User Tag List

Sayfa 16/16 İlkİlk ... 6141516
303 sonuçtan 286 ile 303 arası

Konu: Cam Filmi Tavsiyesi

BYET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler selam, Aracımın var olan cam filmini söktüreceğim, Ankara için kimi önerirsiniz? Arka camlardaki rezistansın bozulmaması için işi ehline bırakmak istiyorum. Teşekkürler.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir şey soracağım bu yeni 7 kasa gibi araçların ön camları masmavi oluyor. Sanırım camları ayrı ne bilmiyorum. Onu filmle taklit edebilir miyiz
    Llumar Air80 mavilik verir ama aracın içi gri vb. açık renk ise daha çok belli olur. W211'de orj Avantgarde camları zaten maviyken üzerine full Air80 döndüm mükemmel oldu ama mesela içi siyah Megane'ın ön camına Air80 çektim, varlığı yokluğu belli olmuyor modunda kaldı : )

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BYET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler selam, Aracımın var olan cam filmini söktüreceğim, Ankara için kimi önerirsiniz? Arka camlardaki rezistansın bozulmaması için işi ehline bırakmak istiyorum. Teşekkürler.
    Arka cam sökme işi ehline göre değilde aracınızın üzerinde cam filminin kondisyonuna göre değişiyor. Bir ucundan kontrol edilip sorunsuz sökülüp sökülmeyeceği söylenebilir.

burcinkarabacak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AIR80 e alternatif önereceğiniz bir ön cam filmi var mı ? ön cama yaptırdığım açık renk ön cam filmi çevirmeye takıldı. station vagon olunca memur bey kibarca uyardı sağolsun. eski arabam da air80 vardı 6 sene hiç uyaran olmamıştı.

ankarada önerebilirseniz sevinirim

saygılar
    Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
    Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
    Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
    Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hanımın arabasına ön cama anatolia shield marka Türk malı bir film denedik ciddi anlamda f/p bir ürün olduğunu düşünüyorum. Sadece kısmen biraz kalın bir film olduğu için uygulayacak kişi iyi seçilmeli.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

jRMix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben Solargard yaptırdım ama çok memnun kalmadım. Yani güzel bi amerikan camdan farkı yok. Boşa o kadar masraf edip yaptırmak hataymış.

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AIR80 e alternatif önereceğiniz bir ön cam filmi var mı ? ön cama yaptırdığım açık renk ön cam filmi çevirmeye takıldı. station vagon olunca memur bey kibarca uyardı sağolsun. eski arabam da air80 vardı 6 sene hiç uyaran olmamıştı.

saygılar
    Eski araçlarımda air 80 kullandım şuanki aracımda 3min ön cam filmi var psikolojikmidir bilmem ama air 80 daha iyi ısı kesiyordu

dulger007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jRMix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben Solargard yaptırdım ama çok memnun kalmadım. Yani güzel bi amerikan camdan farkı yok. Boşa o kadar masraf edip yaptırmak hataymış.
    Ön cam içinmi yaptırmıştınız?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

saygılar
    Benim istanbuldaki filmcim solarmaster bayiisi, şeffaf ön cam filmi diye sunduğu şey yanlış hatırlamıyorsam uygulama öncesinde "hafif puslu görüntü verir"e dönüyor, onlara dikkat etmek lazım. gerçekten şeffaf bulursanız uygulanabilir ama air80 belli olmaması açısından epey iyi gerçekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hanımın arabasına ön cama anatolia shield marka Türk malı bir film denedik ciddi anlamda f/p bir ürün olduğunu düşünüyorum. Sadece kısmen biraz kalın bir film olduğu için uygulayacak kişi iyi seçilmeli.
    Foto alma şansımız var mı?

