arkadaşlar bugün yayınlanan karar ile tv, cep telefonu, laptoplar, navigasyon cihazları vs. bu tür elektronik eşyalara değişik oranda bandrol ücreti yansıtılacaktır. bu tür eşyaları alacakların ellerini çabuk tutmasında yarar var![]()
arkadaşlar bugün yayınlanan karar ile tv, cep telefonu, laptoplar, navigasyon cihazları vs. bu tür elektronik eşyalara değişik oranda bandrol ücreti yansıtılacaktır. bu tür eşyaları alacakların ellerini çabuk tutmasında yarar var![]()
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
1 Temmuzdada Alkolde ÖTV Zammına hazırlanın![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
gümrükte çalışıyorum. kararname ulaştı bugün yürürlüğe girdi.
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
Kulak arkası vergisi çıkar yakında. Vergilendirilmeyen bir sürü kazanç varken hep tabana yaymak nasıl bir düşüncedir?
Bu şu demek aynı zamanda trt nin burnunu sokmadı yer kalmadı. Yeterince paramızı kullanıyor buradan da nemalanacak?
allahtan içimize çektiğimiz havayı oksijeni parayla satamıyorlar
sanki bütün ülkenin refah seviyesi en üst düzeydede herşeyde iteliyorlar vatandaşa
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Televizyon
Radyo,teyp vs.
Video
Müzik setleri vs. için %16
-----
Uydu alıcıları, set üstü medya kutuları, tv tuner kartları dahil : %10
-----
Radyolu kulaklık,ışıldak,fotoğraf makinası,adımsayar,kalem,banyo sistemleri, navigasyon cihazları,koşu bantları,radyolu veya tv eklentili buzdolapları,DVD-VCD PLAYER,MP3/MP4 çalar, Ev sinema sistemleri,taşıtlarda kullanmalık navigasyon üniteleri için %8
-----
Cep telefonları için %7 ila %6
-----
Bilgisaylar ve tabletler için %3 ila %2
-----
Taşıtlar için ( radyosu ve navigasyonu bulunan tüm kara taşıtları adına ) %0.4 ila %0.01
Soygundan başka bırsey degıl, bırde bunların tıcaretını yapan esnafın halını dusunmek lazım.
Şu an piyasadaki krizden çıkamayan cogu esnaf, bu vergı zamlarından sonra nasıl olur dusunmek ıstemıyorum.
Durmak yok, el altından zam yapmaya devam...Adamlar haklı ama; beslenecek o kadar çok suriyeli, ödenecek elektrik faturası, yapılacak ve iç edilecek o kadar çok ihale var...
Ben şuna inanıyorum; yarın seçim olsa %60 kesin cepte. Allah iyilerin, dürüstlerin yardımcısı olsun, diğerlerine yardım eden çok zaten.
Kim bunları başımıza getirdiyse düşünün neler söyleniyor
İnsan biraz görür yaa yolunu köprüsüne sokayim zamlar inşallah en çok yandaşlarına vurur ne diyelim
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bir cenaze töreni için Amerika ya uçmak kaç para en büyük uçakla otel v.s saymıyorum bile durmak yola devam ...
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Vergilerimizin iyi yere gittiğini bilsem bir şey demiyecem ama.. Görüyoruz nereye gittiğini
Haram zıkkım olsun, 7 cedlerinden / soylarından soplarından çıksın. 2 dünyada da zehir olsun her kuruşum..
'Ersin Düzen ayda 278 bin TL maaş alıyor'- CNN TÜRK - tarafsız güvenilir haberler
Para lazım beyler. Zamınında öderseniz sevinirim....
Ohannes Burger. Daha bugün tel aldım mecburiyetten. Eskisinin fiyatına bi güncelleme yapayım hemen.
Şu hükümetin her fırsatta böyle tatlı sürprizler yapmasına bayılıyorum. Rusya, İsrail, vize bilmem ne derken beklemediğimiz yerden öptüler gene. Öyle bir yapıştırıyorlar ki kimse nereden geldiğini anlayamıyor.
-İthal telefonlara vergi getirecekmişsiniz diyorlar.
-- Hayır öyle bir planımız yok.
-Ama ek vergi gelmiş?
-- İnterneti olduğu için gelmiştir. Bilgisayarlara da getirdik hem. Ya app indirip izlerlerse...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)