Güzel küfrediyor yalnız . Konya-Sivas arasında bir memleketli olduğu kesin .
munferit olaylari bosverelim abi, yoksa ayi motor da kullansa tir da kullansa ayidir, bu videoda olsugu gibi.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Abi motorun ve kameran varsa kesinlikle haksız olmuyorsun her yerden gidebiliyorsun emniyet şeridi dahil.
Ya bazısı gerçekten insanı sinir ediyor sağımda araba var ilerde solda inşaat var yolda soluma girip üstüme üstüme gelip sıkıştırıyorlar sağıda kaçamıyorum. Motorcularda saygı sıfır sözüm meclisden dışarı ama aralarında çok iyilerde varda geneli öyle ben geçim kimse geçemesin kafasındalar. Kırmızı ışık yanıyor adam kaldırıma çıkıp gidiyor..
istanbul trafiğinde kayıtlı 300.000 e yakın motosiklet varken 3 milyon arac var. Bu motosikletlerin yarısından fazlası mevsimlik surucu senenin en fazla 4-5 ayı kullanıyorlar. buda demek oluyorki surekli seyir halinde olan 100-150 bin motosiklet var.
simdi bu motorcuların size denk gelme ihtimali nedir? hadi denk geldi diyelim riskli bir pozisyon yaratıp sagınızdan solunuzdan ne sıklıkla geciyorlar ? ben haftasonları sadece araba kullanıyorum soyle bir dusunecek olursak bir motosiklet surucusuyle simdiye kadar risk yaratacak bir durum icerisine girmedim hiç hatırlamıyorum :S
acaba kendim de motor surdugum ve onları fark ettiğim/anlayabildiğim icin olabilir mi diye sorabilirim mesela ?
motorcu ile denk geldiğinizde trafikteki iliskiniz max 2-3 sn sürer ve bidaha onu görmessiniz ama bir ara sizin sağınıza solunuza girdiğinizde sizi zor durumda bırakır hakkınızı calar zorunuza gider kufur edersiniz kornaya basarsınız ve o arac ile seyr etmeye devam edersiniz cunku gidebilecegi bir yer yoktur sizi biraz daha geriye atmıstır.
yahu ne istiyorsunuz bu motorlardan/motorculardan ? nedir bu cekememezlik siz beklerken onlar sagınızdan solunuzdan gecip gidiyor diye zorunuza mı gidiyor ? ben gitmiyorsam o da gitmeyecek mantıgı neden ?
yukarılarda soylemistim tekrar söylüyorum.
express bir pakediniz olsa harıl harıl kurye ararsınız dımı ?
yada yemek sepetinden ordan burda bi yemek soyledıgınızde 30 dk gectiği zaman gerilir, erken geldiği zamanda mutlu olursunuz değil mi ?
o aralardan gecmese o moto kuryeler asla paket yetistiremez, siparisi vaktinde teslim edemez. ki kazandıkları para cogunun asgari ila 2000 tl arası değisiyor yaz kıs motor üstünde canları tehlike altında.
görügünüzde hafif sağa hafif sola yada kımıldamayın gecsin gitsin en fazla 2 sn mesgul eder sizi bu kadar zor olmasa gerek.
bu sabah koca enduro motoru ile bariyer ve arabam arasında geçmeye çalışırken aynamı düşüren kendini dakar pilotu zanneden abimizde paket mi yetiştiriyordu? 2 ay önce ışıklarda arkadan duramayıp bana vurup tamponu mu göçerten arabadan indiğimde fotoğraf çekerken basıp kaçan ilerden trafikte arkasından 90la el frenine asılıp aşağıya indiğimde panikten ne yapacağını şaşırıp kendini sağda park halindeki araçlarla trafikteki araçların arasını sıkıştırıp çıkamayacağını anladığında orada birinin aynasını çevirip kapılarına sürterek kaçan onun bunun çocuğuda mı paket yetiştiriyordu? yapmayın allah aşkına ben trafikteki bütün arabaları savunamadığım gibi sizde bütün motorcuları savunmayın çünkü hepsi aynı değil gerçekten inip sopalanmayı hak eden bir sürü motorcu var
Adam bana yemeginerken getiricek diye teror estirmesine hatta canini tehlikeye atmasina goz mu yumacagiz?
