Beyler nefes alıyonuz verin bakim ordan biraz vergi.. temiz hava veriyoruz size "DİYECEKLER" Az sabredin :))
Printable View
Beyler nefes alıyonuz verin bakim ordan biraz vergi.. temiz hava veriyoruz size "DİYECEKLER" Az sabredin :))
Aracimla yillik odedigim mtv 650tl falan. Yilda 30000km yapiyorum. 7500tl lik mazotun yarisi vergi olsa mtv den cok mazottan sokuyor zaten. Mtv baya azmis diye gecirmistim aklimdan. Aklima tukureyim
Koca ülkenin en boktan zamanına doğduk amk
Günde 4 saat uyku
Dört bir yanı hain dolu
Kıskananlara inat yanındayız reisim.
Haber geldiğinde tam da arabayı sanıyordum bakalım bizim halk ne zaman uyanacak
O değilde mondeoyu iyi ki vermişim dün :D
Maliye Bakanlığı, Taşıt Almayı Düşünüp MTV Zammından Sonra Vazgeçenlerden de 'Vazgeçme Vergisi' Alınacağını Açıkladı...
Ahha ha yarın 2008 2.0 araç bakmaya gidecektim bu haberle beraber yüksek hacimli araç kullanma zevkimide sonlandırıyorum , bu yolun sonu karanlık önlem almak gerekiyor bu yamyamlar karşısında .
Facebookta vergisi 50 lira olan araba var, işine gelmiyorsa ondan alın yorumları görüyorum, bu insanlardan bi zikim olmaz. Allahım sen beni kurtar bu ülkeden.
zaten yanlış demiş 50 tl ye yok 68 tl en düşük ..
Oluyor böyle şeyler.. Fazla kafa yorarsan, kafayı sıyırırsın, hikmetine fazla şey yapmamak lazım..
burasi sonucta motorun hacmine göre vergi alinan cag disi bi ülke cok sasirmadim.
3000 tl maaşın ne kadarını araca harcayarak alıyorsunuz? Ben 40 bin tl'lik arabaya bile 2-3 yılda falan anca binebiliyorum :) O da öde öde bitmiyor.