Zam demeyelimde uyanmasın kamiller
![]()
toplu taşımaya ucuz diyenin ağzına takunyayla vururum..![]()
dün levent etiler beşiktaş göztepe git gel yapdım arabayıda çıkarasım yoktu miskinlik çöktü dedim tekneye binerim nostalji olur falan filan.. neyse iş yerine döndüm 20 tl minibüsler tekne .. ben benim c4 1.6hdi ile gidip gelsem köprü parasını çıkartıyorum o kadar yakarmıydım bilmiyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Marlboro anadolu yakası temsilcisi arkadaş :
Selam, dün geceden itibaren yine yalan yanlış bir fiyat listesi sanal ortamda dolaşmaya başlamış, bize bildirilmiş bir liste vs. bulunmamaktadır, zam olacak mı olmayacak mı bu bile bizi tarafımızdan bilinecek bir konu değildir. Biline.
içenler düşünsün![]()
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Sigara kullanmam...
Alkolde kullanmam...
Lakin her sikistiklarinda sigaraya alkole benzine otomobile cep telefonuna ve iletisime zam yapilmasi tam bir ahlaksizlik...
Aslinda cokta akillilar, cunku bizleri iyi cozumlemisler... Bunlara gelen zamlarda kuru gurultu var sadece... Ete zam gelince et yemeyebiliyoruz mesela... ama bunlardan vazgecemiyoruz...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Mumkunse bosanmis, hazir esyasi olan biri ile evlen...
Hazir buyumus evlat edin...
Belediye yardimlarina basvur...
Daha ne yapacaksin, sen yapacagini yapmissin zaten imprezzadan 1,6 dizele duserek
Yanliz bu zamlar senin gibilerin artmasindan da kaynaklaniyor. Vergi kaybi olusturuyorsunuz kendiniz yaparak![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Sigara ve alkole yapılan zamları adil bulmasam da belki bir kaç kişi bırakır diye seviniyorum
Hiç kullanmadım şükür..
Kaşıkla verip kepçeyle her alanda alma işini iyi yapıyor dövlet böyühleri..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)