User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ramil Guliyev dünya şampiyonu oldu

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu şekide başarıyı satın almış hissediyorum belki yanlıştır ama bi Taha Akgül'ün güreşte kazandığı başarılar gibi sevinemedim...

bizim çocuklar başarısızsa bunu geliştirmeye yönelik hamleler yapılsın ama gidip başkasına MİLLİ takım için başarılı olmasını rica etmek çokta güzel bi durum değil.

kendisini tebrik ederim üst level bir yarış kazandı. ülke adını yukarılara taşıdığı içinde teşekkürler.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi koşucu vardı birinci olunca açıklamasında "rüyamda recep tayyip erdoğanı gördüm" mü ne demişti. Sonra dopingli olduğu ortaya cıkmıştı falan

Ramil Guliyev 'de isminden de anlaşılacağı üzere öz be öz Türk'tür. Çok da içimize sinmeme gibi bir durum söz konusu değil bence..
    İsim : Ramil
    Soyadı : Guliyev

Ramil ismi arapçadan gelen bir kelime.. Kum falına bakan anlamına geliyor. Türklükle ne alakası var?

Guliyev kelimesini tartışmıyorum. Bu soyadının ne anlama geldiğini Rus ya da Azeri kökenli arkadaşlar açıklayabilir. Azeriler kardeş ülke halkıdır ancak Türk değillerdir. Adamların kökeni kafkasya ve iran. Yani adamlar hep oradalarmış.. Türkler ise Orta Asya (Özbekistan, Türkmenistan vs)
    Dolayısıyla Türk de değil.. Azeri..

Neyse..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok büyük bir başarı. Emeği geçenleri kutlarım, başarılarının devamını dilerim. Sporda en çok korktuğum doping olayıdır, bu başarıda bir sakatlık çıkmaz inşallah diye eklemeden geçemeyeceğim.
    Atletizm ve diğer spor alanlarındaki başarılarımızın artması dileğiyle.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ramil ismi arapçadan gelen bir kelime.. Kum falına bakan anlamına geliyor. Türklükle ne alakası var?

Guliyev kelimesini tartışmıyorum. Bu soyadının ne anlama geldiğini Rus ya da Azeri kökenli arkadaşlar açıklayabilir. Azeriler kardeş ülke halkıdır ancak Türk değillerdir. Adamların kökeni kafkasya ve iran. Yani adamlar hep oradalarmış.. Türkler ise Orta Asya (Özbekistan, Türkmenistan vs)

Neyse..
    Ben Azerbeycanın nüfus dağılımını ya da azerilerin yüzde yüz Türk olup olmadığını yazmadım ki. Koşucunun Türk milletinden geldiğini yazdım. Ayrıca Azerbeycanın %40ını Türkmenler oluşturuyor.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal olsun turkiye helal olsun fenerbahçe

Yinede istifa ! ama yiğidi öldür hakkını ver , adam futbol dışında başarılı oluyor..

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devşirme olsada Türke daha yakın bir bulunamazdı herlade diğer branşlardaki devşirmelere bir göz atın ondan sonra şükredersiniz. Hele birde şampiyon sprinter bir beyaz sık görülen birşey değil. Japon bir adam vardı koşuda süt beyaz ırktır aslen siyahi olmaya ramak kalmış solaryumdan beyazları ciddiye almıyorlar diye psikolojikman hazırlanmış heralde not yinede sonuncu oldu

ByMuSt! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cahilliğime verin,sormak istedim.anladığım kadarıyla siz biz gibi bi Türk değil bu kişi. Azeri deniliyor , bizle alakası ne ?

Hani x memleketin y köyünden bi kardeşimiz çıksa eyvallah anlarımda.bun da bende pek sevinecek birşey göremedim.
    siz biz gibi bi Türk değil demeniz garip olmuş. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı'yız ama dnalarımıza yada soyağacımıza bakılsa bir çok kişi Türk değil. Anadoludan onlarca yüzlerce topluluk geçmiş yaşamış göçmüş dünyanın bir çok yerinde de böyle o yüzden safkan ırk aramak saçma. Spor adına çok fazla faaliyetimiz yok , var olanlarda kısıtlı. Ülkemiz adına orda yarışmış ve başarı elde etmiş. Bize de tebrik etmek yakışır.
    🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiyi tebrik ederim. Atletimiz bile ithal
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamaninda usain bolta parasi neyse verip huseyin yapaydik,kendimizi atletizmin onde gelen ulkelerinden sanacaktik demek ki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ByMuSt! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz biz gibi bi Türk değil demeniz garip olmuş. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı'yız ama dnalarımıza yada soyağacımıza bakılsa bir çok kişi Türk değil. Anadoludan onlarca yüzlerce topluluk geçmiş yaşamış göçmüş dünyanın bir çok yerinde de böyle o yüzden safkan ırk aramak saçma. Spor adına çok fazla faaliyetimiz yok , var olanlarda kısıtlı. Ülkemiz adına orda yarışmış ve başarı elde etmiş. Bize de tebrik etmek yakışır.
    Olimpiyat ırklar arası spor yarışması değildir. "Ülke" sporcuları arasında yapılır. Sorun burada işte. Bana göre tabi.

