Muhtemel İlan başlıkları :
Sahibinden bebekler bebeği GÜVENLİK PAKET "göçüksüz" IES
Değişensiz 1.4 is ( aracımda katiyen boya veya köpük yoktur)
Boyasız Honda Civic ( camları orjinaldir, yeni kasa gibi şişme yapmaz)
Printable View
Japonyada yaşasaydık Honda sorunlu araçları tek tek toplatır yerine yenisini verirdi. Sorunlularıda imha ederdi. TR ile alakalı bir durum. Ben Honda gibi yaptığının arkasında duran bir markanın bu işe el atacağını düşünüyorum. TR distribütörlüğü pasif kalıyor galiba. Not: piyasası düşmesin diye yazmadım düşüncelerim bunlar sadece.
arkadaşlar 2009 beyaz dream civic var doluda bile göçmedi kasası,
açık arttırma usulü düşünüyorum.
ciddi olanlar yazsın.
Yurtdışındaki civiclerde bu problem varmı?
civicX web sitesinde bir kaç kişi yazmış aynı problemi.
avusturalya da konu açılmış fakat hiç kimse böyle birşy ile karşılaşmamış.
sadece Türkiyedekilere has birşeymi ?
Ne güzel arabaydı halbuki. Kalite olarakta tarz olarakta hala beğeniyorum ama bu hatalar aaahh ahh :(
honda türkiye böle bi sorun yok biz 20bin araç sattık 200 araç bu şekilde geri döndü diomuş
2018 model yılıyla birlikte aracın dizel motorlu versiyonu Türkiye pazarında satışa sunuluyor. Düzenlenen özel bir etkinlik kapsamında açıklanan fiyatlara göre, dizel bir Civic’e sahip olmak isteyenleri 121.000 TL‘lik başlangıç fiyatı bekliyor. Executive 131.000
benim anlamadigim dogan kabak ve sinan bu yalana alet oldular sadece bir kac arabada var bu sorun onda da Honda yardimci oluyor diye soyluyorlar testte. arkadas test arabasi vermiyorsa vermesin. yalan soylemeye ve bunu bildiginiz halde buna neden alet oluyorsunuz.
hondanin genel yalanlari. ringde de rekoru ilk kirdiklarinda yalan ortaya cikinca arabaya evolution car dediler.
son type r da da kullandiklari on takim megane rs den calinti
Typer ın ön takımının Renaultdan çalıntı olduğu gerçekten doğrumu?
O sorun değil yanlız hocam.
Onun olmasının sebebi camı inip kalkarken dış cam sıyırıcıdan ayırıyor.sıyırıcıya temas etmiyor ve camın çizilmesini engelliyor.
Hiç dikkat ettinizmi bilmyrm ama 7-8 yasını deviren araçlarda yukardan aşağıya doğru ince çizikler olur.
Bir nebze bunu engellemiş oluyor yani.
Personelimin oğlu mutluhan dan aldığı civici Crv ile takas etmeye gitmiş. Mutluhan arabayi almamis :) sinirlenmis 100 e sattı. Full olan di.
Valla honda suan civic satmak icin tek ayak ustunde 50 yalan salliyor.
Tmm sonra sorun cikarsa geri al yada satin al diyince yok diyor :)
Dogan kabak videolarini cok begeniyordum.
Ayni otopark gibi oda test araci cagirdilar diyip bir yalan a ortak oldu.
20 tane araba ne demek ya sahsen cok sasirdim ben.
Ayni olayi and otopark da fiat egea icin demisti yanlis olmasin o zamanlar egea leon fr dan daha pahaliyli ve bosbit arabaydi video da parasini hak eden on numara bir arac bu paraya baska ne alinir falan gibi bir yorum yapmisti :)
Suan favori kanalim benzin tv.
Milyonlarca aracı tek tek gezip bakma fırsatım olmadı bilemiyorum :)
Ama amaç o.. 7-8 sene sonra görücez.
Bende 4 farklı markanın aracı var, bitanesi bi önceki kasa honda. 6 yasında suan ama aynı olay yerinden ondada var.
Eğer kronik bi problem olsaydı sanırım 6 senede o problemi çözerlerdi.
2018 Honda Civic Sedan fiyatı ne kadar? İşte 2018 Honda Civic Sedan dizel! - Haberler
Doğrudur ama çok iddialı scooter mübarek.
Yalnız dizelde otomatik şanzıman yok. Taksiciler ve şirketlere tahsis model olarak filolar içinmi araba yapıyorsun kardeşim koysana otomatik.
Görüntüsü heybetli güzel araba tasarım falan özellikle önden. Ama sanki plastik oyuncak arabaymış her an arabaya birşey olabilecekmiş izlenimi yaratıyor insanda. Belkide fabrika çıkışı kullandıkları lastik ve jant boyutundan dolayı belkide çok parçalı gövde yapısından dolayı gözüme öyle görünüyor olabilir..
Parlak alüminyum görünümlü kapı kolları ve o jantlar arabayı sanayi bölgesinden birisi gibi gösteriyor. Çok basit duruyor. Tucsonların full olanları gibi. Kromaj yapınca zengin durduğunu zanneden tayfa vardır ya o hesap.
Civiclerde c sütunu göçüğünden daha ciddi sorunlar duydum. Kayınpedere civic alacaktık, o nedenle araştırdım biraz. araştırınca hondadan kaçıp octavia aldık :). Geçen bir civic kullanıcısı ile konuştum onun aracının da c sütunu göçük bu nedenle baya araştırıyor bu işi. Onun dediği bu yaz güneş altında 1 hafta kalan bir aracın tavanının içerden vakum yapılmış gibi içeri göçtüğü, honda o aracı garantiden değiştirmiş dediğine göre. Bide yüksek süratte kaput dalgalanıyor diyorlar. Sadece c sütununda değil kaportada genelinde ciddi sorunlar var demekki.
savunma için değil ama araç şuan bayilerde yok satıyo.
facedeki gurupda yalan söylüyorsunuz araçda göçük yok diyip 2-3 ay sonra arkadaşlar aracımda göçük oluşmaya başladı ne yapmam gerekiyor diyen çok.
millet yazıyor almayın diye ne diyorsunuz siz on numara araba marka diyip kavga edenler var.
(japon arabası bozulmaz taş gibi mantığı ile alan çok)
kaput dalgalanması da en başından beridir var. Teneke tofaşın bile şasesi daha rijitmiş meğer :D
Kaput dalgalanması nedir allah aşkına ?
Kaputun malzemesi mi sorunlu ? Ben anlamadım Honda çok şaşırtıyor beni
Haber doğru bizzat canlı şahit oldum..
Rollingde kapı kaput sokenler yüzünden ince malzeme yapmislar ne var bunda :D
galeride yeni gelmiş dizel sedanı çekmişler ve c sütunu 0 araç ta göçü
User Media - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
Sista köpük standart donanıma eklenmiş diyorlar.....