User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Tramer kaydı hakkında yardım....

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasar ve değişen parçadan çok oluş şeklide önemli, tutarlar yetkili serviste en ufak contasına kadar yazıldığı için evet piyasaya oranla 2-3 katı yüksek çıkıyor. Bütün kayıtları yetkilide varsa içine siniyosa harici bişey yoksa işçilik iyi yapılmışsa alınır.

Daha yeni bi müşterimizin aracı sol ön kapı ve çamurluk birleşiminden darbe aldı, yan hava yastıkları açıldı harici hatasız bi araç ne boyası ne değişeni var, görünen hasar dışarıdan iki parça, ama araç pert olucak. Sebebi aracın dingilinin kayması ve ağır darbe almasından kaynaklı. Hasar var, hasar var. İyi baktırmakta fayda var alınan her aracı..

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ek olarak bende bi soru sorayım. Tramer'den hala kilometre gelmiyor mu? Aracın km'sini nasıl öğreneceğiz ?
    araç ruhsat sahibi ile tüvtürkten bilgi edinebiliyosunuz, ruhsat sahibi olmadan bilgi alınamıyor tüvtürkte sağlam tanıdık yoksa eğer.

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç fena durmuyor ama görmeden birşey söylenmez.İçinize sindiyse alınıp binilir.3-4 parça boya denmiş.%99 4 parça çıkacaktır.O parçalar başka bir zamanda boyandıysa tramerde onlarda çıkıyor olabilir mi?

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 4 parça boyayı on tampon arka tampon bagaj kapağı içinde olarak yazılmış. Araç sahibini buldum. Harici bişey çıkarsa bütün masraflarınızı karşılarım dedi.

Güveniyormuş arabasına.
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka bılgısı olan varmı ? yarın netlık kazanacak...
    doğuştan araba manyağı

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Durduğu yerde başka bir araç gelip vurduğu için airbag açan araba biliyorum ben. Gözümüzün önünde oldu yani.

Kemer gergisi çalıştıysa airbag açılmıştır. Bu renoda da böle pejoda da opelde de vwde de. Zaten kemer tokasını geriye çeken hava pistonu airbag ile aynı anda tetikleniyor. Aracın tesisatı o şekilde yani.

Eğer muhteşem(!) opel firması bu araçta bunu böyle üretmemişse ben zaten almam.

Bence megane 3 coupe bakın, megane 2 rs bakın, 308thp bakın, vw bile opelden iyidir. Naçizane kendi görüşümdür.

Ne alırsanız alın hayırlı olsun.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Durduğu yerde başka bir araç gelip vurduğu için airbag açan araba biliyorum ben. Gözümüzün önünde oldu yani.

Kemer gergisi çalıştıysa airbag açılmıştır. Bu renoda da böle pejoda da opelde de vwde de. Zaten kemer tokasını geriye çeken hava pistonu airbag ile aynı anda tetikleniyor. Aracın tesisatı o şekilde yani.

Eğer muhteşem(!) opel firması bu araçta bunu böyle üretmemişse ben zaten almam.

Bence megane 3 coupe bakın, megane 2 rs bakın, 308thp bakın, vw bile opelden iyidir. Naçizane kendi görüşümdür.

Ne alırsanız alın hayırlı olsun.

çok ilginç ilk defa duydum. sahibi açmadı diyor. 5664 ten sorgulattıgımda yukardaki parçaların değişimi geliyor. Airbagle ilgili bişey yok.

Servise bakıcam artık...
    doğuştan araba manyağı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler