Ben size cc ile "Sivaslı" diye bir film çekeyim daha iyi,ünal reisi de oynatırım. Gişe yapmazsak şerefsizim
Ben size cc ile "Sivaslı" diye bir film çekeyim daha iyi,ünal reisi de oynatırım. Gişe yapmazsak şerefsizim
tek kelimeyle iğrenç olmuş.Zaten kötü bir seri idi.Hadi 1. film biraz komik biraz sıcak birazda farklı idi o döneme göre.Gerisi berbat 2-3-4 film bile denemez.O aracın hali nedir öyle allah askına.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Işte kendi ayanı sıkmak deyimi bu
La kullanın bi 308 gti dip basık lip li falan
Modasının geçtiğini bilmiyolarmı bu fiberlerin bence o kadar salak degildirler yada salaktır lar neyse izler görürüz![]()
bostancı sanayide daha iyisini yaparlar
bunedir yaa
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
ılk sayfadakı vıdeo bollywood fılmlerınden kotu gercekten. hıc ızlememıstım, kendı acımdan bısey kaybetmemısım
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Ne filimdi hey gidi hey. İlk çıktığında sinemada izlemiştim. İlk günden bugüne kadar 407 kullanmaları çok gereksiz. O kadar araba çıkardı peugeot. Tamam anladık reklamınızı yapıyorsunuz da başka arabayla yapın RCZ falan koyun yani![]()
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Jant bulmak bile meseleydi,
Biri jant alıp mc'e geldiğinde olay olurdu hatta
Dükkan sayısı sınırlı, mal sınırlı, malların uyduğu araçlar sınırlı
bilgi yok, herşey deneme yanılma
fast and the furious 1 yeni gelmiş, ondan ne görüyorsak benzetmeye çalışıyoruz falan
güzel zamanlardı bunca imkansızlığa rağmen
Uzun süredir beklediğim bir filmdi sadece 508 kullanmamaları hayal kırıklığı oldu , ben yine heyecanla bekliyorum umarım güzel bir senaryodur da izlerken sıkılmayız
PSA Brother's
dünyanin en çirkin 407si , bu body yuzunden arabanin fiyati düştü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)