User Tag List

Sayfa 8/20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
374 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Tarsus'daki kazı?

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Techturkey bunu da çözerse daha da bişi demem..
    Muhakak çözülür abi
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yer altından araba çıkmıs dagılabılırız

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 sayfayı görüce bir hevesle okudum çözülmüştür ne acaba diye ama daha cevap gelmemiş
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tech ekibi hamlamış 8 sayfada çözülememiş sır
    SM PERFORMANCE

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün sabah fox da haberlerde gördüm bende araştıracağız dedi spiker

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncellemeyin beyler

umutlandırıp utandırmayın...

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu çok iyi yaaa hahahahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A haber el atmış izliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve bos haber hiç bir detay yok

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimsenin konuyla ilgili en ufak bilgisi yok reyizler ve adamları hariç

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eşim Mersinli, Tarsusda geçirmiş çocukluğunu, kazı yapılan bölgenin otobana doğru bir ön paralel caddesi diyelim, orada dayısı oturuyor. Laf aramızda dayısını pek sevmem, bu gün konusu oldu biraz laflarken dayısının neden biraz mal gibi hareket ettiğini sordum, aldığım yanıt, "ya onlar oraya taşındıktan sonra birşey oldu onlara zaten" gibi birşeydi.

Sonra anlattım kazı olayını, biraz mesleki durumdan dolayı manyetik alana maruz kalma sonucunda olan biten hakkında teknik detay sahibi olduğumdan, ve kazı çalışmasıyla bağlantılı olabileceğinden dayısının hal ve hareketlerinin oraya taşındıktan sonra değişmiş olmasını o yerin altında ne ıvır zıvır varsa kendimce ona bağladım.

Sinir sistemi elemanlarımız bir nevi elektrik kablosu gibi.. aranızda illaki vardır bilgisi olan, bilirsiniz. Bakın mesela 7. sinir kökü çok kalındır, bu yüzden biz hastanede 3 tesla bir mr cihazına hastayı yatırdığımızda hasta içerideyken birşey istediğinde önden yaklaşırız genelde cihaza çünkü cihazın arkası cok fazla manyetik odak barındırdığından, eğilmemizle baş dönmesi başlaması bir oluyor. Sebebi ise manyetik alanın gücü, ve elektriksel iletim taşıyan bir kabloya ( sinir köküne ) döndürme etkisi yarattığından dolayı. Çok daha yüksek manyetik alan değerleri düşünce gücünü bozduğu gibi, kalıcı olarakda hasar bırakabilir ki, yeni nesil 7 tesla ve üzeri mr cihazları bu yüzden genelde şizoid yada çok daha ağır psikotik vakalara beyin mr ları çekilecek şekilde daha cok araştırma amaçlı yapılıyor. Çünkü yüksek ihtimaller çerçevesinde hafıza kaybı sorunlarıyla karşılaşabiliyor insanlar. Neyse şu mr hadisesinden kurtulalım hemen.

Hal böyle iken benim düşüncem, direk yakımında örneği olduğu için kapıldığım his, orada aşırı kuvvetli manyetik alanı olan birşeyle uğraştıkları yönünde. Eminim biraz kurcalarsak oradaki tek garip davranan kişinin eşimin dayısı olmadığını görürüz.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eşim Mersinli, Tarsusda geçirmiş çocukluğunu, kazı yapılan bölgenin otobana doğru bir ön paralel caddesi diyelim, orada dayısı oturuyor. Laf aramızda dayısını pek sevmem, bu gün konusu oldu biraz laflarken dayısının neden biraz mal gibi hareket ettiğini sordum, aldığım yanıt, "ya onlar oraya taşındıktan sonra birşey oldu onlara zaten" gibi birşeydi.

Sonra anlattım kazı olayını, biraz mesleki durumdan dolayı manyetik alana maruz kalma sonucunda olan biten hakkında teknik detay sahibi olduğumdan, ve kazı çalışmasıyla bağlantılı olabileceğinden dayısının hal ve hareketlerinin oraya taşındıktan sonra değişmiş olmasını o yerin altında ne ıvır zıvır varsa kendimce ona bağladım.

