MTV %40 arttı
Finans Kurumlar Vergisi %20'den %22'ye
Şans oyunlarında vergi %10'dan %20'ye
Gelir Vergisi 3. dilim %27'den %30'a çıkıyor!
Printable View
MTV %40 arttı
Finans Kurumlar Vergisi %20'den %22'ye
Şans oyunlarında vergi %10'dan %20'ye
Gelir Vergisi 3. dilim %27'den %30'a çıkıyor!
İ. Melih
brahim Melih Gökçek @06melihgokcek
·
1 sa
@06melihgokcek adlı kullanıcıya yanıt olarak
2ï¸âƒ£SADECE BİR SENE TELEFON DEĞİŞTİRMESEK 5 SENE MTV FARKI ÇIKAR.
SENE DE SADECE AİLECE BİR LOKANTA YEMEĞİNDEN VAZGEÇSEK MTV FARKINI KARŞILAR
Babadan kalma dükkan var. 750-800 kira + maaş 4250 tamamıyla kredi ödüyor. Annesinden aldığı harçlıkla mtv, sigorta, kasko, günlük 3 km yol gidecek benzin kredi kartından çekip ay sonu ödüyor :D
Önceki arabasınıda işe başladığı gün annesine kredi çektirip almıştı. Tam maaşı kadar kredi borcu ödüyordu. Kredi bittiği ay yine aynısını yaptı.
S*kt*rsin gitsin, kendileri hiç bir şeyden aşağı kalmıyorlar, insanlar neden kendi ihtiyaçlarından kısıp devlete domalsın. Şerefsiz adiler, bütün siyasilerden tiksiniyorum, hükümet zaten halkı öpüyor, bir tane muhalefet çıkıpda olmaz böyle diyemiyor, Allah belasını versin hepsinin, meclisteki 550 tane millet vekilinin hepsine haram zıkkım olsun, hiçbir işe yaramayan domuz sürücü, kan emici keneler.
haberi duyan sürücü dayanamadı :D
ah bu kadınlar.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...a2&oe=5A50DFD6
Bugün haberlerde taksicinin biri diyor ki eminim C Başkanının bu zamlardan haberi yoktur yoksa maliye bakanına kızardı diyor Allah'ım gurban olduğum yarabbim bu insanlar neden böyle amip gibi vallahi yoruldum bıktım bu ülkeden
Bu memlekette yapılanlar var.
Yapılanlar yüzünden tartışanlar var kavga edenler var..
Yapılanların düzelmiyceğini bilip çarka uyanlar var..
Birde yapılan şeylere önlemini alıp hayat yaşam kalitesini bozmadan ona göre şekillendirenler var..
cok bitik bir memleketteyiz yazık insanın yasama sevincini alir bunlar
Kariya gelince hermesten 210 BİN TURK LİRASİNA canta. Kendine yazlik PADİSAHLİK SARAYİ ogluna GEMİ FİLOSU vatandasa gelince ver sirtina kuskuyu. Serrrrrrrrrrefsiz kopekler sizi zehir zikkim olsun burnunuzdan fitil gelsin. Bu devran s.ke s.ke elbet donecek. Sirtina bindiklerin gelip sana sira sira binecek yanina kalmayacak. Orta direk olmasa ulke *** cukuruna donecek. Makarnaci tayfa zaten uykuda bile degil olmusler haberleri yok zengin zaten bir yolunu buluyor en azindan su adilerden uc bes kaciriyor. Orta direk esnaf beyaz yaka mavi yaka bordro mahkumlarina daya baba daya amk. Firsatini yakaladigim an bu adilerden bursumu alip kacicam daha da doneni ne yapsinlar. Yazik gunah lan bu kadar bir millet sogutulmaz vatanindan.
amaa ama amaa yol yabtı hüloğğğ yol yaptı. ilk yağmurda o yol fakirin tofaşını park halinde içine yuttu..
yol yaptı diyom hüloğğğğğğğğğğğ duymuyonuzmu lan.
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl...id_4001642.jpg
Şu an facebook anasayfam komple %40a tepki. Bence geri adım atacaklar ve %20 dediklerinde alan memnun veren memnun kalacak giren gene bize olacak :)
Yeni bmw-merso motorların hacim yükseltmesi yapılabiliyor mu?
ne demişdik külüstür deyip geçme bir gün lazım olur .. güzel motto oldu yalnız..
http://www.techturkey.com/forum/sohb...sin-st-26.html
%40 a ekstra olarak 2018 de alınan araclar için geçerli araç değerine göre +%20 ye varan ekstra artışlar olacakmış vergide. O kadar da güzel anlatıyorlar ki aynı motor hacminde ucuz araç alan ile pahalı araç alan arasındaki adaletsizliği engelliyorlarmış. Hep vatandaşın iyiliğini düşünüyor hokömetemiz hülooooğğğğğğğ.
Herşeye alıştıgımız gibi bunada alışacagız.
Bi hesapladım da belki benzer yaşta olan aracı vardır.
2005 model 12-15 yaş diliminde 2.0 Hacminde aracım var.
2017 de 388x2 = 766 TL öderken
2017 de 543x2 = 1086 TL ödeyeceğim.
Düşük mtv li araba al diyenlere selam olsun.
Twingo'nun (16 yaş sonrasası düşük hacimli) piyasası artar demedi demeyin, ilanlarda görürüz düşük mtv li araç diye.
Bu sene 34x2 ödemiştim. Seneye 50 olsa ne olur :)
Gözden kaçan diğer kısım ise dağıtılmayan kar'ın %1'i tevkif edilecek (kesinti yani) Patronlar bundan hiç hoşlanmayacak eminim.
Arkadaşlar fazla eleştiri yapmayın,bence yeni akım,eleştirenleri barzani'ye mensup olmaktan suçlayıp içeri attırmak olabilir.
Eeeyy Almanya tüp kuyruğunda beklediğimiz günleri görüp gülüyordun değil mi ? Şimdi de baktın her evde doğalgaz var kıskançlığından çatlıyorsun . Kahrol münih al sana batman .