Merhabalar,
Seat ibiza aracim için cam filmi çektirmek istiyorum. Arka camda halihazırda en koyusu var. Yanlara 2 numara yaptırmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
güncel cam filmi fiyatları nedir? bugüne kadar araclarıma hep kaliteli olsun diye ziebarttan yaptırdım ama fiyatlar ucmus. Forumdan kaliteli film yapan arkadas var mıdır güzel fiyata?
kaliteli filmle ön cam dahil 1000'in altı uygun şu anllumar'da 1000 + noktasında. ziebart ne istedi?
sizin ille de Llumar takıntınız yok sanırım
Llumar olmasın amerikan olsun uzun ömürlü ve kaliteli dersen benim bostancıda gittiğim yerden memnunum, geçen ay Mini'ye de çektirdim ön cam dahil yine. F20'ye düşünüyorsan ön cam dahil 600-700 gibi bir rakama yaptırırız sanırım, isterseniz sorarım. konuda daha önce de bahsi geçmişti dediğim yerin
arkadaşlar merhaba,
benim koca oğlana cam filmi yaptırmak istiyorum.
-Ön Cam
-Tavan
-Renkli arka camlar ve buna uyumlu ön cam şeklinde.
Bir firma tavan olmaz filmi uygularken patlar dedi. ön cam olmaz alıştırma için sıktığımız su nereye gider bilmiyoruz bozulan parçadan sorumlu değiliz dedi. ön cam neyse de tavan için var mı öyle bir şey. Araç passat variant.
Ankara'da önereceğiniz kim var acaba ?
Saygılarımla
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
direk başka yere bak..işini bilen bir yere yaptır..bahane uydurup durmuşlar..
ön cam en kolay olanı 1 kere kalıp alıp 2. de uygulamayı yapıyorlar ve 5 dakika sürmüyor..sonra bir bezle de konsolu temizliyorlar.. suyu hortum ile sıkmıyorlar nereye gidebilir
bulabilirsen llumar bayisi bul..istanbullu olduğum için yer öneremiyorum malesef.
Tavanı yapamıyoruz demesi saçma olmuş abi. İ20 aracımda panaromik tavan mevcut ve yaptırdım. Çok işe yarıyor güneş rahatsız etmiyor.
1 ay kadar önce F20 aracıma Florya AFM de Llumar ATC15 cektirdim iscilikten ve üründen son derece memnunum.
gkm dediğiniz yer linkteki yerse ben hiç memnun değilim. bir daha hayatta iş yaptırmam. A6 fılm uygulaması - GKM Oto Cam Filmi ve Arac Kaplama | Facebook
aracımın camlarında nokta nokta balonlar oluştu. dediklerine göre aracım 2010 model olduğu için balon olmuş, gayet normalmiş. bu arada film çektirmeden 1 hafta önce aracın arka camı doğuşta değişmişti. en çok arka cam balon balon oldu.
eski model araçlar cam filmi yaptırmaya gitmesin, bi camın filmide kalktı, bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
farkını veririm tanzere götürürüm. cam tavan dahil film yaptırdım, hiçbiryerinde sorun yok.
aynen burası ama bu eski dükkan sanırım. gökmen abiyi eskiden tanırım eski arabaya yapmıştı sorun yoktu şimdiki arabada işçilikte kötüydü filmin kaliteside kötüydü dışardan içeri görünmediği kadar içerden de dışarı görünmüyor zaman geçince biraz açıldı tabi ama ilk zamanlar çok zorlanmıştım.Bende o yüzden sordum genel olarak durum nedir diye arkadaşta tavanını kaplatmıştı kabarık yerler var birsürü onlarda zamanla kuruyup oatlamış çok kötü duruyor
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)