iyileşmeyip siyasete girebilir, zaten fotoğrafta da sinyali çakmış..
Printable View
Junior ligde veteran olarak yarışıyor olabilir.
Ama takımı neden başka sürücü bulmuyor o zaman?
Var bir takım oyunlar, olaylar sanki.....
Sponsor olaylarından sonra çok riyakar oldu. Yolda kuzenim rastladı G mercedesteydi o kadar el salladı bağırdı bi selam versin diye ama kenan gördüğü halde selamı çok gördü. Tam bi yalak . Gözümden çok düştü
geçmiş olsun.
kazaların önüne geçilemiyor maalesef.
Yarış lobisinin işidir.Allah şifa versin..
adam senin bayrağın altında ülkeni gururla temsil ediyor , oraya buraya dayamış diyenler var bi de adam zaten başarılı biyere dayanmasına ihtiyacı da yok , sırf akp li diye gram üzülmedimler bilmem neler havada uçuşuyor. her şeyden önce bu adam terörist değil bizim gibi türk vatandaşı , ve sporcu ve İNSAN. Yazık çok yazık. Bir *** olmaz bu ülkeden bu kafayla.
Geçmiş olsun. Spora siyaset karıştırmasaydı eminim çok daha fazla seveni ve üzüleni olurdu.
Allah korumuş. Bel kırığı berbat bir şey :S
Sporcunun zeki ,çevik ve AHLAKLISINI severiz yani Sofuoğlu'nu sevmeyiz. Çabuk iyiileşir ve ahlaklı olur dileriz.
Birde şöyle düşün
Bu ülkenin yüzde 49 u var
Aynı fetö gibi görüyor totosunu dayadığı kişileri
Vatam haini milletin amk tayfanın yanında diye görüp sövüyor
Size göre havalar güzel olabilir
Burda türkiye malesef güzel değil
Bu bunun gibi bir sürü iktidar yalakası dahil hepsi için geçerli
En çok hakan şükür bayrak sallandırdıda ne oldu
Şimdi vatan haini diyorlar
Gün gelecek bunlarda vatan haini olarak lanse edilecek
O günde ben bu konuyu tekrar hortlatıcam o ayrı bir konu
Bu işin fıtratında var yapacak bir şey yok..
size göre derken ? biz kimiz ? sen kimsin ? şu cümleyi gördükten sonra tartışacak konuşacak bir şey yok bende tam bundan bahsediyordum zaten.
Siz vatanseversiniz , geri kalan %51 vatan haini tabi. He beni soruyosan ben iki yüzdelik dilimin içinde de görmüyorum kendimi.
Kazaya üzüldüm sakat kalmak acı çekmek ölüm sevinilecek şeyler değil ama şu videoyu gördükten sonra iyice sinir olmuştum.ve fazla yaşamaz demiştim...sporla siyaseti karıştırması kadar cahilce hareketler bence.
KENAN SOFUOĞLU KAWASAKİ H2R İLE CADDE DRİFT SOKAKLAR YANIYOR - YouTube
Vatan severiz diyen yok veya %51 için vatan haini demeye gerek yok. İnsan yaşayışıyla belli eder ne olduğunu. Kenan sofuoğlu madem milli sporcu maddem bu ülkeyi temsil ediyor niye misafir plakalı lüks ferrari ile geziyor vergi ödemek vatanseverler için bir görev değilmi. Veya temsil ettiği ülke için millet için vergi ödemez bakınız. Misafir plakalı 488i
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...mf6582104.Jpeg
Veya hangi Milli sporcu ülkesini temsil ettiğini bilipte evinin üçüncü kattından havuza atlayıp kendini sakatlar.
Kenan Sofuoğlu 3. kattan atladı, hastanelik oldu
Veya hangi Milli sporcu ülkesinin yasalarına hakimlerine savcılarına hepsinden önemlisi cumhur başkanına güvenmeyip bizzat kendi terör örgütü üyesi hakan şüküre karşı halkı yasa dışı olan linç etme eylemi için proveke edecek sözler söyler.
Kenan Sofuoğlu’ndan Hakan Şukur’e cok sert sozler - Son Dakika Haberler
Gerçek Milli sporcular Sinan Şamil Sam gibi veya Naim süleymanoğl gibi adamlardır. İkisinide bu zamana kadar ne solcu ne sağcı eylemlerde gördüm. Veya iktidar yanlısı veya iktidar karşıtı bir paylaşımını gördüm. Ama bu adamlar Milli sporcu olmanın bedelini ağır ödüyorlar biri organ bağışı için sıra beklerken öldü diğeri ise hastahanede yaşam savaşı veriyor. Kenan sofuoğlu için sağlık bakanlığı hatta Cumhurbaşkanlığı bile harekete geçti. Naim süleymanoğlunun da Sinan şamil samında hayatları boyunca hattaları iktidar yanlısı olupta rant kazanmamaları oldu :(
Valla hafız,madem çok karakterli,dürüst,sağlam,milliyetçi adamdı;
''ya reisim iyisin hoşsun da ,herkes bizimle aynı görüşte olmayabilir. Bizler bu ''evet'' ''hayır'' olayını çıkardıysak,insanlar da doğal hakkı olarak ''hayır''ı seçebilir. Onlar da bizim insanımız ,bizim milletimiz.'' DİYEBİLİRDİ.
Hadi demedi,hayır kısmını terörist ilan eden adamlarla niye aynı safta yer alıyor ? Şimdi kim teröristlik yapıyor ?
kafamda deli sorular.
Geçmiş olsun
bu işişn fıtratında var geçmiş olsun demek gelmedi içimden ama saglık işte umarım hemen iyileşip siyasetten uzak durur
Siyasi görüşü iyidir kötüdür şudur budur bilemem de bu adam sonuçta Toprak'ı, Harun'u Öncü ikizlerini yetiştiren ve yetiştirebilecek tek kişi. Hareketleri davranışları memleketlim olmasına rağmen bana da bazen çok garip geliyor ancak Türkiye'de profesyonel anlamda motosiklet sporunda bu adamdan başka kimse yok. Varsa da haberim yok.