Serkan örneğin başarı satın alınmış gibi hissediliyor demiş. Haklı. Ancak başarı satın alınmaz, elde edilir.

Ha Azeri arkadaşın başarısını kutlamak ve milli marşımızı da çaldırdığı için teşekkür etmek gerek, o apayrı bir konu.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Neyse..
    "Az evvel televizyonda bir sığıra rastladım. Sığır konuştu:"Bu Türk atletizminin başarısı olarak değerlendirilemez. Azerbaycan'dan, Küba'dan, Etiyopya'dan devşirilmiş, Türk olmayan sporcularla uzun vadede başarı elde edilemez." Bak sen alagavata, nesebi belirsiz zürriyetsize! Bakü'de doğmuş, benle aynı dili konuşan, üstelik benle aynı etnisiteye sahip adamı; Habeşliyle, Kübalıyla bir tutuyor. La sığır, pişkin gavat; üniformanın göğsünde Türk bayrağı olması, üniformanın içindekinin Türk olduğunu göstermez. Sonuna kadar katılıyorum ama Türk olmayan birinin Türkiye'de doğmuş, büyümüş olması da onu ancak kağıt üzerinde Türk yapar. İşte Türkiye'de doğmuş bedeviyi, kekoyu Türk sayıp Türkiye sınırları dışındaki Türk'ü hariçten sayan bu düzene karşıyız. Hani o meşhur söz nasıldı? Hah, belə vəziyyətin içinə soxum!"

çok sevdiğim bir tarih-edebiyat alanında uzman hocam paylaşmış duruma çok uygun..

Azeri değil Azerbaycan Türkü.. Bu cümleleri milli bilince sahip Azerbaycan Türkleri'nin hatta birazcık tarih bilen birinin yanında söyleyip kendinizi komik duruma düşürmeyin.
    Yoksa Türkçe bir şekilde sayı sayan çocuğa kendi dilinde nasıl söyleniyor diyip bu rezilliğe gülen Acun gibi bulabilirsiniz..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Az evvel televizyonda bir sığıra rastladım. Sığır konuştu:"Bu Türk atletizminin başarısı olarak değerlendirilemez. Azerbaycan'dan, Küba'dan, Etiyopya'dan devşirilmiş, Türk olmayan sporcularla uzun vadede başarı elde edilemez." Bak sen alagavata, nesebi belirsiz zürriyetsize! Bakü'de doğmuş, benle aynı dili konuşan, üstelik benle aynı etnisiteye sahip adamı; Habeşliyle, Kübalıyla bir tutuyor. La sığır, pişkin gavat; üniformanın göğsünde Türk bayrağı olması, üniformanın içindekinin Türk olduğunu göstermez. Sonuna kadar katılıyorum ama Türk olmayan birinin Türkiye'de doğmuş, büyümüş olması da onu ancak kağıt üzerinde Türk yapar. İşte Türkiye'de doğmuş bedeviyi, kekoyu Türk sayıp Türkiye sınırları dışındaki Türk'ü hariçten sayan bu düzene karşıyız. Hani o meşhur söz nasıldı? Hah, belÉ™ vÉ™ziyyÉ™tin içinÉ™ soxum!"

çok sevdiğim bir tarih-edebiyat alanında uzman hocam paylaşmış duruma çok uygun..

Azeri değil Azerbaycan Türkü.. Bu cümleleri milli bilince sahip Azerbaycan Türkleri'nin hatta birazcık tarih bilen birinin yanında söyleyip kendinizi komik duruma düşürmeyin.
    Yoksa Türkçe bir şekilde sayı sayan çocuğa kendi dilinde nasıl söyleniyor diyip bu rezilliğe gülen Acun gibi bulabilirsiniz..
    Şimdi anlamadım. Sen bana mı söylemiş oldun şimdi bu sözleri?