Yahu adam gibi gidene(sag-sol dahil) laf yok. Ama yirtik dondan firlar gibi sagdan soldan cikip,gorneyince laf etmesinler! Ben sagdan sola gecerken aralardan bak serit demiyorum seritte giden arabalarin arasindan gecen motorcuyu nasil goreyim? Hele birde hizli gidiyorsa....
Yazdiginiz bahane hic olmamis... Otom.Surucu motorculara dikkat etsin,onu bir tasit olarak gorsun,ustune cikmasin ama motorcuda slalom yarisindaymis gibi gazliyorsa,sonuclarina katlanicak...
Kimsenin hayati tasidigi maldan onemli degil...
Neden almanya da ingiltere vs ulkelerde boylesine motorcu teroru yok? Onlarin paketlerinin acelesi yok mu...
bu konunun başındaki motorcuyu savundum.Ama bu videodaki motorcuyu asla savunmam.Çünkü %100 suçlu.Ulan senin o araba ile tretuar arasında 20 cm lik mesafede ne işin var ? Sağ boş sağdan geç.. Hadi çukur çıktı adam sağa kırdı araba ne olacak kuş boku gibi ezileceksin arada.. Yada kedi çıktı vs ? Haklıya haklı deriz ama bu ÖKÜZLÜK etmiş kimse kusura bakmasın.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Biri de çıkıp demiyor ki bizim ülkemizin tüm taşıt sürücüleri o kadar görgülü ve kurallara uyacak kalibrede insanlar değil. Hem motoru,hem arabası .
Cahillik,bilinçsizlik hat safhada
Many drivers are nice to bikers (2) - YouTube
Böyle motorcu olursa herkes saygı duyar, yol verir. Bir de bizde ki motorculara bak hepsi ama hepsi sağlı-sollu silme geçmenin, korna çalmanın, ayna kopartmanın itliğin peşinde.
Sezarın hakkı sezara, itoğlu it olmayan motorcular da var ama onları zaten biz araç kullanıcıları farketmiyoruz bile. Onlar bu adam gibi güvenlice kullanıyorlar motorlarını.
Yazmadan önce okusana kardeşim yorumlarını. 3 cümle yazıyorsun 5 tane çelişki var neredeyse içinde.
Ak umun trafiğide herkes mükemmel araba kullanıyormuş da, kimse kırmızı da geçmiyormuş, sinyalsiz şerit değiştirmiyormuş, hız sınırını geçmiyormuş tek sorun motorcularmış arkadaş. Baksana herkes motorculara not verme derdinde falan.
Instagram: mutusgarage
Abi ne haliniz varsa gorun, durdurun inin arabadan dovun hincinizi alamadiysaniz ustunden gecin olsun serefsiz daha da yazmiyorum bu konuya.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
motorcuların hepsi altın gibi maşallah , keza otomobil sürücüleride altın gıbı onlarada maşallah
maşallah hocam maşalllah....
zaten ülkemizde sorunlu sıkıntılı kimse yok hep Avrupa arabalarının motorlarının halkımızı kışkırtmasıyla oluyor bu olaylar...
yerli araçlara binilse böyle olurmu
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ağzına sağlık.. ben 2006 dan beri motor kullanıyorum. Benden daha büyük abilerimiz çok daha eskileri bilirler. 11 sene önce seni gördüğünde ana arterde önüne atlardı arabalar. Korna çalardın selektör yapardın bakmazdı bile. taşıt değildi ki motorlar. sonra bu motor kullanıcıları arttı , abilerine , amcalarına , tecrübelilere sordular. nasıl olcak nasıl binecez diye. herkesin cevabı bu ülkede ölmek istiyorsan motor sür oldu. taşıt olmadığını , her daim hayati tehlikenin olacağını anlattılar bizlere. motorcularda trafikte nelerle karşılaştıysa , aynılarını hatta daha beterlerini yaptı. zamanla da tamamen otomobil sürücüleri sebebiyle evrile evrile bu hale geldi motorcular. dönün bi kendinize bakın bu ülkede otomobil süren insanlar ne kadar saygılı diye.. sonuçta bundan 20 sene önce otomobil vardı ama motor çok çok azdı. gelişen bu kitleyi saygısız otomobil sürücüleri bu hale getirdi.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)