User Tag List

Sayfa 7/35 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
659 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: MTV yüzde 40 artacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı cahil vatandaşlarımız yollarda kiralık araba görüp sahiplerini küçümsüyor. Bikaç kere denk geldim bu arkadaşlara yiyecek ekmekleri yok araba kiralıyorlar gibi yorumlarda bulunuyorlar. Bu arkadaşta onlardan ben görmeyeli araba kiralayanların maaşı biraz daha süşmüş 2000 olmuş. Tamamen kendi egosunu tatmin etmek için otobanda kiralık audi görmekten halk efsanesine dönüşmüş bi mesele.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.000tl maasla 200.000tl lik arabaya nasil binilir bi anlatsana..
    şirket giderlerinden düşülür maaşlı çalışanınada şirket aracı olarak altına çekilir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şirket giderlerinden düşülür maaşlı çalışanınada şirket aracı olarak altına çekilir..
    Gödümle güldüm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3000tl maaşla 200bin tllik araca beni bindirirsen her ay 1000tl de sana ateşlerim.
    farketmez aynı cevap yukarda yazdım.. sen dediğini yapanda var bu arada duyuyoruz .. etrafda çok megandan inip sıfır 5 kasaya c kasaya binenler var nerden bulmuş diyorlar falancanın filancanın şirketi üstünden almış deniyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bir arkadaşım var. 4250 maaş alıyor. Geçenlerde sıfır amg paket E180 aldı.

270'e almış. Eski arabasını 70'e saydırmış. 200k kredi çekip almış. Maaşının tamamıyla kredi ödüyor. Emekli annesinden harçlık alıp yaşayıp gidiyor.

Yılda 2000 km anca biniyor. 5 sene sonra 10k km'de satıp yine böyle yapar

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merdal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı cahil vatandaşlarımız yollarda kiralık araba görüp sahiplerini küçümsüyor. Bikaç kere denk geldim bu arkadaşlara yiyecek ekmekleri yok araba kiralıyorlar gibi yorumlarda bulunuyorlar. Bu arkadaşta onlardan ben görmeyeli araba kiralayanların maaşı biraz daha süşmüş 2000 olmuş. Tamamen kendi egosunu tatmin etmek için otobanda kiralık audi görmekten halk efsanesine dönüşmüş bi mesele.
    O bomba zaten Altindaki arabaya bakip amaan kiralikmis diyenler oluyor Bunu soyleyenleree hadi 2 ay kiralasana diyip geciyorum Rakami duyunca zaten susuyorlar orta paket passat bile 3000 liralara geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı merdal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O bomba zaten Altindaki arabaya bakip amaan kiralikmis diyenler oluyor Bunu soyleyenleree hadi 2 ay kiralasana diyip geciyorum Rakami duyunca zaten susuyorlar orta paket passat bile 3000 liralara geliyor
    doğrudur ben ilkokul mezunuyum keşke beni o kadar aşalamasaydınız .. doğrudur paramda yok çok gördüm mü ego tatmini yapıyorum .. ben 2 ay değil 2 gün bile kiralayamam ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur ben ilkokul mezunuyum keşke beni o kadar aşalamasaydınız .. doğrudur paramda yok çok gördüm mü ego tatmini yapıyorum .. ben 2 ay değil 2 gün bile kiralayamam ..
    Sana birsey demiyorum ama 3000 maas alan adamin 3000 liraya arac kiralamasini anlatsana. 3000 dedigimizde passat ev kirasi, cocuk, yakit ve diger gdierlerini de yazalim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana birsey demiyorum ama 3000 maas alan adamin 3000 liraya arac kiralamasini anlatsana. 3000 dedigimizde passat ev kirasi, cocuk, yakit ve diger gdierlerini de yazalim
    sıkıntı yok ben gördüğümü söylüyorum sizler varsayım teorik şeyler üstüne yazıyorsunuz çiziyorsunuz.. rakamlarla realite hiç bir zaman aynı değildir.. burdaki mevzu arabanın değeri değil arabanın ne olduğuda değil ama anlayana işte..
    siz varsayın benim için sıkıntı yok ticaretin içinde olanlar neler görüyor burdakilerdende bir sürü insan biliyordurda söyliyemez.. söylerse sıkıntı olur.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2002'den beri bu hukumet ulkeyi kalkindirmayi birak halkina 1 gun bile refah saglayamamistir . Fakat insanlar okadar rahat ki , nereden bir yaptirim kendine dokunursa ozaman konusuyor , findik orneginde oldugu gibi , findik 8 lira degil de 18 olsaydi " seni baskan yapacaz " naralari atilirdi . findik 8 lira oldu " unutma seni baskan yapmak icin evet veren bizdik , hayir vermesinide biliriz" dediler. Bu dupe duz iki yuzluluktur , ucu size dokununca hede hode , ucu dokunmazsa yasasin padisah . Mtv'de ayni sekilde , diger kisa donem kalkinma programinda ki vergiler de .
    Ne yazik ki ulke resmen bitme duruma girmistir . 15 yil once Kurdistan kelimesi dahi telafuz edilemezken bugun devletin kanalinda Kurdistan referandumu hakkinda haber yayinlaniyor.
    Bu duruma bizi dusuren bu ulkeyi yonetenlerdir . Bunu bile goremeyip koru korune inandigini savunan da genis Turkce'mizden kendine uygun sifati secebilir .
    Zaman uyanma zamanidir , uyandiniz uyandiniz , uyanmadiniz bu durumun kotu sonuclarini hepimiz birlikte cekecegiz ...
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş niye her girdiğimiz konuda mutlaka kavga edenler oluyor?
    7 sayfa post var 3ü kavga
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gormussunzudur ayri konu bende goruyorum ama genel durumu bu sekilde saymak ayri birsey borc harc icinde lux araclara binip. Yakitini odemeyin diye az arac kullanan yada kucuk motorlu evin 2.araciyla gezenlerde var bizim insanimiz 36 ay taksitle iphone aliyor otesi var mi ekran cami kirildigi, odiyemiyecegini ve daha 30 ay taahhutu oldugu icin apple da aglayan insanlar gordum garantiden degistirin diye... Bahsettigim seylerde teorik degil bu arada