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi bu azeri türküymüş, bir de zenci olanları var bunların afrikalı falan.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi anlamadım. Sen bana mı söylemiş oldun şimdi bu sözleri?
    "Azeri diye bir millet yoktur bunu Stalin hıyarı cıkardı Stalin cahil bir Gurcu'dur"
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türk milli takımından gelmeyen bu ülkede yetiştirilmemiş sporcu mzisine bakarsan rusların eğitim spor sistemiyle başarı almış birisi başarı değil aynı naim gibi

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Neyse..
    Azeri degil, Azerbaycan TürÄ·üdür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Türkiye'de doğup büyümeyen, Türkiye'de yetişmeyen/yetiştirilmeyen sporcuların Türkiye adına katıldığı yarışmalarda elde ettiği başarılardan gurur duymuyorum. Yavan bile değil, hiç bir anlamı yok benim için.. Kıymık kadar bile..

Naim Süleymanoğlu'nun rekorları parçaladığı zamanlarda 12 yaşındaydım gayet iyi hatırlıyorum. O zaman da aynı şeyleri düşünmüştüm. Naim ile Ramil in hiç bir farkı yok.. İkisine de teşekkür ederim, o ayrı konu.. Gurur duyulacak bişey yok..

Arda Turan örneğin..
    Tarz olarak sevmiyor olmam, başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez. Onun başarısından bir Türk olarak gurur duyarım. Türkiyede yetişmiş, yetiştirilmiş bir sporcu çünkü.. Ülkem adına gurur duyarım.. Onun adına gurur duymam..

Mesut Özil.. Adam Dünya kupasını kaldırdı.. Kariyerinde zirvelerde yellendi adam.. Gurur duyuyor musunuz onunla? Türk ya hani.. Benim için nötr birisi örneğin.. Başarılı olup olmaması beni zerre ilgilendirmez.. Almanya yetiştirmiş.. Onlar gurur duysun başarılarıyla..

Bir örnek daha;
    Türkiyedeki Türk hocalar, Türk antrenörler, Türk uzmanlar Kenyalı ya da Japon bir çocuğu Türkiye'de yetiştirsinler, geliştirsinler, Türkiye adına milli formayı giydirip olimpiyatlarda yarıştırıp madalya kazandırsınlar o çocuğa, ben onunla gurur duyarım mesela..
    Ülkem adına gurur duyarım..
    Buradaki bir çok kişi o kişinin kökeni japon/Kenyalı olduğu için yüzüne bakmaz muhtemelen..
    Irkçı arkadaşlar çünkü..

Bakış açılarımızın ne kadar ters olduğu şimdi daha iyi anlatabildim umarım..

tiMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede kimse sporcu olarak desteklenmiyor ki, 10 senedir altyapılarda top oynuyorum bir gıdım ileri gidiş göremedim. 3 tane büyük takımın oyuncuları var geri kalan 320 takım var bir yaş grubunda rahat söyleyebilirim en fazla 30 tane boyutta tam saha vardır.. Geri takımların çoğunluğu ya bu 30 sahayı kiralıyor veyahut halısahalarda antreman yapıyorlar. Günde 4 saat kiralayıp haftada 5 gün antreman yapmak çoğu küçük klupler için imkansız, bu nedenle kucuk kluplerdeki arkadaslar asla kendilerini geliştiremiyorlar çünkü iyi idman yapamıyorlar. Bir oyuncu küçük kluplerde tecrübe kazanmayıp nasıl büyük takımlara gidecek bu da anlaşılması zor bir konu.

E bir klubun 4 5 yaş grubu olduğu düşünürsek en iyi ihtimalle 1.5 saatlik antreman diliminde 2 yaş grubu bir sahada çalışır. Tam sahayı kullanmadan yapılan antreman nasıl başarı getirir ?
    Oyuncuların teknik top bilgisinden ziyade premier lig zencileri gibi sağlam bacaklara, sağlam karın kaslarına ve üst bölgeye sahip olması gerekiyor. Ancak hangi klubun fitness imkanı var ?
    Keza ülkede en popüler spor olan futbolda bile böyle bir durum söz konusu iken, amatör sporlarda, bireysel sporlarda nasıl başarılı olsun insanlar.
    Yani Türkiye'de spor yapma işi zevk artık başarı getirmez. Yol almamız gereken çok konu var çook.

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ramil guliyev kim ?? türk değil türke yakın değil. şampiyon olduysa oldu bize ne ki ? gereksiz bi konu olmuş...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler