yıkamayla tabiki alakalı değil bu araçlar zaten daha sıfır showroomda bu şekilde satılıyo. sonradan olan bişey değil yani. ama okadar da büyütülcek bi durumda değil. konu dönüp dolaşıp yine dsg ye geliyo klasik olucak ama benim doktor arkadaşım 140 bin tl ye audi aldı sıfır bayiden çıktıktan 33 km sonra yolda kaldı şanzıman arızasından . kim sorumluluğu üstlendi kim kabul etti ? kimse. aylarca süründü adam serviste. bidaha olmucağının garantisi var mı ? ben hondayı savunduğumdan değil yanlış anlaşılmasın ama her markada var bi sorun ve kimse üstlenmez.
Başka araçlarda olup olmaması bu durumu haklı çıkarmaz ki ? Siz hiç satılırken ya bu alet 5 ay sonra bozulacak ama diğerleri de öyle zaten diye reklam yapılan herhangi bir ürün gördünüz mü ?
Mercedes, BMW ya da herhangi bir markanın sorun yaşıyor olması Honda'nın da yaşamasını aklamıyor maalesef.
Hondanın nesi beni gerecek benim derdim çevremdeki insanların bir mala ederinden fazla para vermesi. Ben honda kötü araba demiyorum şişirildigi kadar kusursuz degil diyorum. Şimdi konuda bahsi geçen hata bir fiat ya da hyundai de olsaydı neler olurdu neler ama honda olunca hala inanamayan var onlar için hindistanda inek neyse türkiyede honda o.
yok kardeş git bak istersen showroomda 10 araçtan 3-4 tanesinde var
Bu olay showroomdaki araçlarda da varsa ciddi bir indirimle verilmesi gerekir. Araç baştan kusurlu satılıyor o zaman.
bayiler yok satıyo şuan ne indirimidaha araç satışa sununalı 1 yıl olmadı 15 bin tl zam yedi.
bayide aracı bu şekilde c sütununda ezikle görüp, indirim de olmadan normal fiyatıyla alacak kadar şaşkın insanlar varsa satsınlar zaten
.:: Bayilerin yok sattığı kaportası yamulan FC5 Hondalarınız da değerinde alınır satılır ::.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
hem vtec acmiyor hem kaportasi göçüyor nasıl honda bu
yillar gectikte arabalar kalitesizlesiyor sanki. taksiye bindigimde denk geliyorum cogu sifir araba ama kapisi kagittan yapilmis gibi incecik. tutup sallasam cogu elimde kalir. zamaninda toros a taunus a bindik böyle degildi.
aynen durumun özeti bu zaten maliyeti düşürmek için ellerinden geleni yapıyolar. bugün 400-500 bin tl ye aldığımız bmw bile fabrikası çinde. mersedes bile çine taşınma krarı aldı. onun için böyle sorunlar herzaman olucaktır her markada.
İstemsizce hoaayda diye konuya girdim. Buralar değerlenir rez.
Dip not; yemişim güvenliğini ne varsa eskilerde var
2016 aralıkta dolar 3,50 idi civic elegans 86 bin tl idi. bugun 3,52 civic elegans 100 bin tl tam. yani kur ile çok alakalı değil. tek seferde yemedi 15 bin tl lik zammı. her ay 1000,2000 arttırdırlar döviz 3,50 nin altındayken bile zam yedi. tamamen talep nedeni ile.
bariz üretim hatası, Honda malının arkasında durarak müşterilerinin zararını karşılamalı.
bizde pek tutulmadığı için büyük bir etki yaratmaz, Alman yasaları zaten vatandaşı mağdur etmez.
…
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)