Sinir sistemi elemanlarımız bir nevi elektrik kablosu gibi.. aranızda illaki vardır bilgisi olan, bilirsiniz. Bakın mesela 7. sinir kökü çok kalındır, bu yüzden biz hastanede 3 tesla bir mr cihazına hastayı yatırdığımızda hasta içerideyken birşey istediğinde önden yaklaşırız genelde cihaza çünkü cihazın arkası cok fazla manyetik odak barındırdığından, eğilmemizle baş dönmesi başlaması bir oluyor. Sebebi ise manyetik alanın gücü, ve elektriksel iletim taşıyan bir kabloya ( sinir köküne ) döndürme etkisi yarattığından dolayı. Çok daha yüksek manyetik alan değerleri düşünce gücünü bozduğu gibi, kalıcı olarakda hasar bırakabilir ki, yeni nesil 7 tesla ve üzeri mr cihazları bu yüzden genelde şizoid yada çok daha ağır psikotik vakalara beyin mr ları çekilecek şekilde daha cok araştırma amaçlı yapılıyor. Çünkü yüksek ihtimaller çerçevesinde hafıza kaybı sorunlarıyla karşılaşabiliyor insanlar. Neyse şu mr hadisesinden kurtulalım hemen.

Hal böyle iken benim düşüncem, direk yakımında örneği olduğu için kapıldığım his, orada aşırı kuvvetli manyetik alanı olan birşeyle uğraştıkları yönünde. Eminim biraz kurcalarsak oradaki tek garip davranan kişinin eşimin dayısı olmadığını görürüz.
    Peki buraya kadar güzel, giriş bölümündeyiz..
    Peki bu manyetik alan nasıl oluşur, neyden oluşur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçimizde bilipte anlatmayanin arabasi dolu ya yakalansin )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki buraya kadar güzel, giriş bölümündeyiz..
    Peki bu manyetik alan nasıl oluşur, neyden oluşur?
    Manteyik alan kazdıkları derinlikte neyden oluşur kestirmek zor. Bir madde vardır manyetik alanı vardır ve kuvvetlidir bilemeyiz, süratle akan birşeyinde manyetik alanı vardır ama böyle kuvvetli olacak kadar birşeyin tarsusu şimdiye kadar içine alıp götürmüş olması gerekirdi. Genelde ufo tarzı yaklaşımlara güler geçeriz ama ne bileyim.. insan saçmada gelse düşünmeden edemiyor.
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufodan öte birşeyler söylemek gerekirse; daha gerçekci birşeyler..
    Evrenoz'un dediği gibi, gömü hazine tarzı bişey toprak altında iken ve toprağın altından cıkarken bile devlete aittir. Bu kadar koruma vs anlamsız o senaryoya göre.
    Kriminal düşünecek olursam ya saçma büyüklükte toplu bir mezar veya bir imha kuyusu buldular, faili ve kendi meçhullerin atıldığı yada hakaten ortalığı karıştıracak kadar beklenmedik birşey.
    Birilerini yerinden yurdundan edecek büyüklükte birşey olmasa o kadar uzun zamandır özel harekatı felan nöbete dikmezler diye düşünüyorum.

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer aramızda öldürülen polisin yakın akrabası / arkadaşı vs yoksa malesef tt nin çözebileceği bir olay değil..çünkü mevzu yeni değil. birşeyler ortaya çıksa çıkardı şimdiye kadar. artık bize söylenene kadar bekleyeceğiz ve onunla yetineceğiz gibi duruyor. bence kesin Tevrat incil yada o döneme ait önemli kayıt belge vs çıktı. giyilen koruma kıyafetlerinin o bölgedeki radyasyon yada manyetik alan için değilde, kazı alanında kullanılan kimyasallar yada radar tarzı aletlerden veya olmadı gazlar, antik bakterilerden vs. korunmak için olduğunu tahmin ediyorum.
    MKIV TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STHL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer aramızda öldürülen polisin yakın akrabası / arkadaşı vs yoksa malesef tt nin çözebileceği bir olay değil..çünkü mevzu yeni değil. birşeyler ortaya çıksa çıkardı şimdiye kadar. artık bize söylenene kadar bekleyeceğiz ve onunla yetineceğiz gibi duruyor. bence kesin Tevrat incil yada o döneme ait önemli kayıt belge vs çıktı. giyilen koruma kıyafetlerinin o bölgedeki radyasyon yada manyetik alan için değilde, kazı alanında kullanılan kimyasallar yada radar tarzı aletlerden veya olmadı gazlar, antik bakterilerden vs. korunmak için olduğunu tahmin ediyorum.
    Videolardaki gibi yeşilse, direk radyasyon için. Renkleri bellidir onların. Bakteriyel koruma genelde sarı, manyetik koruma için ise o tarz bir kıyafet giymezler. Manyetik koruma için genelde faraday prensipi taşıyan aksesuarlar kullanılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis için 2 iddia.

1. Fetocu polis kaziyi sizdirdigi için öldürüldü.
    2. Definecileri yakalamak üzereydi Defineciler öldürdü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler