User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
125 sonuçtan 115 ile 125 arası

Konu: Hangi internet sağlayıcı ?

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Supoeronline kullanıyorum. 500 mbit

1 gün interneti kullanmayayım hemen hızı 10 mbitlere düşürüyor.

arayınca anında düzeltiyorlar, muhtemelen daha müsait bir servera alıyor sizi.
    men dakka dukka.

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temmuzda 700 lira gibi olacak tarifeler dün turknette 1 senelik peşin ödedim 6 taksit . Aylığı 360 a geldi bilginiz olsun.
    Bu bilgi cok iyi oldu benim icin. Boyle bir odeme sekli oldugunu bilmiyordum hemen yapayim, cooook tesekkur ederim.
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süperonline kullanıyorum, önümüzdeki ay taahhütüm bitiyor müşteri hizmetlerinden aradılar, 100 mbps 1 yıllık 400TL fiyat verdiler bende kararsız kaldım.

türknet 1000 mbps 18 ay sözleşmeli ilk 6 ay 475tl kalan 12 ay 609tl modem kiralık olarak gelecek, türktelekom servis ve arızada önceliği türktelekoma veriyor servis gecikmesi olabilir dediler sizce hangisini almalıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süperonline kullanıyorum, önümüzdeki ay taahhütüm bitiyor müşteri hizmetlerinden aradılar, 100 mbps 1 yıllık 400TL fiyat verdiler bende kararsız kaldım.

türknet 1000 mbps 18 ay sözleşmeli ilk 6 ay 475tl kalan 12 ay 609tl modem kiralık olarak gelecek, türktelekom servis ve arızada önceliği türktelekoma veriyor servis gecikmesi olabilir dediler sizce hangisini almalıyım?
    Bana da aynı fiyati verdiler. İlk 6 ay 370 son 6 ay 430 ₺ Bende TV+ da var bütün kanallar açık devam edecekmis. Ben bu fiyata devam etmeyi düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan g. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana da aynı fiyati verdiler. İlk 6 ay 370 son 6 ay 430 ₺ Bende TV+ da var bütün kanallar açık devam edecekmis. Ben bu fiyata devam etmeyi düşünüyorum

TV+ teklif etmediler bana birdahaki görüşmemde isteyeyim bakalım ne diyecekler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TV+ teklif etmediler bana birdahaki görüşmemde isteyeyim bakalım ne diyecekler
    Hali hazırda Tv+ müşterisi olduğum için teklif etmiş olabilirler, ekstra olarak vermediler. Bu arada onay için aradım 350 ye 450 dediler. Ortalaması yine 400 oluyor diye kabul ettim. Seneye 450 üzerinden konuşacağız ama 20 lira için uğraşmak istemedim.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superonline'a güzel fiyatlar

Ben bahçelievlerde vdsl olarak fiber yok, 50mgbt sınırsız internet + tv plus ( kutu cihaz dahil, cihaz 2 yıl sonra benim olacak ) 580 TL ödüyorum
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kablo net kullanıyorum,memnun değilim taahhüt süresine 1 ay kala iptallerde cayma bedeli oluyormu ? normalde olmuyor diye biliyorum ama sorayım dedim değişmiştir belki

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kablo net kullanıyorum,memnun değilim taahhüt süresine 1 ay kala iptallerde cayma bedeli oluyormu ? normalde olmuyor diye biliyorum ama sorayım dedim değişmiştir belki
    1 ay kala olan iptallerde son ayın indirim ücreti ödeniyor genelde.

Bu arada binada fiber yoksa eğer kablonetten şaşmayın derim. Nasıl bir problem yaşıyorsunuz çok uzun yıllar kablonet kullandım ki annemler hala kullanmaya devam ediyor. Genelde pek problem olmaz kablonette ev tesisatı düzgünse.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 ay kala olan iptallerde son ayın indirim ücreti ödeniyor genelde.

Bu arada binada fiber yoksa eğer kablonetten şaşmayın derim. Nasıl bir problem yaşıyorsunuz çok uzun yıllar kablonet kullandım ki annemler hala kullanmaya devam ediyor. Genelde pek problem olmaz kablonette ev tesisatı düzgünse.
    selamlar,

binaya daha yeni fiber geldi,ancak bağlantı problemleri çözülemiyor internetin gidip 3 gün gelmemesi gibi,sanki superonline daha uygun gibime geliyor şu hamlede fiyatlandırma konusunda.kablo tv alıcısının 4 senedir defalarca kumanda pili erken bitiyor şikayetlerimde daha yeni çözüldü

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Binada Fiber varsa hangi firma varsa onun kendisinden alın. Fiber ne olursa olsun iyidir. Eğer ki Superonline alırsanız TV+ almayacaksanız verdikleri Router haricinde kendiniz bir Router almanızı tavsiye ederim. Çeşitli teknoloji forumlarında nasıl başka marka Router kullanılır anlatımları var. Ayrıca tüm operatörler artık CGN IP veriyor. Eğer oyun oynuyorsanız ve düşük Ping ihtiyacınız varsa mutlaka sabit IP kullanmak gerekiyor artık her operatörde. Maalesef CGN IP blokları nedeniyle hem oyun sunucularına bağlanmada hem de ping sürelerinde problemler oluyor.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler