Ne fark eder ki ? 2017 model degil mi civic degil mi ? 100.000tlnin uzerinde satilmiyor mu ? C sinifi degil mi ?
Printable View
Navigasyon markalarının ömür boyu ücretsiz güncelleme yaptığı gibi honda da ömür boyu ücretsiz göçük çekme yapar yavf hemen şiiyapmayn asdakdfjaksş
Fb7 kasa alıp pusuya yatmak lazım o zaman
honda eleştirilince direk vwye geçilmesi çok komik geliyor:)) hepimiz müşteriyiz, her markada var diye bir şey olabilir mi yav, audi bmw honda vw opel toyota farketmeksizin, bu işi düzgün yapsınlar, aramızda vw ya da hondaya ortak olan varsa da, bi kampanya yapsın da foruma indirimli araba alalım:))
(chevrolet cruzsporluyum, aldıktan 15 gün sonra chevy çekildiğini açıkladı:))))
Corolla ya gecelim :)
Honda'yla dsg nin ne alakası var onu anlamadım şimdi
Toyota'da e15 kasa Corolla'larda gaz takılması sorunu olmuştu adamlar kabul etti ücretsiz servis imkanı tanıdılar müşterilerine.
Honda'nın ki apaçık müşterilerini keriz yerine koymak oluyor.
Dsg patlar onu savunuruz HondA patlar onu savunuruz Nissanlarda şanzıman arızası olur onu savunuruz .. İyice delirdik valla ,
Mahkemeye verilsin diyen arkadaşlar internette verenlerin çektikleri çileyi ve satın alınan bilirkişileri okusunlar .. Memleketin bilirkişisi bile tarifeli:))
Öle boktan bir durumdayız ki kimse kullandığı malına şaf söyletmiyor başına gelinecede veryansınn ..
Sırf bu yuzden araba alamaz hale geldim.. Herkez her aracı kötülüyor nasıl iş yav bu?
Fd6 rulezzz :)
Akşam bir tane denk getirdim park halinde siyah renk. Baya baya dalga dalga olmuş bahsedilen yer. Sıfır almış olsam sürekli gözüme batar benim.
Ah bi Vtec 2 olacaktı kiiii üstüne honda gelmedi hondaaa.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Göçük değil o arkadaşlar amcadan dededen olmasından dolayı temizliğinin belirtisi.
akşama doğru göçük değil bel gamzesi o gayette tatlı duruyo ya bağlarlar konuyu görün bak.
Güneşte bırakırsak çeker mi acaba bu göçükler deneyen var mı?
Akdeniz ve Egedeki Civiclerde olmadığı söleniyor, ikinci el de fark yaratır mı?
Teşekkürler,
RIDVAN.
deden fb7 var. boşline paket, fc5 takaslı...
Gecen gun yikamacida bir tane beyaz vardi.Resimde gorulen gocuklerin aynisindan vardi.
Arabanin sahibi yaninda yoktu haberi varmi yokmu diye sorucaktim.
Bir tanede siyah var sokakda onda da var yanliz ya bana denk geldi yada hepsinde ayni.
Arabanin arkasindan durdugunuzda sag tarafda var sanki diger tarafda fark etmedim.
1.2 style leon boş araba diye geçiyorsa sizi richistboyturkey instagram sayfasına alalım.
DIŞ DONANIM
16" Alüminyum Alaşımlı Jantlar
Gövde Rengi Kapı Kolları/ Gövde Rengi Yan Aynalar ( LED Sinyal Lambaları)
Elektrikli / Isıtmalı / Katlanabilir Yan Aynalar
Krom Kaplı Ön Izgara
Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları
LED Gündüz Sürüş Farı
Arka Park Sensörü
İÇ DONANIM
Çift BöD
XDS (Elektronik Dinamik Diferansiyel Kilidi)
İkincil Çarpışma Freni
Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları
Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastıkları
Perde Hava Yastıkları
Sürücü Diz Hava Yastığı
Ön Yolcu Hava Yastığı İptali
Aktif Gergili Ön Emniyet Kemerleri
Sürücü Emniyet Kemeri Uyarısı
Disk Frenler, Ön / Arka
Arka Koltuklarda 2 Adet Çocuk Koltuğu Sabitleyici (Isofix) + 2 Adet Top Tether
Ani Frenlemede Otomatik Yanan Flaşörler
Immobilizer
Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi
düzgün kopyalayamadım pardon donanım linki: https://www.seat.com.tr/modeller/yen...lar/style.aspx
Gamzelimm :love:
https://youtu.be/PT4wqmXkps0
Bendede tik oldu 6 tane gordum 4 nde vardi tam ayni noktada gocuk
FD6 kasalar en iyi civic galiba. Konfor tüketim sorunsuzluk hepsi yerinde.
hepsinin köküne kibrik suyu. görgüzüs kro keko barzo arabasından başka birşey gelmiyor aklıma civic deyince.
hee amk hee 125 hp lpg ile hepiniz uçuyonuz gerizeklalılar...
İç döşemesini söküp şu köpükten sıksalar çözülür bu iş
https://i.hizliresim.com/nWXn01.jpg
Bizim mahallede kahveye gelen bir amca sıfır full paket 1.6 dizel astra j sini satıp yine sıfır civic aldı sabah geçerken baktım sol tarafta aynı göçükten vardı kapıyla çamurluğun birleşim noktasında
Şimdi bu civic sahipleri ne sövüyodur kaportayi ezdigini düşündüğü kişilere :D
arkadaş civic sahibi birini piknik yaparken görmüş anlatmış bunları adam hayatından sogumuş piknik zehir olmuş :D
90 model tanus ların ön çamurlarında olurdu diye söylenirdi hep, aslıda beton gibi araçtı.... Var mı resimleri bu işin...?