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2002'den beri bu hukumet ulkeyi kalkindirmayi birak halkina 1 gun bile refah saglayamamistir . Fakat insanlar okadar rahat ki , nereden bir yaptirim kendine dokunursa ozaman konusuyor , findik orneginde oldugu gibi , findik 8 lira degil de 18 olsaydi " seni baskan yapacaz " naralari atilirdi . findik 8 lira oldu " unutma seni baskan yapmak icin evet veren bizdik , hayir vermesinide biliriz" dediler. Bu dupe duz iki yuzluluktur , ucu size dokununca hede hode , ucu dokunmazsa yasasin padisah . Mtv'de ayni sekilde , diger kisa donem kalkinma programinda ki vergiler de .
    Ne yazik ki ulke resmen bitme duruma girmistir . 15 yil once Kurdistan kelimesi dahi telafuz edilemezken bugun devletin kanalinda Kurdistan referandumu hakkinda haber yayinlaniyor.
    Bu duruma bizi dusuren bu ulkeyi yonetenlerdir . Bunu bile goremeyip koru korune inandigini savunan da genis Turkce'mizden kendine uygun sifati secebilir .
    Zaman uyanma zamanidir , uyandiniz uyandiniz , uyanmadiniz bu durumun kotu sonuclarini hepimiz birlikte cekecegiz ...
    Uyanma zamanı geçti çoktan abi, bu satten sonra uyansada millet birşey olmaz.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı yok ben gördüğümü söylüyorum sizler varsayım teorik şeyler üstüne yazıyorsunuz çiziyorsunuz.. rakamlarla realite hiç bir zaman aynı değildir.. burdaki mevzu arabanın değeri değil arabanın ne olduğuda değil ama anlayana işte..
    siz varsayın benim için sıkıntı yok ticaretin içinde olanlar neler görüyor burdakilerdende bir sürü insan biliyordurda söyliyemez.. söylerse sıkıntı olur.
    Ya patron kusura bakma da , doviz konusundan yazdiklarina denk geldikce okuyorumda , 14.294 mesajin var alayi bos beles , herseye , her konuya , her olaya mutlaka bir yorumun var ve okadar gereksiz yaziyosun ki 1 ay sonra yazdiklarina acip baksan " ulan ben ne sacmalamisim " dersin . Bu yazdiklarimi genel olarak yazdigin postlar uzerinden yorumlayarak yaziyorum . Yanlis anlama sana , ya da kisiligine bir soylemim yok ama fikirlerin ve anlatim bicmin cok alakasiz ve gereksiz . Herseyin en iyisini ben bilirim diyenlere kayiyor yazdilarin .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uyanma zamanı geçti çoktan abi, bu satten sonra uyansada millet birşey olmaz.
    olmedik ya ...

Bugun bir arkadasim whatsapp grubundan bir sey yazdi . Ruzgar alkoclar bugun evlenmis sanirim , kiz almaya bile gitmisler , neyse ...

Dedi ki , demekki aklina bir seyi koyunca ne olursa olsun ona ulasmak mumkun . Cok guzel bir sey dedi aslinda .

Aklimiza koyarsak , bunun icin calisirsak , direnirsek , umudumuzu yitirmezsek , biz de belki istedigimiz seylere ulasiriz .

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmedik ya ...

Bugun bir arkadasim whatsapp grubundan bir sey yazdi . Ruzgar alkoclar bugun evlenmis sanirim , kiz almaya bile gitmisler , neyse ...

Dedi ki , demekki aklina bir seyi koyunca ne olursa olsun ona ulasmak mumkun . Cok guzel bir sey dedi aslinda .

Aklimiza koyarsak , bunun icin calisirsak , direnirsek , umudumuzu yitirmezsek , biz de belki istedigimiz seylere ulasiriz .
    Öyle tabi abi ölmedik ama, bıktık bu beyinsiz et yığınlarından, adam zoruna gidiyorsa git vergisi düşük araba al diyor, ne diyebilirsin ki.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesin be bıdı bıdı yapmayı. kılıyık dedik böle seviyoz, fantazilerimiz siz cahape zihniyeti olur mak mı aynı dan merdiven ters. imf 5 milyar merkezde 135 arabada 5 evde 40.

kesin artık dırdırı yani.

It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kılıçdaroğlu: " Bunuda bize yıkarlar demedi demeyin"

Bu ülke hepten zıvanadan çıktı

Şuraya hala beyni bitik bazı üye bozuntuları saçmalık mesajları paylaşmakta

Ocakda mtv öderken reiiiisssss biraz daha diye bağırmayı unutmasın o destekçi got kılları
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler