Şimdi bu civic sahipleri ne sövüyodur kaportayi ezdigini düşündüğü kişilere![]()
arkadaş civic sahibi birini piknik yaparken görmüş anlatmış bunları adam hayatından sogumuş piknik zehir olmuş![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
90 model tanus ların ön çamurlarında olurdu diye söylenirdi hep, aslıda beton gibi araçtı.... Var mı resimleri bu işin...?
konu açılmışken söyleyeyim fb2 kasa'nın kapı döşemelerinde bi anormallik var mı ? 2 tanıdığımda da var 2 araçta da cam açıp karparken kapı içi şişip iniyor ? Daha önce böyle bir konuya denk gelmedim honda da sevmem o yüzden araştırma ihtiyacı da duymadım. Bu hususra rastlayan oldu mu ?
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Civiclerdeki kapi ic doseme sisme olayini bende gormustum.
Yanliz az bir sisme inme yok baya var ve kabul edilir bir durum degil bence.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Yemek ci abla nin oğlu sıfır almışti. Dedim boyle bir durum var çıkarsa üzülme. Bugün bayramlaşmaya geldi ezikler olmuş. Gösterdim geldiğine bin pişman oldu . İlk defa inceledim. Resmen parmak ile o bölge eziliyor içe.
Bu konuyu okuduktan sonra denk gelen ilk arabaya baktim bahsedilen göçük vardı arabada
tam davalık durum
Bana mı denk gelmiyor anlamıyorum ya her gördüğüme bakıyorum hiçbir sorunu yok. Birde temmuzdan sonrakilerde bu durum düzeltilmiş deniyor ne denli doğru bilmiyorum
DR. OWL
Bir arkadaşımızda 1.6 Elegance Otomatik | 1597 cc | Benzin var.
Beyaz renk ilk çıktığından 3 ay sonra falan almıştı sanırım.Bugün onun arabasına baktım onda yoktu.
Sanırım 1.5'lerde var sadece bu sorun.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bende geçen bir arkadaşınkine baktım 2 tane arka camın üstünde vardı oda bilmiyormuş biraz morali bozuldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)