User Tag List

Sayfa 19/30 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
555 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Trafikte ölümüne Kavga Kamerada(Taksici vs Motorcu)

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de ayna kıranları tasvip etmezdim ta ki burada ki insanların yorumlarını okuyana kadar.. Kırmakla iyi yapıyorlar en azından yaptırırken ne işe yaradığını da sorar öğrenir..
    Yazılanları gülerek okuyorum sürekli roll'e giden , egzost takan, hiç birşey yapmamışsa araç kullanırken telefonuna bakan adamlar gelmiş yok şöyle kural böyle bilmem ne

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu konu çok gereksiz uzadı yeni yetme youtuber hevesli motorcular yüzünden arabacılarla kutuplaşma oldu. Arkadaş bir kişiye siniriniz derdiniz varsa adama açtırıp camı söylersiniz ayna kırıp kaçmak nedir zile basıp kaçan çocuklar gibi eğer bu mantıkla arabacılar da yürürse hata yapan motora vurmak lazım böyle bir şey olabilirmi.

Geçen bu arkadaşın taksicinin aynasını kırma videosunu paylaşmıştım şimdide 8.25 te yapmış şimdi bu mercedesin ne günahı var yol vermek zorundamı kaldı ki araba gemi gibi nereye sığdırıcak
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah şu aynaları kırdıktan sonra kaçmıyorlar mı. G.tün yiyorsa kaçma kırdıktan sonra ama nerde o yürek

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birisi şu gopro yu şunların götüne soksun artık lütfen

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir şey merak ediyorum. Bu 206₺ bedeli olan tehlikeli araç kullanmak, tehlikeli şerit değiştirmek diye kestikleri ceza motorlar için geçerli değil mi? Yoksa 4 teker felan mı şart
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoyu yeni izledim,içimin yağları eridi taksiciye ve konu sahibine çok teşekkür ederim bu anı bize yaşattıkları için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhankenar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah şu aynaları kırdıktan sonra kaçmıyorlar mı. G.tün yiyorsa kaçma kırdıktan sonra ama nerde o yürek
    HAahahah bi önceki sayfada sanırım videoda minibüsün aynasını kırdıktan sonraki kaçış efsane hani yakalansa biliyorki şiringayla kan alacaklar nerden kaçacağını şaşırıyor delikanlılık böyle bişey işte

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taksiciyi destekleyenler nasıl bir kafa yaşıyor anlamadım. Ayna da kırsa adamın hayatına kast ediliyor o zaman kavgada herkes silah taşısın birşey yapana sıkalım aynı zihniyet. Gerçekten toplum olarak bitmişiz.

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yokuşta, tek arabalık dar bir sokakta 20 km max hızla gidilebilecek bir yerde taksinin arkamdan korna/selektör kombosu yapması sonucu kavga cıktı. Nereye gideceğim diye sorunca adam dayanamdı sopayla falan indi. Arkadaş tuttu adamı ayrıldık giderken arkamda küfür etti. Elimde olsa aynasını da kırardım, arkasından ateş de açardım. Aynı tepkiyi, veya benzer bir durumu motorcunun yaşamadığını nerden biliyorsunuz?

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarafsız olarak konusuyorum yanlıslıkla bi anlık dalgınlıkla bişey yapsam tutsa arabamın aynasını kırsa, iner o aynayı ona sokarım. Açık ve net. Ha olur hepimiz dalgın olabiliyoruz, derki ne yaptığını zannediyoırsun yol benim hakkım vs. Gerektiği yerde kusura bakma demesinide biliriz. Ben hepsi için söylemiyorum ama motorcuların bi cogunluğu o kamerayı taktından sonra bi özgüven patlaması geliyor.
    AP Type-R

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada benimde motorum oldu yaklaşık 6 -7 sene önce ama biz böyle birşey yapmadık.
    AP Type-R

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taksiciyi destekleyenler nasıl bir kafa yaşıyor anlamadım. Ayna da kırsa adamın hayatına kast ediliyor o zaman kavgada herkes silah taşısın birşey yapana sıkalım aynı zihniyet. Gerçekten toplum olarak bitmişiz.
    Bence sizin kafa değişik. Adam geçecek geçerken de aynayı vurup kıracak? Velevki oldu trafikte taksicinin bilmeyerek bi hatası,sürdürmek mi lazım? Sen istediğin gibi davranacaksın,aralardan geçip makas atacaksın,kafana kamera takıp millete artistlik yapacaksın,o da ayna kırıp sağda solda forumlarda sitelerde bunu marifetmiş gibi anlatacaksın,taktik vereceksin.. sonra taksici suçlu... yok öyle bi dünya,efendi gibi binene lafım yok.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kavgada biri sizi yaralayıp hemen ortadan kaybolma durumu varsa topuğuna sıkıp yavaşlatabilirsin

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabada kullandım motor halen kullanıyorum,Araba kullanırken bir motorcuyu bisikletliyi sıkıstırmadım sıkıstıranın üstüne sürdüm taciz ettim gerekirse korudum onca sene bir kazam olmadı düz yolda giderken saga sinyal verip,bi anda sola kıran adama vurdum kendi yolumda solda gidiyorum tır sandı kendini öküz,uctum 10 gün raporlu kaldım motorumda 3 bin tl hasar var ve hala serviste dedigi laf, görmedim aynasını sokmazmısın bi tarafına adam aramadı sormadı dahi,sikayetci olmadım insanlıktan güvelik kamerasi kurtardı kask kamerasi aldım bendemi sucluyum simdi ? Elektro sokum vardı kullanmıyordum onuda tasımaya baslıcam,o yetmezse silahımı tasıcam adam bana vurucak ben kalkıcammı kalmamıcammı belli degil, adamı oyarlar o an geldimi bir allahın kulu sonunu düsünmezz motorla araba durma mesafesi aynımı riski aynımı tasa bakıyor gittin öyle görmedim özür dilerimle geri gelmiyor,ilk önce insan olmalıyız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gayet acıklayıcı sanırım binlerce video var böyle kenardan gecemionmu git ordan gec diyor birde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyseki bu ayna kiran totoslardan Adana'da yok. Bi delikanlilik yaptigini zannedip aynayi kiraar kirk avratlik yapip durumu duzeltmezler.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ayna kıran ya da kırılmasını doğru bulan genç arkadaşlara bir sorum var. Daha önceki yazdığım postlarda da sormuştum yine sorayım.

Madem motorcu bir efelik delikanlılık yapıyor, hesabı kendisi kesiyor ve aynayı kırıyor,
    Neden kaçıyor doğru bir şey ise bu eylem?

Madem sizin nazarınızda otomobil şoförü hatalı, aracının önünü kesin indirin aşağı, siz de kaskınızı eldivenlerinizi çıkarın hesaplaşın?
    Olmuyor mu öyle. İlla cezalandıracaksanız adamı? Faturayı kesip kaşenizi adamın çenesinin ortasına koyun? Olmuyor mu öyle faturayı kesme olayı. Yemiyor mu diyeyim ya da?
    Bu işin Raconu aynayı kırıp hızlıca olay yerinden uzaklaşmak mıdır?
    Hani "debelensin dursun şimdi" hesabı.
    Gerçi biz ona "kaçmak" diyoruz. Delikanlı adamsan neden kaçıyorsun. Durmaya yüreğin yetmiyorsa aynayı neden kırıyorsun. Bir sürü sorular, sorular.
    Adamın aynasını kırıyor, toton motorunu sağa çekip durmaya yetmiyor ve kaçıyorsan, etek giy gez daha iyi.
    Erkek olmak önünde pipin olması demek değildir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler