User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Ülke insanı neden iyice lut kavmine döndü, Millet nereye gidiyor?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bu olay nerde oldu? mesela bu olay İzmir Kordon'da olsaydı Konak'lı 2 tane genç bunu yapsaydı seceresi dökülür, gezi olaylarında salladığı Türk bayrağından, cumhuriyet mitinginde taşıdığı dövizlere kadar her şey ortaya dökülürdü... Atatürkçü olmakla Suriye'li düşmanlığı bir şekilde ilişkilendirilir, bu olayları pompalayan muhalefet partilerine haberlerde suç duyurularında bulunulurdu...

kadıncağıza üzüldüm kimse böyle bir ölümü haketmiş olamaz, ama kontrolsüzce halkın arasına salınan Suriyeliler'in can güvenliğinin sadece mülteci kamplarında sağlanabileceğini göremiyor muyuz hala? dünyada savaş bölgelerinde mesela 2. dünya savaşından sonra Avrupa nüfusu kendini toplayamadı, insanlar can korkusundan şeyinin keyfine düşemedi, yıllarca şokları üzerinden atamadı... bu nasıl bir savaşmış ki, ipini koparıp gelen sahillerde nargile içiyor karı kıza laf atıyor, ağacın altın s.çıp sonra yanında mangal yakıyor, hatta İstanbul'da en fazla saç ektiren grubun içinde yer alıyor ayrıca da senede 40-50 bin ürüyor??? ülkemizdeki psikopatlıklar es kaza bir Suriyeli'ye denk geldi diye, diyanet işleri başkanı bile ağlamış!!! eki bu memleketin haline kim ağlayacak???
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasın, Allah var ben bu olayın gerçek olduğuna inanmıyorum, kendi gözlerimle veya güvendiğim birinin onayını görene kadar da inanmam.

Kabataş yalanı gibi bir çok yalanı atanlar, bunu niye atmış olmasın?

Çünkü zamanlama ancak bu kadar olur. Halihazırda Suriyelilere karşı büyük bir nefret dalgası oluşmuşken böyle bir olay anında hükümetin yaptıklarını aklayıp, daha da "suriyeliler evlerine gitsin" diyenleri, yapılan iğrençlikleri desteklermiş pozisyona düşürdü.

Olayın iğrençliği de ayrı bir konu. hamile bi bayana tecavüz edecek kadar alçalabileceğine inanmak istemiyorum kimsenin.

Ahmet Hakan'da dünkü yazısında Türkçü/tengrici tayfaya sallayıp, olayın müsebbibi olarak göstermiş. Amk kendisi bir kere Suriyeliyle muhatap olmamış, olmayacak; hepsi çiçek sanki.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1
    Olayın gerçek olduğuna inanmıyorum zira zamanlaması ve olayın barındırdığı detaylar neredeyse kusursuz. içişleri bakanlığı açıklama yaptı, hutbeler okutuldu bi işe yaramadı, şimdi de bu.
    Diğer taraftan bu ülkede; kız/erkek çocuklarına, yaşlılara, kadınlara, erkeklere, hayvanlara, ölülere ve hatta damacanaya tecavüz edildi. Bir ortadoğu ülkesi olarak, medeniyetten uzak olduğumuzu kabul ettiğimiz gibi insani değerlerden de yoksun olduğumuzu kabul etmek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecavüz edenin daha onceden cinsel saldiridan cezasi var, yani kurban Turk,Kürt,Japon,Italyan da olabilirdi, sadece kocasıyla ayni isyerinde çalışması ve komsu olmasi sonucu suriyeli oldu..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler