User Tag List

Sayfa 6/30 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
555 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Trafikte ölümüne Kavga Kamerada(Taksici vs Motorcu)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapmayın etmeyin bu dedikleriniz ayıp . Motorcular agresif ama şeritte gitmesi engellendiği için, sıkıştırıldığı için veya aynayı kullanmayanlar yüzünden agresif.

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynayı kırmış. Karşı tarafta reaksiyon vermiş. Kavgada yumruk atarsan yemeyi de göze alacaksın.
    İnşallah akıllanır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ihtimal 1= motorcu ergen vlog, zaten çapına göre atarlı giderken ve ondan bi tık daha atarlı giden taksiciyle dalaştı bişeyler oldu vs vlog için taksiciye atarlandı > taksicide sen misin aynayı alan diyip elemanın aynayı aldı.

ihtimal 2= motorcu filtreleme yaparken taksicide bunu görmeyip üzerine kırdı > eleman el kol yapınca taksicide sinirlendi izlenen yere kadar gelindi ve sonra motorcu yerde

ihtimal 3= taksici ve motorcu da apaçinin önde gideni > en çok ben artistim kavgası yapıp finalde birbirlerine artizlenince motorcu 1.5ton yüke dayanamayıp paketlendi

trafikte ib.e motorcu kadar taksici, otobüstü tırcı normal filo arac kullanan vs var. İnsanları motor sürüyor diye aa bu motorcu oç, taksi sürüyor diye taksici oç diye adlandırırsanız, yarın bir gün sizinde adınızı çıkartırlar. bu şekilde kılıf uydurmaktan vazgeçmemiz lazım ÜLKE OLARAK.

yaklaşık 6 senedir motor, 18 yaşından beride araba kullanıyorum bir fiil..

Arkadaşlar en son mt-09lu youtube onlarca e-5 de tek teker yaparak makaslayan bi eleman vardı.Kanallara çıkınca videoyu sildi özür diledi ve birton ceza tatava vs aldı..

Bu vloggerın amacı ücbeş beğeni alalım bilinelim edileleim reklamamız olsun birazda cebimize benzin parası girsin. Bu apaçi kardeşlik her zaman vardı. Sadece şuan siz kolay ulaşabiliyorsunuz.

Olayla ilgili şahsi yorumum; motorcuda taksicide birbirlerinin haricinde arkadan gelen diğer araçların da can güvenliğini tehlikeye attıkları için :

Motorcununda taksicininde süresiz 2 sene ehliyetten men cezası, 2 sene psikoteknik , akıl sağlığı raporu, kullanmasalar bile toplu taşıma haricinde hiçbir ulaşım aracına binmemeleri gibi bir ceza verilsin ve bu ceza örnek olarak 2-3 kişiye daha verilsin o zaman görelim kim böyle apaçilik yapacak?

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda taksiciyi savunan tipler, trafikte motorları sıkıştıran , motorları farketmeden kafalarına göre şerit değiştiren insanlar işte. Kime ne açıklamaya çalışıyorsunuz ki Bu ülkede kaç tane motorsikleti "taşıt" olarak gören otomobil şöförü var ? Aralardan geçersin caz yaparlar , şeridi ortalarsın sellektör üzerine sellektör yapar baktı geçemiyor sana silme şekilde sollamaya kalkar. Burda keşke ölseymiş, taksici iyi yapmış vs. diye kişilerde trafikte motorsikletleri hiçe sayan kişiler işte.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karaktersizle karaktersiz şerefsizle şerefsiz olacaksan yaşama aq. Sanamı kaldı lan adama adalet öğretmek anlık sinirle o yaptı sende yaptın kafa girdi bariyerin araya öldü gitti amk ç. neyin kafasındasın.

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az bile yapmis ustunden gecseymis de bir de keske. Youtube parasi, serseri itibari pesinde olan dingillere ders olsaymis. 1 degil 3 degil 5 degil moda oldu mk ayna kirma. Yemiyorsa dotun oyle abidik gubidik hareketler yapamyacaksin o motorun ustunde.

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim bu tarz motorculara mustehak motorsiklette bir motorlu aractır ve sen seridinde gitmek zorundasın herifler yol üstünlükleri varmıs gibi kafasına göre sagımdan solumdan lap diye girip cıkıyolar

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizhandinc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim bu tarz motorculara mustehak motorsiklette bir motorlu aractır ve sen seridinde gitmek zorundasın herifler yol üstünlükleri varmıs gibi kafasına göre sagımdan solumdan lap diye girip cıkıyolar

Yarın gelsene kullanımı çok kolay olan scooter ımı vercem sana. Hız limitleri dahilinde bi şile otoyoluna çık, şileye kadar git. Normal bir insan gibi ve en sağ şeritten kullanmaya çalış. Motorcuların sizlerin paketçilerden çektiğinin kaç katını otomobillerden, toplu taşımalardan ya da diğer büyük araçlardan çektiğini anla. Tek far var, biz kaza yapınca "normal motorlu" araç dediğin aracımızdan inmemiş muhtemelen 50-60 mt ötede yerde yatıyor oluyoruz. Kimse ayrıcalık beklemiyor.
    Instagram: mutusgarage

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine söylüyorum, burada yaptığınız genellemeler kan dondurucu düzeyde. Bi aracınızın yağ seviyesini kontrol ettiğiniz gibi insanlık seviyenizi de kontrol edin. Bunda kol çıkarmazsınız belki ama bu kin ve öfkeyle hayatınız boyunca ceremesini çekeceğiniz hatalar yapabilirsiniz.
    Instagram: mutusgarage

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az bile yapmis ustunden gecseymis de bir de keske. Youtube parasi, serseri itibari pesinde olan dingillere ders olsaymis. 1 degil 3 degil 5 degil moda oldu mk ayna kirma. Yemiyorsa dotun oyle abidik gubidik hareketler yapamyacaksin o motorun ustunde.

Alıntı denizhandinc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Güzel kardeşlerim nasıl böyle düşünüyorsunuz motosikletli mal bir hata yaptı ama taksici a. s.kti bu böyle yapılmaz. Sol şeritten bir bayan geliyor olabilirdi motorsun arkasından duramadı vurdu veya panik yaptı metrobüs yoluna kırdı arabayı herşey olabilir. O motorcuyu yakalarsan gerekeni bizzat yap yakalayamazsan plakasını almayı dene oda olmuyorsa allah belanı versin de yoluna bak. Başına belamı almak istiyorsun neler doğabileceğini düşünsenize.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Cezaevini lunapark zannedenler var

Klavyeden sallıyorlar
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akıdaşlaarr mrbaa kanalıma hoşgldiniizz..

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamera nerede ya?

ciddi ciddi adam öldürmeye teşebbüs etsin diyenler görüyorum, pes gerçekten. haberlerde 1 tl wc parası için adam öldürenlerden tek farkınız, ayna parası için adam öldürenlere aday olmanız.

biraz insaf. size "maddi" zarar veren herkesi öldürmeye mi çalışıyorsunuz siz hayatınızda? o halde motoru cızen felan herkesi öldürelim biz. ne ala memleket ak!
    yada motorcuya carpınca en kotu bır cızık alırım, ama ADAMIN A.KORUM kafasında mı yaşıyorsunuz? allah sizi sakat motorculardan korusun o halde. böyle birşey yaptıgınızda ve o motorcu da ayaga kalkacak kadar az zarar alırsa, o arabayı komple monte eder size emın olun. motorla dusmek arabayla kaza yapmaya hıc benzemıyor bunu 1.agızdan sıze soyluyorum. bu yuzden boyle bır eylem gerceklestıreceksenız , yarınınız yokmuş gibi yapın derim.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kamera nerede ya?

