 7-8 yaşlarında çıflamaya başladı halada araba sevdası devam ediyor işallah bende ona geçicek şeyler olucak ismi doğukan bu arada .

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendini tanıt üye bölümünden zibidi

bu arada kendisi benim orta 1e gicen sarışın mavi gözlü yakışıklı yiğenm oluyor 7-8 yaşlarında çıflamaya başladı halada araba sevdası devam ediyor işallah bende ona geçicek şeyler olucak ismi doğukan bu arada .
    hauhauha bende dedim noluyo zibidi falan Hoşgeldin Doğukan...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)