alsınlar bir geiger sayacı 600-700 tl altı üstü.. radrasyon varsa 1 km ötede den havadaki iyonize radyo aktiviyeti söyler sayaç..
alsınlar bir geiger sayacı 600-700 tl altı üstü.. radrasyon varsa 1 km ötede den havadaki iyonize radyo aktiviyeti söyler sayaç..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yanlışlık olmasın, geiger muller sayaçlarının etkili uzakluğı taş patlasa 50-60 santimetredir ki o da bir kaç milisyvard üzeri değerleri bu mesafeden anca alır. Hani atom bombası düşmüş bir yere gitseniz heryerden ölçüm alabilirsiniz, ottan topraktan vs ama, uzakta bir yerde bir madde açıldı ve hele toprak altındaysa, geiger sayacını kazının hemen üzerinde çalıştırmanız bile bir işe yaramayacaktır. He kazının üzerindeki topraktan okuyorsa, zaten radyasyon engelleyici kıyafetlerin felan pek işe yaramayacağı birşeyle uğraşılıyordur ki, nöbet tutan askerlerin coktan telef olmuş olmaları gerekirdi.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
))) yok yok o semptomlar radyasyon kaynaklı değil, aşırı manyetik alana maruz kalma sonucu olabilecek şeyler. Hani geç intikal, kafa basmaması tarzı şeyler o yüzden olabilir
Orada o denli büyük miktar bir radyasyon olsa bizim dayının kanser haberini alırdık herhalde kaç yıldır
![]()
EKŞİ'den ALINTI
orada ne olduğunu artık çok net, çok iyi biliyorum. hem de çok kısa süre önce, öğrendim. hem de çok anlamsız, hiç ilgisi olmayacak birinden! ama adam benim türk olduğumu bilmeden söyledi. enteresan bir bilgi oldu! öğrendiğim! çünkü kendisi türkiye'ye bu kazıyı yapmaya giden ekibe katıldı!
ama siz benden değil, ileride açıklandığında basından öğrenin! yeşillendirmeyin, söylemem.
okumadan silerim!
bu kadar hatırı olan insanlar için, tek diyeceğim şey; hristiyanlık inancına göre önemli olan birşey bizim topraklarımızda bulundu! halen gün yüzüne de çıkarılan onlarca parça mevcut!
öyle ufo, radyasyon veya bu dünya dışından gelen farklıklar ile ilgili değil. sadece bu bilgi açıklandığında, eğer gerçekten açıklansın denirse, kutsal kitaplarda yazan bazı şeyler değişecek!
amerika ve israil vakitanla birlikte bu bilginin ne zaman? nerede? kimler tarafından açıklanacağına karar verecek? ne zaman? büyük ortadoğu projesi şekillendiğinde tarsus hangi ülke topraklarında kaldığında, söylenir diye tahmin ediyorum. çünkü bunu sergilemek o ülkenin gelirini çok yükseltir. umarım koç müzesinde böyle bir eser müzesi açılır!
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
valla bu kadar sır gibi saklıyorlarsa beni altın hazine dini bir şey kesmez en az bir uzay gemizi ufo falan beklerim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
100 yaşına kadar sağlıklı yaşayıp ülkenin başına diktatör olmanın sırrını bulmuşlar![]()
Tüm köprülerin ortasına da gişe koymanın sırrını bulmuşlar, hemde siyah gişe.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
atılan iddialar şaşırtıcı yüklü bir ganimet, bir uzaylı cesedi, ilk incil gibi çok iddialar var. Bu işe birinin el atması lazım Tech bu konuyu en kısa sürede çözer...
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
o bölgede ilk hristiyanların yerleşimleri var ve ilk incillerin (izmit konsülünde reddedilmiş olan) o bölgede çıkması olası dır ve hatta hristiyan aleminin korktuğu Barnabas incilinin bulunmuş olması bile olası.
Vay be neler varmışta haberimiz yokmuş heyecanla takipp
Evet bu Kazıda BARNABAS incilinin olma olasılığı çok yüksek
Vatikan değiştirilen İncilin gerçeğinin Ortaya çıkmasından korkuyor bence kitabı okuyanların ölme muhabbetide burdan geliyor
yazıcıoğlunun ölümünün bu olayla alakasının olduğunu düşünmüyorum. Günümüzdeki şeytanların üzerine düşmek lazım ( :
Barnabas incili ilk defa 1981 yılında Şırnak Ulu derede bir mağarada bulundu bölgenin aşiret lideri 280k $ karşılığında zamanın malatya milletvekiline satıyor lakin jandarma el koyuyor
sonrasında Genelkurmay özel harp Dairesine geçiyor
inceleme sonrasında 2000 yıllık olduğu nişasta ve pamuk Hamuru olduğu öğreniliyor
Sonrasında tercüme ediliyor
kitabın giriş kısmında
Alemlerin Rabbi olan Allah tarafından, Mesih'e vahyedileni, ondan duyduğum gibi 48 yıl sonra, aynen duyduğum gibi, Demir Nüsha olarak yazıyorum. Ben Kıbrıslı Barnabas'ım.
Bu arada Barnabas hz. İsa nın öğrencisi.
ilk 19 sayfasında
Tevhit'ten başka bir şey yokmuş Zikrullah varmış İbadet etmenin önemi, Allah'a eş koşmama. Komşulara yardımcı olma. Lut Kavmi ile ilgili bazı uyarıcı bilgiler ve ibret alınmasını öğütleyen bazı kıssalar varmış.
tabi bu arada Zaman gazetesinden bir yetkili önce bu tercümeyle ilgili röpörtaj yapmak istiyor ardında kitaba talib oluyor ücretinin bi önemi olmadığını ifade ediyor Fettoş ta işin içine giriyor yani ( :
Bu incil 4 nüsha olarak yazılmış geriye kalan 3 incii in yerleri bu kitabın son sayfalarıda varmış
dier ikiside bulunmuş fakat sonuncusu bulunamamış kitapta Süleymaniye Zaho bölgelerinde olabileceği işaret edilmiş
ikinci incil bulunduğunda 27 yaşında olan bi araştırmacı İsrail gizli servisi tarafından öldürülmüş bu arada tercümeyi okuduktan sonra Müslümanlığa geçmiş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)