Supoeronline kullanıyorum. 500 mbit
1 gün interneti kullanmayayım hemen hızı 10 mbitlere düşürüyor.
arayınca anında düzeltiyorlar, muhtemelen daha müsait bir servera alıyor sizi.
Supoeronline kullanıyorum. 500 mbit
1 gün interneti kullanmayayım hemen hızı 10 mbitlere düşürüyor.
arayınca anında düzeltiyorlar, muhtemelen daha müsait bir servera alıyor sizi.
men dakka dukka.
Süperonline kullanıyorum, önümüzdeki ay taahhütüm bitiyor müşteri hizmetlerinden aradılar, 100 mbps 1 yıllık 400TL fiyat verdiler bende kararsız kaldım.
türknet 1000 mbps 18 ay sözleşmeli ilk 6 ay 475tl kalan 12 ay 609tl modem kiralık olarak gelecek, türktelekom servis ve arızada önceliği türktelekoma veriyor servis gecikmesi olabilir dediler sizce hangisini almalıyım?
Superonline'a güzel fiyatlar
Ben bahçelievlerde vdsl olarak fiber yok, 50mgbt sınırsız internet + tv plus ( kutu cihaz dahil, cihaz 2 yıl sonra benim olacak ) 580 TL ödüyorum
- Bize Her Yer TRABZON
kablo net kullanıyorum,memnun değilim taahhüt süresine 1 ay kala iptallerde cayma bedeli oluyormu ? normalde olmuyor diye biliyorum ama sorayım dedim değişmiştir belki
1 ay kala olan iptallerde son ayın indirim ücreti ödeniyor genelde.
Bu arada binada fiber yoksa eğer kablonetten şaşmayın derim. Nasıl bir problem yaşıyorsunuz çok uzun yıllar kablonet kullandım ki annemler hala kullanmaya devam ediyor. Genelde pek problem olmaz kablonette ev tesisatı düzgünse.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
selamlar,
binaya daha yeni fiber geldi,ancak bağlantı problemleri çözülemiyor internetin gidip 3 gün gelmemesi gibi,sanki superonline daha uygun gibime geliyor şu hamlede fiyatlandırma konusunda.kablo tv alıcısının 4 senedir defalarca kumanda pili erken bitiyor şikayetlerimde daha yeni çözüldü![]()
Binada Fiber varsa hangi firma varsa onun kendisinden alın. Fiber ne olursa olsun iyidir. Eğer ki Superonline alırsanız TV+ almayacaksanız verdikleri Router haricinde kendiniz bir Router almanızı tavsiye ederim. Çeşitli teknoloji forumlarında nasıl başka marka Router kullanılır anlatımları var. Ayrıca tüm operatörler artık CGN IP veriyor. Eğer oyun oynuyorsanız ve düşük Ping ihtiyacınız varsa mutlaka sabit IP kullanmak gerekiyor artık her operatörde. Maalesef CGN IP blokları nedeniyle hem oyun sunucularına bağlanmada hem de ping sürelerinde problemler oluyor.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)