vayyy mike ne güzel olmuş konu bende bi bira içtim geçenlerde daha dogrusu bi arkadaş içiyodu şişesi ve rengi hoşuma gitti bi yudum aldım sonra da bi şişe içtim çok hoşuma gitti ama ismini unuttumaçık sarı bi rengi limoni bi tadı var dı
![]()
vayyy mike ne güzel olmuş konu bende bi bira içtim geçenlerde daha dogrusu bi arkadaş içiyodu şişesi ve rengi hoşuma gitti bi yudum aldım sonra da bi şişe içtim çok hoşuma gitti ama ismini unuttumaçık sarı bi rengi limoni bi tadı var dı
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Ice burda da var çocuklar satın alıyor haklısın o konuda. Sirplar rakıyı seviyor zaten. 55 60 derece kiraz erik vs rakısı candır![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Selcuker Selcuk
- YouTube şöyle bir youtube kanalı var . evde çeşitli içkilerin yapımını anlatıyor . bir göz atmanızı öneririm
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
evde adam akıllı stout veya doppelbock yapmak mümkü mü? malu.m bulması biraz zor oluyor hazırlarını bile
Lager veya ale ne olursa olsun bizim damak tadımız farklı.
Dünyada içilen biraların çoğunu içtim.hatta birkaç yerel burada içtim.
Corona, budw. Heineken, guinnes, carlsbeg bunlar bizim damak tadımıza pek uymuyor bence, biz daha çok aldante denilen tarzda içecekler yemekler seviyoruz.
Hafif olmasına rağmen miller tad olarak bize yakın.
Diğerleri bana çok arpa aroması veriyor.
Yeni favorim efes malt, şeker hastasıyım illa içeceksen malt iç dedi doktor.
Bence tadı aroması çok iyi.
Eskiden gusta vardı oda güzeldi hala varmı bilmiyorum.
Aslinda bu konu burada kalsin gerek bira gerekse sarap vs paylasimlari icin. Ben meslegim geregi cok ilgiliyim, arastiriyorum, tadiyorum, brewery lere, vinyard vs gidiyorum surekli. Ogrendiklerimi paylasabilirim/paylasabiliriz![]()
hocam size katılıyorum Smirnoff Ice kesinlikle yumuşak bir içecek hatta çocuk içeceği bile diyebilirsin ama insanın zevkine kim karışabilirki?
şu amerikalılar halen ego tatminsizliğini aşamadı, yooo broo thats fuckin gay, o gey bu gey sürekli maço erkek olma,güçlü erkek olma , sert erkek olma davasında , kanıtlamasında, sana birşey diyiimi onların bu düşüncesi gey
adamlara kalsa sex on the beach gay, smirnoff ice gay, malibu gay, Baileys gay yani çok klişe ama kalitesiz laflar bunlar merak etme orda doğmuş 23 yıl yaşamış biri olarak gayet iyi biliyorum tipleri
sen kaç yılında gittin bilmiyorum zamanında hatch back arabada gaydi noldu? japon arabada gaydi noldu?![]()
diyorum ya kabul ediyorum saydığım onca içki yumuşak içimli içki ama bu beni kızmı yapar gaymi kardeşim? şaka gibi yorum
adana'da buranın hası yerlisi sabahın 4-5inde ciğere oturup bir şişe rakısını içmesiyle ünlüki buna bende dahilim, evimde jack,chivas, onu geçtim incirlikten hediye gelen stagg JR.Barrel proof bourbon'da var inan chivas yanında şurup kalır.
şimdi ben bunları yapınca sağ taşşağım 100kg sol 105kgmu oldu , Clint eastwoodmu oldum hayırdır?![]()
sen FG den baska birşey içermisin@Aps
"Wagen"thusiast
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)