User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
86 sonuçtan 77 ile 86 arası

Konu: Telefonlarımızın dinlenmesi..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değilde yedi gün yirmidort saat ilk yıllarından beri 3harfli aydınlatma şirketine söver dururum buna rağmen bu totoşların miting mesajları hatta eğer herhangi bir bakanı hatta belediye başkanı ilçeye gelicek olsa davet SMS geliyor.

Duy buradan, numaramı hangi yvsk arkadaşım verdiyse sövüyorum sana adamım

O değilde dinliyorlar ise beni hâlâ içeri almamaları da ilginç.

Heralde kim öper Yalova kaymakamını diyorlar benim için
    Düşününce üzüldüm şimdi, demek ki adam yerine koymuyorlar beni
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün arkadaşlar sohbet ortamında autoclub hakkında konuştu yarım saat falan max. 3-4 saat sonra instagramımda autoclub reklamı çıktı direk bu konu geldi aklıma
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Vtec21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçenlerde telefonumdan dizüstü bilgisayarları inceliyordum, ardından birkaç saat geçti. İnstagram'a girdim, dizüstü bilgisayarlarla ilgili sponsor reklamlar çıkmaya başladı. :/

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde telefonumdan dizüstü bilgisayarları inceliyordum, ardından birkaç saat geçti. İnstagram'a girdim, dizüstü bilgisayarlarla ilgili sponsor reklamlar çıkmaya başladı. :/
    Bu tamamen Google ads ile bağlantılı bir durum. google'da aradığınız her şey ileride size reklam olarak çıkıyor normal yani

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada konu okuyorum acaba doğrumu diyordum.çarşamba aksamı dişim ağrıyor dedim eşime.ertesi gün gelen mesaj tesadüf değildir herhalde
    [IMG][/IMG]

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ara benim de başıma çok geldi bu durum, sistematiğinin nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok. Yani neye göre bu smsleri alıyoruz, telefondan direkt olarak mı alınıyor yoksa operatörler aracılığıyla mı bilemiyorum, araştırmak lazım. Ancak böyle bir durumun olduğuna eminim. Hatta biz de birkaç kez test ettik ve %100 başarılı oldu hepsi.

Bunların kayıtları tutulabilir mi, tutuluyor mu bilmiyorum. Sonuçta bu telefonda konuşmak gibi bir durum değil. Telefonunuz 7/24 her şeyinizi duyabiliyor.

Öte yandan; google yandex vs yaptığınız tüm aramalar elbette sosyal mecralarda ya da forumlarda karşınıza add olarak çıkacak. Zaten google'ın mantığı budur, o çerezler neden tarayıcılarda birikiyor. İşin o kısmında bir problem yok.

Ancak telefonun yanında durup dururken konuştuğunuz bir şey hakkında sms almak can sıkıcı.
    Mikrofon erişimleri konusunda hassas davranılırsa bu çözüm olabilir mi onu da bilemedim.
    psn: DAGHAN26

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milletçe paranoyanın üst limitlerine çıkıyoruz bazen. Türkiye'de bir olaya karışmadıysanız, her hangi bir terör örgütüne üyeliğiniz yoksa ya da hakkınızda suçlayıcı iddalar,deliller yoksa veya hakkında arama kararı-yakalama kararı çıkarılan birileriyle irtibatınız,telefon görüşmesiniz yoksa karşıdaki kişi dinlenirken sizde dinlemeye takılmadıysanız durduk yere sizi niye dinlesinler ki? Emniyetin,TSK'nın Mit'in işi gücü yok sıradan vatandaşı niye dinlesin? Ben bu şekilde düşünenlere katılmıyorum.

Kullandığım telefon hattına bugüne kadar yaptığım telefon görüşmeleriyle ilgili ya da yaptığım aramalarla ilgili hiç mesaj gelmedi.. Sadece telefonun internetinden arattığım anahtar kelimelerle ilgili, karşıma çıkan reklamların içeriği değişti.Bu da gayet normal bir durum(günümüz için)

Normal şartlarda, sadece gecikmesinde sakınca bulunan hallerde önleme dinlemesi yapılabilir veya hakimin onayıyla resmi delil sayılacak şekilde şahıslar dinlenebilir. Dinlemelerle ilgili PVSK'nın maddelerine bakabilirsiniz.

Mesela İnsanlar yaptığı telefon görüşmelerinde bazen kendi sesleri tekrar kendisine yansır,konuştuklarını kendisi tekrar duyar. Buna da halk dilinde "dinleniyorum" ibaresini yapıştırırlar. Halbuki GSM operatörünün bölgedeki bazistasyonuyla ilgili geçici olarak yaşadığı teknik sıkıntılarından oluşan bir durumdur aslında..

CİA hepimizin peşinde.
    cia bu hesaplara bakıyormuş - YouTube

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi beyler arkadaşıma ses kaydı attım , dersten çıkta AVVA'ya gidip birşeyler alalım diye...

Yemin ediyorum 10 dk sonra mesaj geldi , AVVAda 1 alana 2.si %50 diye

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi beyler arkadaşıma ses kaydı attım , dersten çıkta AVVA'ya gidip birşeyler alalım diye...

Yemin ediyorum 10 dk sonra mesaj geldi , AVVAda 1 alana 2.si %50 diye
    Mert, bugün bana da sms geldi AVVA'dan. Alışveriş yaptığımız mağazalardan biri olduğundan telefonumuz sistemlerinde kayıtlı ve bu tarz kampanyalarda bilgilendirme sms'i atıyorlar senin ki tesadüf olmuş.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Android telefona geçtiğimden beri sürekli ne konuşsam onunla alakalı reklam mesajı alıyorum. Arkadaşlarla aramızda "spor salonuna yazılırız belki "diye muhabbet geçti aramızda, yaklaşık 1 haftadan beri 3 ayrı spor salonundan mesaj geliyor. Bu kadar tesadüf olamaz bence. Geçen play storedan oyun indireyim dedim, çoğu oyunda "kişiler,fotolar, kamera ve mikrofon onayı vermeniz gerekmektedir" yazdı. Onay vermedim, oyuna sokmadı bu seferde
    Bence hiçbir şey bedava değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler