User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Köprüler Gidiş-Dönüş Ücretli mi Olacak ?

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayın asıl sebebi şu bence.

Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte ücret almıyor. yani bedavaya geçip ücretli dönüyorsunuz.

diyelim ki 2. köprüden Anadolu>Avrupa geçişi yaptınız ve yine aynı köprüden döndünüz ödenecek tutar araba için 7 TL. ikiye de bölse burada değişen bir şey yok.

ama 2. köprüden Anadolu>Avrupa geçişi yaptınız ve tünelden döndünüz. bugün 16,5 TL

köprü ücretini ikiye bölerek alırsa, Anadolu>Avrupa 2. köprüden gidip tünelden dönmek 20 TL'ye çıkacak.

bunu 3. köprü, feribot vs gibi alternatiflerle düşündüğünüzde oldukça güzel bi gelir oluşuyor. ayrıca geçiş ücretine zam da çok göze batmamaya başlayacak. 7 TL'yi 8 TL yaptığında köprüye 1 TL zam oluyor ama ikiye bölünmüş tutarı zamlarsa 3,5 TL'den 4 TL'ye çıkarmış olacak, sadece 50 krş, zam değil zamcık.

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dkaya87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olayın asıl sebebi şu bence.

Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte ücret almıyor. yani bedavaya geçip ücretli dönüyorsunuz.

diyelim ki 2. köprüden Anadolu>Avrupa geçişi yaptınız ve yine aynı köprüden döndünüz ödenecek tutar araba için 7 TL. ikiye de bölse burada değişen bir şey yok.

ama 2. köprüden Anadolu>Avrupa geçişi yaptınız ve tünelden döndünüz. bugün 16,5 TL

köprü ücretini ikiye bölerek alırsa, Anadolu>Avrupa 2. köprüden gidip tünelden dönmek 20 TL'ye çıkacak.

bunu 3. köprü, feribot vs gibi alternatiflerle düşündüğünüzde oldukça güzel bi gelir oluşuyor. ayrıca geçiş ücretine zam da çok göze batmamaya başlayacak. 7 TL'yi 8 TL yaptığında köprüye 1 TL zam oluyor ama ikiye bölünmüş tutarı zamlarsa 3,5 TL'den 4 TL'ye çıkarmış olacak, sadece 50 krş, zam değil zamcık.
    Güzel bir yaklaşım. İyi yakalamışsın, Tebrikler
    M50b30 - Bumblebee...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayi sattim kurtuldum mtv di kaskoydu sigortaydi benzindi bi derdim kalmadi. Cok elzem ihtiyaciniz yoksa satin kurtulun.
    Kapida yatma maliyeti aylik 250tl benzin de bi depo yesem 500tl
    Bem zaten gidecgm her yere taksi kullansam aylik 500liralik taksi kullanmiyorum.
    Bu devlete ne kadar az vergi verirsen o kadar iyi.
    Verdikce fazlasini istiyor yuzsuzler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkaç binlik ilçenin kaymakamının altına audi lazım , daha bunun yardımcısı vardır ee ona da passat lazım. Devlete yapılan 3 liralık yatırımı 5 liralık gibi gösterip cebe atmak lazım. Onu bunu yalayarak bu ülke için zerre faydası olmayan havadan inme devlet memurunun ,bankamatik memurunun maaşını yatırması lazım. Günümüzde popüler olan bir cacıktan haberi olmayıp cahilliğin dibine vurmuş lan ben bir şey üretemiyorum bir baltaya da sap olamayacağım bari rant sağlayım diyen; din ticareti yapan insanları beslemesi lazım. Hiçbir ihtiyacı olmadığı halde sırf bizden diye devlet yardımı alan kişileri de beslemesi lazım. Belli iş adamlarından (Belli demek yediren manasında burda) silinen vergi borçlarının ödenmesi lazım. Ülkeye yapılan çok önemli ve çok büyük getirisi olan, karlılık sağlayan (tabi bizler için değil yeni proje yeni bir rant olduğu için) projelerin (Bayburt hava alanı gibi) karşılanması lazım. Çevresindekilere de hadi gel ben yiyorum sende ye demesi lazım. Lazımda lazım.... Arkadaş bu parayı nasıl sağlayacak;kimse bunu düşünmüyor. Yaptığınız çok büyük ayıp. Bu adamlar ülkeyi kurtarıyorlar , ülkeyiiiiii.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler