Ulan bi instagram keyfimiz vardı onun da içine ettin he hasan
2 gündür giremiyorum sana laf yetiştirecegim diye
Ulan bi instagram keyfimiz vardı onun da içine ettin he hasan
2 gündür giremiyorum sana laf yetiştirecegim diye
Şairinde dediği gibi gün ola harman ola
Hasan bi vekil göndersem işlerim cok yogun sen onun agzına silah dayasan nasıl olur..
Ha caymadık ha sözümüzden bende gelecem
Hani söz vermek baska bişey vermeye benzemez diyordum ya ee arkadas sen sözlerini tutmuyorsun sürekli mızıkcılık yapar mı insan , yanına ne zaman otursak arabayı yokuşa sürüyorsun
Post atmaktan sıkıldım , sabah aksam techturkey , hem insanlarda sıkılmıstır bizden , cık özrünü dile kapansın konu (3000 lira da indiregandi olmasın ama göz var nizam var sen bana 3000 borclusun)
Abiminde adı hasan ulan abimden sogudum , senin konu için görüştüğümüz avukatla bu konu içinde görüşüyoruz adamın ismi değişiyor olum
Bizde aynısını diyoruz adam devir alıyor yapılı makinenin evine varmadan çat motor kırılıyor
Suya kesmiş ethanol ü uyarılara ragmen değişmedi ve arac yaralıydı hani basıncta basmıyordu ya ha işte bu arkadas o araabyla çıktı yarıştı
Sonrada tehdit etti , şantaj yaptı bla bla bla , 2 sezonluk dizi tadında yani
Hahahahhahaahhahahahaha bir eksi daha yazıldı hanene
Sen demedin mi bana bişey olmaz dediler bende direk yakıtı koyup üstünede benzini çekip gazlamaya cıktım diye o esnada zaten araba duman atıyordugtx35 setup araba yapmışsın ama bakkal hesabı al pistonu ver kolu , bişey bildiğin yok eski dostum , kim sikim hıyar dese seninki de bana uyar deyip bir parça tuz alıp arkasına koşuyorsun
Birde artıgım post da 3000 lira para almadıgını yazmışsın anlatsana biraz nasıl oldu o konu?
Bende evlat acısı, sende kuyruk acısı varken biz dost olamayız - MaxiCep
Su hikayeyi oku bir de hasan , ne kadar sana ve bana uyuyor bir bak istedim
Bizde bu yara sende de bu acı olduktan sonra artık biz dost olamayız eski dostum
Bunlara da bi açıklık getir bakalım Bay cep herkülü
Zaman en önemli hazinedir hasancım kaybettikten sonra kıymet bilme cık özrünü dile aslanlık yap bir kere ya bir kere sadece
Konu kapansın gitsin herkese baş agrısı olduk buna hakkımız yok,, ee cıktık bir yola bu yolun dönüşüde yok , ne zaman bitecek bu azap hasan kardeş
Bu arada ben mod ları sabırsız bilirdim Allah razı olsun adamlar sabır küpü oldu ceza bile yemedik belli ki herkes hasanın 2 dudagından bir özür bekliyor hadi hasan sen bunu yaparsın
Hasan bir önerim daha var sana gtx35 setup makine yapmışsın
S3 ü bana ver ben kullanayım olacak sorunların hepsi kabulüm sende subarunu getir eger seni gecersem ben arabacı da degilmisim adam da diyecek misin? Bak turbon 2 mm daha büyük s3 ten ve 2.5 litresin yani 500 cc daha fazlasın , kıcı ve motoru kırık 1800 cc 60 mm turbo s3![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)