BUGUN haberlerde gördüm bi tane cocuk
astralı araca yapısıyor ve adama kaza yaptırıyor
bu aralar bu olay artmaya başladı
cocukların bu denli yola hareket eden arabaya atlamaları
ne denli doğru?
bide bu gelenek ne kadar doğru sizlerin görüşü nedir?
BUGUN haberlerde gördüm bi tane cocuk
astralı araca yapısıyor ve adama kaza yaptırıyor
bu aralar bu olay artmaya başladı
cocukların bu denli yola hareket eden arabaya atlamaları
ne denli doğru?
bide bu gelenek ne kadar doğru sizlerin görüşü nedir?
kazanın önündeki fairwaylı dayıya dikkat olayı hemen kavrayıp duruma mudale için koşuyor adam gibi adam !!!!
Önceden hazırlanmış zarflar kesintisiz yol aldırır,
Süslü arabaların yolunu kesme geleneksel hatta milli bir durum olmaya doğru gidiyor
İstasyonda yakıt alan gelin arabasına pompa çıkmıyor diyen satış görevlileri var![]()
group b ___
kazayı yaptırdıktan sonra da kaçıyor velet, bu çocukları bu denli sokağa atanı bulup ders vermek lazım
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Kafasi gozu patlamistir umarim dedigimdir. Bursada kuzenimin dugununde belediye icindeki arazide aliyodum bende altima bitanesini deli etti arabada gelin ve damat olmamasina ragmen cimlerin ustunden gectim gittim kaputaki dallamayla beraber
1881 - 193∞
Benim dugunde de gecmislerdi, arabayi ezdi o. cocuklari vurup...
Bahsis olayinda yok artik ali sami olayini yasadigim sey ise, Arabaya yeni LPG taktirdim ve denemelik 10 liralik gaz almaya gittim maslak opete... Abi hayirli olsun diye bahsis istedi israrla adam! Bildigin soka girmistim. Normalde kizmam calisanlara ama bu yuzsuzu terselmistim biraz!
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Sadece suslu araclara degil ki. Normal aracla normal zamanda ilerlerken bile 3-4 defa kaputa asilip yavas akan trafikte aracin ustunde seyredenler var .
O yüzden gelin arabasını ortalamak lazım, zarf veren de en öndeki ya da gelin arabasının arkasındaki olacak. Trafik çok durmuyorsa totalde 50 liralık iş, ver kurtul ya
Konvoy kalabalık olunca bunlar pek fazla olmuyor.Bizim aile düğünleri 20 arabadan başlıyınca daha hiç görmedim yapışanı .
Bayi den yeni arabayı almışım.
Naylonları söken vatandaş ayrı bahşiş bekliyor.
Hali hazırda Showroom içindeki olan arabanın tozunu alıyormuş gibi yapan vatandaş ayrı bahşiş istiyor.
Arabaya paspas koyan vatandaş ayrı bahşiş istiyor.
Anahtarı veren vatandaş ayrı bahşiş istiyor.
Yedek anahtarı içinde bulunan kullanım klavuzu dosyasını veren vatandaş ayrı bahşiş istiyor.
Hemen yanındaki benzinciden benzin aldığım vatandaş(lar) ayrı bahşiş istiyor.
Tabikide hiç birine 1 tl bile vermedim. Ülkece çok şımartmışsınız bunları yahu. Hepsi yüzsüz olmuş. Günde 1ton kadar mal indir kaldır yapıyorum kmse bana bahşiş vermiyor anasını satim.
2 yıl önce Nazillide kuzenimin gelin arabasının altına çivili tahta atmışlardı 1 lastiği patladı o kadar telaşın içinde bir de lastikle uğraştık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)