İnşAllah en kısa zamanda tekrar ıyıleşır ve Ülkemızı temsıl etmeye devam eder.
Printable View
İnşAllah en kısa zamanda tekrar ıyıleşır ve Ülkemızı temsıl etmeye devam eder.
Sporcuysan sporcu kimliğinle tanınacasın sewileceksin yada her ne işi yapıyosan yaptığın işle bi sporcunun, müzisyenin, sanatçının siyasetle adının geçmesi hiç doğru değil böyle olunca halkın adamı olmaktan çıkarsın kenan ın yaptığı gibi. bu olaylar eskiden hiç yoktu kimse ben şu partiliyim demezdi tv ye çıkıp. Şimdiki hukumet zamanında çıktı bu olaylar halkın sewdiği kişileri çıkarıp tv akp propagandası yaptırmak.
Adam milli sporcu peygamber değil , sırf cevap vermek için yazmayın allah aşkına :)
Geçici plakada ise yasal olarak bir yanlış yok , hak tanınmış adam biniyor , benimde imkanım ve vaktim olsa uğraşmaya bende binerim geçiciye. Adam vergi kaçırmıyor verginden ''kaçınıyor'' devletin sunduğu haklar doğrultusunda.
Neyse ben daha cevap vermeyeceğim , zira ben başka bir şeyden bahsediyorum , bakış açıları farklı.
söyledikleriniz ters olmuş desem toprak ile sofuoğlunu aynı pistte yarıştırın sofuoğlu diye biri kalmaz o kadar iyiydi motogp ye neden giremiyor biraz araştırırsanız sofuoğlunun hangi klasmanda olduğunu görürsünüz zaten o köprüdeki hız rekoru dediklerini youtubede kaçtane video var aynı motoru sen al sende rekor kır nerde kaldı sofuoğlunun farkı?
severiz sevmeyiz o ayrı da, en azından insani durumlarda bir geçmiş olsunu esirgememek lazım... şu anda karşımda da olsa hastayken siyaset tartışmam kalkmasını beklerim ki çatır çatır tartışalım, geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir biz de eleştiri yapmaya devam ederiz...
Cevap vermek için yazmadım bayrağımızı dalgalandırıyor milli sporcu vs dediklerine karşılık milli sporcunun yaptıklarını yazıyorum bizim için milli sporcu sayılmıyor. Milli sporcu sayılıcak kıriterleri bellirttim. Konu geçici plaka değil sizin milli sporcunun misafir plakalı aracı "MA" plaka.
Milli sporcu kriterleri ,
1- balkondan aşağı atlamamak
2- MA plaka arabaya binmemek
bu mu yani :D çok komik.
Ona bırakın da gençlik ve spor bakanlığı karar versin siz değil. Demogojiden öteye geçmez şu yazdıkların. neyse son postum bu bunuda eksileyin bol bol :)
geçmiş olsun,
bu ülkenin insanları onu kucaklamışken o insanları parsel parsel ayırmasaydı keşke.
vergiden ''kaçınmak'' derken?
gram üzülmedim. yarın başıma herhangi bir şey gelirse bu ve bunun gibiler de benim için üzülmesin. ödeşmiş oluruz..
Bu adam nerenin vatandaşı ? Nasıl MA plaka araba alabiliyor ? Ayırca bu adamın yabancı plaka G500ü de var. Alman vatandaşı falan mı
Ferro kaynanasinin hediyesi, bir ihtimal Hollanda plakalı çıkmıştır, o da MA olarak kullaniyordur diye düşündüm..
bu adam milli sporcu değil ki nereden çıktı bu milli sporcu lafı. türk takımıyla mı yarışıyor türkiye adına mı yarışıyor türk markasıyla mı yarışıyor ne yapıyorda milli sporcu oluyor? sadece türk olduğu için milli sporcu mu şimdi bu adam. o zaman hepimiz milliyiz. bende milli esnafım mesela
Adamin siyasi gorusu neyse ne , benim ulkemi boyle yerlerde birinciliklerle temsil ediyor, bunun icinde canini ortaya koyuyorsa gurur duyarim. Ebesi kayinvalidesi hanimi vs ydisi vatandasidir onlar almistir vs isine gelmistir ucuza almistir, siz fis kestirmeden hic mi mal almadiniz kdv den yirtalim diye hayatinizda :)
Bir kac bilgiyi duzeltmek lazim...
Naim Suleymanoglu da siyasete atilmaya calisti ama olmadi... Yanilmiyorsam Anap yada DYP ile denemek istedi ama olmadi... MHP ile resmi olarak siyasete atildi, basarili olamadi...
Mesela Turkiye'yi kucaklayan 3-5 insandan birisi olan Baris Manco'da siyasete atilmaya calisti sag bir partiden... Ama solcular onu aforoz etmedi...
Kilit nokta... Kullanilan dil! Yarini dusunmeden kullanilan dil! Ayristiran dil...
Yabanci plaka vs olaylarinda elestrimiyorum. Kanuni bir hak varsa kullanilir... Soylemleri ile eger tezat olusturmussa, o noktada elestirilmesi elbette ki normal fakat sonuc olarak kanunsuz degilse diyecek bir seyimiz pek kalmiyor...
Bu ayristirici siyaset nereye gidecek bilemiyorum...
Klasiktir... Once dis tehdir uzerinden savas denenir...
Yetmezse ic savas koruklenir...
Bir sporcunun kazasi ile ilgili olarak bu sayfalarda bize bunlari yazdirmak durumunda birakan siyasetcilerin Allah belasini versin...