Bende ctesi akşamı karşıya geçtim bu manzarayı gördüm daha geçmemeye karar verdim işim düşmedikçe
Sürekli işe gidip gelenlere acıyorum yazık vallahi
Bende ctesi akşamı karşıya geçtim bu manzarayı gördüm daha geçmemeye karar verdim işim düşmedikçe
Sürekli işe gidip gelenlere acıyorum yazık vallahi
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Alışın alışın bunlar daha iyi günlerimiz. Cebinizdeki 10 lirayı harcarken düşünecek duruma geldiniz hala tepki yok. Boşa dememişler deveye diken insana ... yarar diye.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Beyler bu mevzu hepimize girer.
Bu konuda toplumun yararına birlik olmazsak yarin keşkeler fayda etmeyecektir.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
3. Köprüyü kullanması gereken araçların geçişini tespit etmek için yaptılar diye biliyorum ama bir süre sonra ücret almaya başlarlar
Gidiş dönüş ücretli olacak yalan haber değil. Belki 2019 seçimi yakın tarihte kaldırırlar geçici süre, sonra saplamaya devam.
Ben asgari ücreti kat kat fazlasına çalışan adamım, bundan sonrada fakirin hakkını filan savunmam. Beter olsunlar MK.
Bu AKP bu millete bu yaptıklarının 10 katı daha zam yapmazsa onlarında aklına sokayım.
Yap işte her ay birşeylere kol gibi zam. Nasılsa balık hafızalılar, yarın bir atar yaparsın bir ülkeye, hepsi adam Bee der yine.
Reis be işte helal olsun.
Bundan sonra tarihte sevdiğim 2 adam var, birincisi Hitler, 2 Erdoğan. Adamın dibi ikiside milleti miktikce oy aldı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Umarım hem zam gelir hem de gidiş - geliş ücretli olur..
Beyinsizlere lafla anlatmaya çalıştık, anlamadılar.. G0tlerine giren kazık büyüsün, belki o zaman anlarlar
eee para lazım doymadılar dahada lazım Evrenin dediğine sonuna kadar katılıyorum g.te giren kazık iyicene büyüsün ki o zaman belki anlarlar ki bence onuda anlamazlar.
Ahahahaahahhaahahaha.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
1 sene boyunca araç kullanmasak
Görecekler üretmeyen ülkenin batışını
Vergilerle döndürmeye çalışıyorlar
Bitmişiz uzatmaları oynuyoruz
Köprülere gidiş dönüşü ücretli yapsa ne olacak
Sürü seviyor mikilmeyi
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Düzenin değişmesi malesef o kadar kolay değil. Gönül isterki defolup gitsinler ama malesef kanser hücresi gibi ülkeye yayıldıkları için söküp atmak çok zor.
Hitap ettikleri kitle gerçekten cahil, eğitimsiz ve sorgulamaktan uzak dolayısıyla birbirlerine bu denli sıkı sıkıya bağlılar.
Hadi o kitlenin az biraz gözü açılsa bu sefer sandıkta bu sefer türlü pislik hile hurda ile operasyon yapıyorlar.
Ama bir umut bekliyorum batıp bitecekleri günü. Bitecekler belki ama geride gerçekten büyük bir enkaz kalıcak..
Geç bile kalınmış bir uygulama. Her gün o köprüyü kullanıp arabaların içinde 1 kişi 1 kişi trafik yaratan milletimize az bile. Araç ile işe gidip gelen her arkadaşıma yaptığının hata olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama dinlemiyor. Bence köprü en az 30 TL olmalı ve gidiş geliş ücret alınmalı.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)