burcinkarabacak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski araçlarımda air 80 kullandım şuanki aracımda 3min ön cam filmi var psikolojikmidir bilmem ama air 80 daha iyi ısı kesiyordu
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim istanbuldaki filmcim solarmaster bayiisi, şeffaf ön cam filmi diye sunduğu şey yanlış hatırlamıyorsam uygulama öncesinde "hafif puslu görüntü verir"e dönüyor, onlara dikkat etmek lazım. gerçekten şeffaf bulursanız uygulanabilir ama air80 belli olmaması açısından epey iyi gerçekten
    gidişat AIR80 i gösteriyor kime sordu ise az da olsa koyuluk olur diyor. hiç o riske giremem sadece ceza kesmiyorlar sanırım arabayı da bağlıyorlar.

teşekkürler yorumlar için
    Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
    Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
    Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
    Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jRMix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşimin arabasına SolarGard yaptırdık hiç memnun kalmadık, Özellikle işçilik ve marka berbattı, YeniBosna da bulunan yetkili bayiye gitti solargardın adı kaya cam filmi, berbat ötesi işçilik yaptılar.

Seri olarak Suprem 16 Serisini yanlara
    UltraPerformance 80 Serisini Ön cama yaptık hiç memnun kalmadık ne ısıyı kesti ne istediğimiz gibi oldu, bu konuda LUMAR daha iyi olduğunu düşünüyorum..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2 hafta önce Solarkun yaptırdım tüm camlara. Ön cam filmi de Air80 gibi şeffaf, dışardan hafif mavi görünüyor. Gayet memnunum. Winplus PPF ' leri üreten yerli bir firma, tavsiye ederim. Air80 yerine de şu an 3M in bir filmi varmış Crystal sanırım onu tavsiye ediyor herkes ancak sadece ön cama 24k fiyat aldım.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 2 hafta önce Solarkun yaptırdım tüm camlara. Ön cam filmi de Air80 gibi şeffaf, dışardan hafif mavi görünüyor. Gayet memnunum. Winplus PPF ' leri üreten yerli bir firma, tavsiye ederim. Air80 yerine de şu an 3M in bir filmi varmış Crystal sanırım onu tavsiye ediyor herkes ancak sadece ön cama 24k fiyat aldım.
    24K sadece ön cam büyük para. Peki Air80 kaça mal oluyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 aracımda Air 80 kullandım kullanıyorum daha bu ürün kadar iyi ısı kesen bir filme denk gelmedim Adana şartlarında cidden tespit etmek farkını fark etmek çok kolaylaşıyor ve diyebilirimki etkisi cidden çok iyi. ısı kestiği söylenen başka markaların hepsini denemedim ama denediklerim arasında hiçbiri air 80 kadar etkili değildi.

Koyu olsun isteyene önermem ama tatlı bir koyuluk bana yeter ve mavi etkisini seviyorum (ben çok seviyorum) + ısı kesmesi benim için çok önemli diyene cidden tavsiye ederim.

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kar marjları çok yüksek.. bayiden bayiye tanıdık varsa farklı rakam verebilirler.. bende oracal ws70 yaptırdım.. llumar en son 8-9 du galiba rakam

jRMix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dulger007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ön cam içinmi yaptırmıştınız?
    Ön cam ve yan camlar olarak yaptırdım İstanbul bayisine. İşçilik güzel kesimleri vs yada kabarcık yok ancak ısıyı kesme ve görüş olarak memnun kalmadım. Hatta başka bir bayiye götürüp kontrol ettireceğim orjinalliğini. Düşünün artık o kadar memnun kalmadım

Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşimin arabasına SolarGard yaptırdık hiç memnun kalmadık, Özellikle işçilik ve marka berbattı, YeniBosna da bulunan yetkili bayiye gitti solargardın adı kaya cam filmi, berbat ötesi işçilik yaptılar.

Seri olarak Suprem 16 Serisini yanlara
    UltraPerformance 80 Serisini Ön cama yaptık hiç memnun kalmadık ne ısıyı kesti ne istediğimiz gibi oldu, bu konuda LUMAR daha iyi olduğunu düşünüyorum..
    Ben işçilik olarak memnun kaldım ancak görüş ve ısı kesmesi olarak hiç memnun değilim. Ön cama UltraPerformance80 yapıldı yanlara serileri konuşmamış olduğumuz halde Smoke Plus 20 yapmışlar. Bana üst versiyon gösterip bunu yapacağız demişlerdi ama.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler