Burası Gökçevlik. Ama bu sıcakta oraya gitmek mesele be. Gitsen de yiyeceğini suyunu taşı bir dünya iş. Bunun yanında Bozyazı'nın her yeri koy zaten. Merkezden hem doğuya hem batıya sıralanırlar. Sadece Dikilitaş ve Toslaklar koyunda tesis bulunur. Bir de merkezde Karataş dediğimiz mevkiide adanın oralarda tesis vardır. Diğer koylarda bulunmaz.
Bence Mersin'de güzel deniz ve kafa dinlemek istiyorsan Taşucu'nu geçeceksin. Sonra her yer tatil yeri.
Nadide şeyler değerlidir.
beyler herkes tisan tisan tisan demiş ama tisanmı kaldı ya?
Tisan 5 yıl evvel elit ve kaliteli ailelerin yeriyken şimdi fazlaca bu konudada görüldüğü gibi bahsedildi , keşfedildi ve oda yetmezmiş gibi sahili halk plajı oldu arabasına binen cono,apachi kim varsa orada.
henüz geçen hafta günlük 300tl (ki hiçbirşey dahil değil sadece ev üstelik elektrik suyu bile fatura ediyorlar) veren yakın aile dostumuzun yanına misafir gittik buranın tadı tuzu gram kalmamış dedim ve çok ama çok ciddi şekilde üzüldüm.
boyut şu boyut, plajda 6 yıl evvel 100 kişiden 90ı eğitimci,profesör,doktor,avukat ken şu anda plajda 100kişinin 90ı pat pat egsozlu 125cc yerli motor üstünde 4 kişi
Her zaman severek gidip kafa dinlediğimiz,karayollarının sosyal tesis yeri var mersin kapızlı'da . Haber bekliyoruz ses çıkarsa bayramda ordayız yine.
ailece gideceğimiz için ,bi ev kiralayıp annemi tatil de yormak istemedim. Baya masrafa girdik iş hayatımızdan dolayı ,otellere de geç kaldığımız için el yakıyor fiyatları.
imzasız..
tasucunda 1 hafta tatil yaptim...
Sinekler berbatti...
Deniz sicak...
Kumu ince... It kopuk yoktu tam aile yeriydi ama sinekler gercekten illallah ettirmisti... Temiz ev bulmak sorun olabiliyor...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Mersinin tüm sahilini ezbere bilen biri olarak şahsi zevkime göre en güzel koy Boğsaktır ama maalesef ordaki oteller ya güzel ama sahile sıfır değil yada İntermod isminde sahile sıfır ama tek kelime ile saçma sapan kalite için (tüplü tv,beton zemin,20 yıllık yatak vs) uçuk kaçık rakamlar istiyorlar (2 kişi tam pansiyon sanırsam en son 720tl).
fakat böyle bir deniz yok, arkada yaylada eriyen kar suyu deniz zeminden kaynak suyu olarak denize akıp girdiğiniz denizde tuz oranı az,ph değeri tam istediğiniz gibi serinliği ise 10 numara.
temizliğimi? abartmıyorum 6-7mt derinlikte yerde yürüyen yengeçleri sanki aramızda su yokmuş gibi seçebiliyordum teknede..
Erdemli tarafında olacam bende gezecek yada denize girecek yer tavsiyelerine açığım ama erdemli tarafını hiç tavsiye etmem deniz bakımından allahtan sitenin havuzu varda takılıyoruz orada öğlene kadar filan.
#RenaultSport Clio-R
Bi göz atın isterseniz.EN GUZEL MERSİN PLAJLARI | Biz Evde Yokuz
Anıl bayramda gideceksen fiyatları bir miktar yükselişe geçer bilgine..
Bizim Yemişkumunda yazlık var..O Çivardaki beldeleri önerebilirim...,Günlük pansiyon veya butik tarzı oteller iş görür..
Benzinli CC'ye binmektir umutlu yaşamak cCc @Anıl E. sabah bi Ankaraya gidip gelicem istişare halinde olalım organize olalım nerede kalıyorsun
Silifke tarafındayım miko
@İbrahim33 numaranı yolla kardo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)