Yazılım sonrası ölçüm de dahilse iyi, hariçse fahiş......
Yazılım sonrası ölçüm de dahilse iyi, hariçse fahiş......
Okumadan imzalamam.....
Ben Pasaoglunda cikariyordum araclarimi. Stock arac sokmustuk ve fabrika gucunu elde etmisti arac. O yuzden guveniyordum o dynoya. Tabu 3-4 yil oncesinden bahsediyorum... Cokta uygundu fiyatlari o zaman icin. Simdi biulemiyorum... Hatta acik mi kapali mi ondan bile haberim yok![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Tekniğini bilen birisi açıklayabilir mi farkların neden kaynaklandığını ?
Cihazlara girilen veriler (aynı araç için) farklı oluyor da ondan mı fark çıkıyor ?
Ya da cihazların kalibrasyonları yok yapılmamış ya da farklı normlara mı tabiler.
Yani stok 100 hp olan bir araç A dyno sunda 98 B dynosunda 90 hp vermesi makul mü ?
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Değişik dynoların farklı göstermesi doğru değil. Motor kaç kw ise odur. Maslak'ta da odur, Bostancı'da da odur.
Bu durumda en doğrusu aynı dyno'da before-after ölçümü yapıp, yüzdesel olarak farka bakmak.
Okumadan imzalamam.....
250 tl mi?paaavırşooopp yinee şaşırtmadıı sayın seyircilerr.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
yazılımını benden baskası yaptıysa ben dynoya sokmam o anlama gelmezBende yazılım var ama hiç dyno ya çıkmadım mesela.. Şimdi gitsem o arkadaşa , memnun değilim performansından sizden yazılım istiyorum ama öncesi sonrasını görmek adına önce dyno sonra yazılım tekarar dyno dediğimde hayır diyecek benim anladıgım bu
Bende yaptırmam o zaman farkını görmediğim yerde niye yazılım yaptırıcam.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
şu yeni dynopack lerden gelse artık da millet kurtulsa hangi dyno da ne verdi muhabbetinden...
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Beyfendi selamlar ,
Bahsedilen dynometrenin sahibi benim.Sizlere gore sacmalik baskasina gore mantikli olabilir.
Zaman icerisinde edindigimiz tecrubeler dogrultusunda bu karari aldik keza bize remap e gelen otomobil sahibi ile anlasir isek zaten uzerindeki ile olcuyoruz.Burada ki detay sadece olcum e gelen otomobillere maalesef hizmet vermiyoruz.
Powershop 250 tl istemis insanlar pahali bulmus kullandiklari dynometrenin fiyayindan haberleri muhtemelen yoktur..Bizde 100/200/300 ne ise bu meblalar olcum karailiginda bize degerini vermemekte.Bu meblalar icin DynoDynamics in kalitesini ve dunya capinda bilinirligini anlatmak yerine kendimizi gelistirmekte ve kendi musterilerimize hizmet vermek amaciyla kullaniyoruz.
Takdir edersinizki kisiye ait bir makina.Istisnai birkac durum olmadi mi oldu tabii ki 'degerini ve kiymetini bilen' birkac musterimiz var sadece dynometre hizmeti verdigimiz.
Hayirli aksamlar ,
Eyup Duygun
DynoDynamics in Ecutuned
Birine gidersin arabayı beğenmez ölçmez diğerine gidersin fahiş fiyat çeker bir sonrakine gidersin yazılımda yaptırırsan diye şart koşar ne neteresan bir camiadır yahu.
250 tl cidden iyi para yani ben aracımı dynoya çıkaracağım sonra bir kaç ekleme yapıp farkı görmek istediğimde bir 250 daha vereceğim.Bence bir elin parmağını geçmediği için oluyor bunlar.
Dynometer lerin fiyatları pahalı olabilir ama 250 tl ye ayda 5 müşteri bulacağına belkide 100 tl ye ayda 20 müşteri bulacaksın.Ha açık açık şu denilse 100 tl ye elin apaçileri ile muhattap olacağıma 250 tl ye belirli bir kesime hitap ederim kafam ağırmaz o zaman daha bir anlaşılır olur.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Ya bayiliyorum su "kac para bu makine biliyonmu" lafina
Kac para ? 50 bin $ ? 100 bin $? 150 bin $ ?
Sanki bitek bu sektorde makine pahali
Yahu burda misal cnc si olan vardir bilir kendi mobilya sektorumden soyliyeyim ithal makinelerde 100 bin € lar havada ucusur kimse kimseye bu makine biesse haberin varmi senin heeey demez 15 dkkada 250 tl net para sittin sene kazanamaz net diyorum mesela bantlama makinesi vardir icinde onlarca motor binlerce parca saatte 30-40 kw elektrik harcar cnc desen cizimi dert sonra makine bekleki islesin makinenin bicagiydi bilmem neydi ohoo
Yahu her neyse detaya gerek yok bu dyno hakkinda duydugumuz ilk muhabbet degil
Guzel para iste Allah bereket versin Allah daha cok versin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)