ciddi ciddi adam öldürmeye teşebbüs etsin diyenler görüyorum, pes gerçekten. haberlerde 1 tl wc parası için adam öldürenlerden tek farkınız, ayna parası için adam öldürenlere aday olmanız.

biraz insaf. size "maddi" zarar veren herkesi öldürmeye mi çalışıyorsunuz siz hayatınızda? o halde motoru cızen felan herkesi öldürelim biz. ne ala memleket ak!
    yada motorcuya carpınca en kotu bır cızık alırım, ama ADAMIN A.KORUM kafasında mı yaşıyorsunuz? allah sizi sakat motorculardan korusun o halde. böyle birşey yaptıgınızda ve o motorcu da ayaga kalkacak kadar az zarar alırsa, o arabayı komple monte eder size emın olun. motorla dusmek arabayla kaza yapmaya hıc benzemıyor bunu 1.agızdan sıze soyluyorum. bu yuzden boyle bır eylem gerceklestıreceksenız , yarınınız yokmuş gibi yapın derim.
    Para kolay kazanılmıyor , mal canın yongasıdır , ben motorcunun önünde ani fren yapar durdurur bir temiz kolunu kilitler kaskı kırılana kadar kafasını yere vurur sonra öylece bırakıp giderdim çarpmazdım , çarpmak yanlış ölebilir .Böyle en fazla benden şikayetci olur bende güzel bir savunma ile denetimli serbestlik ve 3 bin tl kadar bir para cezası alır yoluma devam ederdim oda yediği dayakla kalırdı.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısasa kısas! *** boku kenefte bulurmuş. Ne denir bulamadım.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kamera nerede ya?

aynanın geçmişini sen si.esin gomutanım mesele ayna değil. o anki haleti ruhiye. inan ki izlediğim youtube videolarından sonra üzülmüyorum ben. Şahsen biri bana aynı hareketi yapsa bende aynı şekilde silkelerim onu.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para kolay kazanılmıyor , mal canın yongasıdır , ben motorcunun önünde ani fren yapar durdurur bir temiz kolunu kilitler kaskı kırılana kadar kafasını yere vurur sonra öylece bırakıp giderdim çarpmazdım , çarpmak yanlış ölebilir .Böyle en fazla benden şikayetci olur bende güzel bir savunma ile denetimli serbestlik ve 3 bin tl kadar bir para cezası alır yoluma devam ederdim oda yediği dayakla kalırdı.
    Ordaki motorcu ben taksicide sen olsaydinda kilitleseydin kolumu yerlere vuraydin kaskimi :

Dynatech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayna kıranda , motorcuyu bariyere yapıştıranda, burada yazanlar da memleketin şu anki içinde bulunduğu ruh halinin yansımasıdır. Bu kadar açık....

(Motor da kullanıorum araba da )

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkeste gereksiz bi özgüven var. el yumruğunu yemeyen kendisininkini balyoz sanırmış der geçerim ben. en büyük kabadayılık efendiliktir. Şahsen ben lise yıllarından beri kavga etmedim. Şu yaşımda (evli değilim çoluk çocuk yok olsa gurur 2 ye katlar) birinden bi tokat yesem o gece duramam imkanı yok çekip vurmam lazım. Eski halim olsa trafikte vs birşey hemen inip caz cuz ederdim artık haklı bile olsam eyvallah diyorum. Anaya bacıya laf edilmediği sürece , namusuna ekmeğine el uzatılmadığı sürece kedi gibiyim. Allah kötüye rast getirmesin. Harbiden şu yaşımda birinden öyle büyük değil bi tokat yesem imkanı yok onu vurmam laızm. sonuda *** olacak tabi. ceza zaten yatacaksında kürt ise ailen memleketi terk edecek , kan davası kan parası vs. o yüzde ne şeytanı gör ne salavat getir. bizim kaybedecek şeylerimiz var , gerek yok
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler